Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@19:07:36 GMT

دیپلماسی واکسن چین

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۶۹۹۷۵

دیپلماسی واکسن چین

همزمان با افزایش مجدد موارد مبتلا به ویروس کرونا در پاکستان، داوطلبان در حال پذیرش تزریق واکسن آزمایشی چینی هستند.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه تلگراف، هزاران داوطلب به منظور امتحان واکسنی از تولیدکننده چینی CanSinBio و به عنوان بخشی از توافقی که ظاهراً بنا بر آن پاکستان میلیون‌ها دوز از  واکسن نهایی دریافت می‌کند، تحت استخدام درآمده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پاکستان و دیگر کشورها در آسیا و آفریقا عادت به دریافت سرمایه‌های هنگفت چینی برای ساخت بزرگراه‌ها، بنادر، خطوط ریلی و نیروگاه‌ها دارند. حالا همه‌گیری کووید ۱۹ برای پکن همزمان که در حال استفاده از تخصص پزشکی خود برای تقویت اهداف جهانی است، ابزار جدیدی برای قدرت نرم فراهم کرده است.

تحت این دیپلماسی واکسن، کشورها در حال کمک به دانشمندان چینی با میزبانی از امتحان واکسن در ازای دریافت داروهای نهایی هنگام موجود شدن آن‌ها هستند.

چین همچنین به یک طرح جهانی مورد حمایت سازمان ملل برای توزیع واکسن کووید ۱۹ پیوسته که مورد اجتناب آمریکا قرار گرفته است.

نظرسنجی اخیر حاکی از ظن عمومی فزاینده نسبت به چین در غرب است که بخشی از آن به اتهامات وارده به چین مبنی بر آن برمی‌گردد که این کشور مراحل اولیه همه‌گیری کووید ۱۹ را پنهان کرده است.

همچنین تردید فزاینده‌ای در مورد ابتکار جاده ابریشم چین و ساخت جاده ابریشم قرن ۲۱ که از آسیا می‌گذرد، وجود دارد.

با این حال "یو جی"، همکار ارشد تحقیقاتی درباره چین در اندیشکده "چتم هاوس" می‌گوید: برنامه‌های واکسن چین فرصت جدیدی برای اعتمادسازی به آن می‌دهد و همچنین مردم خود این کشور را ایمن می‌کند.

وی افزود: از این همه‌گیری آموختیم که هیچ کشوری به تنهایی نمیتواند اقدام کند، چین به تنهایی نمی‌تواند کووید ۱۹ را کاملاً حذف کند. موارد وارد شده همیشه از کشورهای همسایه چین می‌آیند. به همین جهت چین در حال انجام دیپلماسی واکسن است تا به خودش هم کمک کند چرا که اگر همه کشورهای همسایه از این همه‌گیری خلاص شوند، چین هم امن‌تر خواهد بود.

امتحان واکسن‌های کووید ۱۹ چینی در پاکستان، برزیل، روسیه و عربستان سعودی در حال انجام است. مقامات پاکستانی گفته‌اند که آن‌ها در عوض بر اساس اولویت‌ها، میلیون‌ها دوز از واکسن نهایی چینی دریافت خواهند کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کرونا در جهان چین پاكستان کووید ۱۹ همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۹۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟

معاون بهداشت وزارت بهداشت درخصوص ورود واکسن گارداسیل (زگیل تناسلی) به برنامه واکسیناسیون ملی کشور توضیح داد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، در پاسخ به سوالی درباره تبلیغات گسترده در فضای مجازی درباره فروش و تزریق واکسن «گارداسیل»، در زمینه وضعیت شیوع بیماری HPV در کشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد:« عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال، یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان صرفه اقتصادی دارد. در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم. به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.»

وی ادامه داد: به‌طور مثال، ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، گفت: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند، اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره ضرورت استفاده از این واکسن نیز اظهار کرد: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان گفت: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی ۶ ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ویدیویی از طرز کار ربات‌های چینی که گیج کننده است
  • راه‌اندازی مرکز زنجیره سرمای واکسن با اعتبار ۱۳ میلیارد در زاهدان
  • بورل: درباره ایران باید جایی را برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • پیوند میدان و دیپلماسی‌
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • دیپلماسی می‌تواند مشکل کرسنت و شکایت گازی ترکمنستان از ایران را حل کند
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • ایران بیشترین دیپلماسی فرهنگی را در منطقه دارد
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟