Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس، گچساران_ سمیرا نصاری،  جاده‌های  ارتباطی به عنوان شریان اصلی اتصال نقاط مهم به یکدیگر دارای اهمیت فراوانی هستند، به گونه‌ای که برای توسعه یک منطقه، باید راه مواصلاتی ظرفیت و گنجایش لازم برای اتصال به سایر مناطق را داشته باشد.

در این زمینه برای توسعه مناسب شهرها خصوصا در اطراف معابر برون شهری که شکل دهنده ساختار اجتماعی هر شهری است، تدوین یک برنامه بلند مدت ضروری است

یکی از مهم ترین مشکلات موجود در حوزه راه این استان وبه تبع شهرستان گچساران غیراستاندارد و فرسوده  بودن مسیرها است که با توجه به گذر زمان و متعاقب آن کاهش ایمنی و خروج از وضعیت استاندارد است که البته در این بین گاهی اجرای غیراستاندارد در برخی مسیرها مزید بر علت شده و بر این مشکلات می‌افزاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 اما علاوه بر آنچه که بیان شده به کما رفتن برخی از پروژه‌های راه و شهری  از ابتدای دولت تاکنون بوده است.

 پروژه‌ای که امروز به آن خواهیم پرداخت، فاز دوم پروژه کمربندی جاده گچساران به طول 7 کیلومتر است که  در سال 1391 با حضور مسوولان کلنگ‌زنی شده بود و قرار بود ابتدای جاده آب‌شیرین را به تقاطع بهشت‌ زهرا گچساران متصل کند که متاسفانه این کار تاکنون سرانجامی نداشته و این پروژه با اما و اگرهای فراوانی به کما رفته است.

   علی‌رغم چندین گزارش از تعطیلی فاز دوم تکمیل جاده کمربندی گچساران به طول 7 کیلومتر که در این خبرگزاری درج شده متاسفانه بعد از گذشت چندین سال و نزدیک شدن به اتمام دولت هنوز شاهد هستیم این پروژه به صورت راکد در این شهرستان مانده است.

 پروژه‌ای که سالهای سال است کلنگ‌زنی شده است و بارهای بار گزارش‌هایی حاکی از آن بوده است که این پروژه دارای معارضینی است و ....

اینکه چگونه بزرگترین پروژه‌ها در کشور با معارضین بزرگتر کنار می‌رود اما در گچساران نمی‌شود، سوالی است که بهتر آن است مسوولان امر پاسخگو باشند.

این پروژه  که عملیات اجرایی آن از سال‌91آغاز شده بود به دلیل کمبود اعتبار تا به  امروز و با گذشت بیش از هفت سال از آغاز طرح تا کنون تنها پیشرفت  فیزیکی 40درصدی  را داشته است.

 از زمان شیوع ویروس کرونا در اسفندماه سال گذشته و برای جلوگیری از شیوع ویروس کروناو ایجاد طرح ممنوعیت  تردد خودروهای غیربومی به داخل شهرشهرداری دوگنبدان در اقدامی جهادی  کمتراز 2 شبانه روز با فراخوانی  که ازسوی شهرداری دوگنبدان صورت گرفت برای  جلوگیری از تردد خودروها در سطح شهر دوگنبدان اقدام به تکمیل محور جاده کمربندی گچساران نمود.

 

 هر چند که این محور به طور موقت تکمیل شد اما گویی که  این پروژه  از نظر مسوولان به طور کامل  تکمیل شده است و دیگر هیچ کس به سراغ این پروژه نرفت.

 تاکید بر اتمام پروژه محور کمربندی گچساران تا پایان دولت

یادمان هست که فرماندار گچساران  در یک گفت‌وگوی اختصاصی در  تیرماه  امسال از تکمیل این پروژه و اختصاص 50 میلیارد ریال به این محور خبر داد.

 علی خوانپایه اظهار کرده بود که  امسال مبلغ 50 میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی به فازدوم جاده کمربندی گچساران اختصاص داده شد.

خوانپایه ادامه داد: یکی از پروژه‌های شهرستان گچساران که به دلایل مختلفی در این چند سال اخیر راکد مانده است، پروژه فاز دوم جاده کمربندی گچساران است که امسال از محل اعتبارات ملی مبلغ 50میلیارد ریال به این پروژه اختصاص داده شده و تاکید دولت بر اتمام این پروژه تا پایان سال است.

 فرماندار گچساران عنوان کرد: پروژه احداث و تعریض جاده کمربندی گچساران به طول 7 کیلومتر از  ابتدای جاده آب‌شیرین  شروع  و به تقاطع بهشت‌زهرا  خاتمه می‌یابد که  احداث فاز دوم  این مسیر به دلایلی از سال 1391 تاکنون راکد مانده بود.

وی تصریح کرد:  فاز اول  پروژه بهسازی و تعریض جاده کمربندی گچساران به طول 4.5 کیلومتر با اعتباری به مبلغ 70 میلیارد ریال انجام و به بهره برداری رسیده است.

 خوانپایه در ادامه  اذعان کرد:  فاز دوم این پروژه در قالب  بهسازی و تعریض به طول 2.5 کیلومتر باقی مانده است که  هم اکنون 50 میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات ملی به این پروژه اختصاص داده شد.

فرماندار گچساران با بیان اینکه در طول این مسیر تعداد هفت دهنه پل بهسازی و تکمیل خواهد شد، گفت: بهسازی و تکمیل چهار دستگاه پل 12 متری، تکمیل یک دستگاه پل 8 متری و تکمیل 2 دستگاه پل 3 متری که بر روی لوله‌های نفت و گاز قرار گرفته احداث و بهسازی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: با احداث و تکمیل فاز دوم جاده کمربندی موجب کاهش  بار ترافیک در این شهرستان می‌شود.

 اختصاص 50میلیارد ریال به محور کمربندی گچساران

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در بازدید از جاده کمربندی دوگنبدان، گفت: امسال ۵۰ میلیارد ریال اعتبار به جاده کمربندی دوگنبدان اختصاص یافته است.

 سلحشور افزود: این جاده مشکل اعتبار ندارد و همه اعتبارات آن تخصیص یافته است.

معاون توسعه استاندار نیز در این بازدید گفت: این جاده از طرح‌های مهم و پر اهمیت گچساران است.

صفایی با بیان اینکه باتکمیل این جاده ماشین‌های عبوری وارد شهر نمی‌شوند، افزود: با توجه به اجرای طرح ممنوعیت تردد؛ راه اندازی این جاده ضروری است.

به گزارش فارس،  محور کمربندی گچساران نقطه اتصال محورهای جنوبی - شمالی کشور بود چرا که هر خودرویی که برای عبور و رفتن به استان‌های همجواریی چون استان خوزستان ، فارس و دیگر استان‌ها برای رسیدن به مقصد بایستی  از محور گچساران  عبور کند.

 شهرستان گچساران به دلیل قرار گرفتن در محور مواصلاتی و اتصال استان‌ها به یکدیگر یکی از محورهای پرتردد در کشور به شمار می‌رود اما نبود جاده کمربندی موجب شده بود که خودروها و اتوبوس‌های مسافربری و دیگر خودروهای سنگین و سبک برای  رسیدن به مقصد از شهر گچساران عبور کنند و این امر موجب مشکلاتی از جمله تردد‌های شلوغ در طول شبانه روز ، خطر احتمال بروز تصادف و آلودگی هوا را در بر دارد.

 اما آنچه که تا به امروز مشاهده شده این محور همچنان به کما رفته  و با توجه به نزدیکی به اتمام دولت فعلی و نبود اعتبارات این محور تا پایان سال هم به بهره‌برداری نخواهد رسید.

 انتهای پیام/82031

 

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: جاده گچساران دولت توسعه جاده کمربندی گچساران گچساران به طول میلیارد ریال تا پایان فاز دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۹۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از طرح تکمیل آبرسانی به شهرستان گرمسار و نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی سمنان

طرح تکمیل آبرسانی به شهرستان گرمسار با هدف ارتقای کیفیت و پایداری آب شرب و نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی در استان سمنان با حضور رئیس جمهور به بهره‌برداری رسید.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،سید ابراهیم رئیسی در ادامه برنامه‌های سفر دوم دولت مردمی به استان سمنان، طرح تکمیل آبرسانی به شهرستان گرمسار را به بهره‌برداری رساند.

اجرای ۲۳ کیلومتر لوله فولادی به قطر ۸۰۰ میلی متر با ظرفیت ۶۳۰ لیتر بر ثانیه جهت تامین ۲۰.۵ میلیون مترمکعب آب شرب و صنعت شهرستان‌های گرمسار، آرادان و شهر ایوانکی از ویژگی‌های این طرح است.

همچنین احداث ایستگاه پمپاژ به شهر جدید ایوانکی با ایجاد ۳ کیلومتر خط انتقال و احداث مخزن پمپاژ، احداث مخزن ۱۰۰ متر مکعبی روستای ایج، تامین آب شرب روستای ارمیان با احداث خط انتقال آب به طول ۱۸ کیلومتر و احداث مخزن ۱۰۰۰ متر مکعبی راه‌بند مهدی‌شهر از دیگر طرح‌های صنعت آب و فاضلاب در استان سمنان است که با حضور رئیس جمهور افتتاح شد و باعث ارتقای قابل توجه کیفیت و پایداری آب مصرفی این بخش‌ها خواهد شد.

همچنین با حضور دکتر رئیسی ۳۳ مگاوات برق از محل نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی وارد مدار شد و به این ترتیب ظرفیت تولید برق نیروگاهی استان سمنان به هزار و ۱۰۰ مگاوات افزایش یافت.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۲۷۰۰ پروژه بهداشتی در دولت مردمی
  • ساختمان و سازه کارخانه کاغذ سنگ الیگودرز تکمیل شده است
  • کاهش بار ترافیکی میدان آزادی با تکمیل شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره)/ شمال تهران نیاز به کمربندی دارد
  • بهره‌برداری از طرح تکمیل آبرسانی به شهرستان گرمسار و نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی سمنان
  • اینفوگرافیک | احداث و تکمیل کمربندی آران و بیدگل اتصال به جاده قدیم قم _کاشان و کمربندی کاشان
  • معطلی مسافران در خط ۷ مترو کاهش پیدا می‌کند
  • شرکت ملی نفت صاحب کارخانه آسفالت می شود
  • بزودی؛ بهره برداری از جاده احمدآباد ورامین
  • پل انجیرلو در مسیر ترانزیتی گرمی ـ بیله‌سوار آماده افتتاح شد
  • بهره‌برداری از ۶۰ کیلومتر بزرگراه محور پارس‌آباد ـ مشگین‌شهر