Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی سازمان انرژی اتمی با اشاره به طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها با اشاره به نظر دولت مبنی بر مخالفت با توقف اجرای پروتکل الحاقی، گفت: اجرای پروتکل الحاقی مشکلی در روند فعالیت های هسته ای ایجاد نمی کند.   به گزارش تسنیم، بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی در نشست علنی امروز (سه شنبه، 11 آذر) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی کلیات طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها، گفت: در این شرایط سخت آنچه از همه مهم تر است حفظ و تقویت انسجام ملی است به خصوص در شرایطی که دشمن از همه امکانات از جمله فشار اقتصادی و سیاست های شیطانی علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: تزریق ناامیدی در جهت منافع کشور نیست و مایوس کردن مردم سبب می شود تا در زمینه دشمن بازی کنیم. یکی از نقاط قوت کشور که مایه افتخار و اقتدار است صنعت هسته ای است.   سخنگوی سازمان انرژی اتمی ادامه داد: صنعت هسته ای امروز فعال کار خود را ادامه می دهد اما متاسفانه برخی افراد آگاهانه و ناآگاهانه پیشرفت های صنعتی و هسته ای را زیر سوال می برند و می گویند که صنعت هسته ای نابود شده و بهترین دلیل این ادعا هم این طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها است.   کمالوندی یادآور شد: نمایندگان انتظار دارند در بازه های زمانی کوتاه اقداماتی مانند نصب هزار سانتریفیوژ IR6 را سازمان انجام دهد یا نسبت به ایجاد کارخانه اورانیوم فلزی و فعال کردن بسیاری از بخش ها اقدام کند که هم سازمان آمادگی دارد و هم صنعت هسته ای فعال است.   سخنگوی سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه یکی از مواد این طرح درباره احیای قلب راکتور اراک در مدت 4 ماه کنار گذاشته شد، گفت: ما این اقدام را هم طی 2 ماه می توانیم انجام دهیم هرچند در گذشته گفته می شد که در راکتور اراک سیمان ریختند و نابود شده اما همان طور که دکترصالحی مطرح کرد این راکتور قابل احیاست.   وی در ادامه اظهار داشت: در ارتباط با کاهش نصب سانتریفیوژها موضوعاتی مطرح شد در حالی که ما می توانیم سانتریفیوژهای قدیم و جدید را نصب کنیم و در مورد کاهش ذخایر غنی سازی شده نیز باید بگویم که در حال حاضر ذخایر ما حدود 3 هزار و 800 کیلو مواد است. پیشرفت ها در حوزه های مختلف صورت گرفته است. معدل 4 تن استخراج به 40 تن رسیده و در اکتشافات نیز صدها هزار کیلومتر اکتشاف شده است.   کمالوندی یادآور شد: تبدیل نیز برای اولین بار بعد از 10 سال اتفاق افتاد ما حدود 2 یا 3 سال پیش کارخانه تبدیل را ایجاد کردیم و در حوزه غنی سازی تیل هایی که از آن ها استفاده نمی شد را به کار گرفتیم و این کار جدید باعث شد 30 تن کیک زرد داشته باشیم.   سخنگوی سازمان انرژی اتمی افزود: در ارتباط با برق هسته ای نیروگاه اول توسط پرسنل ایرانی اداره می شود و 2 نیروگاه جدید در حال ساخت است. در حوزه پزشکی هسته ای نیز رادیو داروهایی صادر شده است.   وی خاطرنشان کرد: با توجه به نظر دولت درباره توقف اجرای پروتکل الحاقی در این طرح، اجرای پروتکل الحاقی مشکلی در روند هسته ای ایجاد نمی کند اما عدم اجرای آن باعث ابهام نسبت به برنامه هسته ای ایران می شود. بیشتر بخوانید: سخنگوی دولت: با مصوبه مجلس در لغو پروتکل الحاقی مخالفیم تصویب خروج ایران از پروتکل الحاقی در کمیسیون امنیت ملی/ الزام دولت به تولید سالانه 120 کیلو اورانیوم 20 درصد محسن رضایی: حداقل سیلی ایران به عاملان ترور فخری زاده، توقف داوطلبانه پروتکل الحاقی است تصویب دو فوریت طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها نماینده دائم ایران در وین: ایران وارد مرحله تازه‌ای از غنی‌ سازی شد لینک کوتاه: asriran.com/003BNH

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کمالوندی پروتکل الحاقی طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها سخنگوی سازمان انرژی اتمی اجرای پروتکل الحاقی صنعت هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۹۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلامی:‌ تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یا‌بد

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ایران همسو با سایر کشورهای جهان، گام‌های اساسی برای افزایش تعداد نیروگاه‌ها و ظرفیت تولید برق هسته‌ای برداشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، محمد اسلامی در جریان بازدید از واحد یکم نیروگاه اتمی بوشهر درباره میزان برق هسته‌ای تولید شده در این نیروگاه اظهار داشت: ‌ در یک دهه گذشته 63 میلیارد کیلووات ساعت برق در نیروگاه اتمی بوشهر تولید شده است.

وی افزود: سال 1402 جشن دهمین سال تولید برق از نیروگاه اتمی بوشهر برگزار شد و بر اساس آمار در یک دهه گذشته 63 میلیارد کیلووات ساعت برق هسته‌ای در این نیروگاه تولید شده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران تصریح کرد: تولید این میزان برق هسته‌ای، موجب صرفه‌جویی 103 میلیون بشکه نفت خام شده که ارزش این میزان صرفه‌جویی در مصرف سوخت‌های فسیلی بیش از 8 میلیارد دلار است.

اسلامی: دامنه فعالیت انرژی هسته‌ای ایران گسترش یافت

اسلامی خاطرنشان کرد: تاکنون با تولید 63 میلیارد کیلووات ساعت برق هسته‌ای، ‌نیروگاه اتمی بوشهر توانسته 4 بار هزینه صرف شده بابت احداث خود را تامین کند.

وی با بیان اینکه تحقق تولید 20 هزار مگاوات برق هسته‌ای از موضوعات مهم و مورد تاکید مقام معظم رهبری است؛ گفت: این طرح  مهم با جدیت در دستور کار سازمان انرژی اتمی ایران قرار دارد و بلوغ هسته‌ای کشور از طریق تولید انرژی و برق هسته‌ای با جدیت دنبال می‌شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به سهم 11 درصدی برق هسته‌ای تولیدشده در نیروگاه‌های اتمی جهان عنوان کرد: در جریان برگزاری بیست و هشتمین اجلاس جهانی تغییرات اقلیمی سازمان ملل مقرر شد تا سال 2050 ظرفیت انرژی هسته‌ای برای تولید برق جهانی سه برابر شود که ما نیز گام‌های اساسی برای افزایش تعداد نیروگاه‌های اتمی کشور خود برداشته‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسلامی: تعداد نیروگاه‌های اتمی ایران افزایش می‌یا‌بد
  • گروسی: اهداف برنامه هسته‌ای ایران ابهام دارد
  • گروسی: حمله به تاسیسات هسته‌ای قدغن است/به‌زودی راهی تهران می‌شوم
  • تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یابد
  • اسلامی:‌ تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش خواهد یافت
  • تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یا‌بد
  • اسلامی:‌ تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یا‌بد
  • برنامه‌ریزی برای تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای
  • توضیحات جدید رئیس سازمان انرژی اتمی از ساخت نیروگاه‌های برق هسته‌ای+ فیلم
  • ماجراجویی هسته‌ای ایران در فصل دوم برنامه «بی‌واسطه»