Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران از سیر نزولی پذیرش بیماران کرونایی در بیمارستان‌های تهران خبر داد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، انوشیروان محسنی بندپی در جلسه فرمانداران استان تهران و فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد ضمن قدردانی از فعالیت فرمانداران، روسای شبکه‌های بهداشت و درمان، سپاه، بسیج، هلال احمر، شهرداری و همه دستگاه‌هایی که در مقابله با بیماری کرونا و پیشگیری و مدیریت آن تلاش کرده اند، گفت: بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی سلامت تعهد سیاسی همه ارکان حاکمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تامین سلامت همه ارکان حاکمیت اعم از خصوصی و دولتی باید پای کار باشند که حفظ و ارتقای سلامت محقق شود.

وی افزود: در مورد کرونا نیز باید این موضوع مورد توجه قرار گیرد. ۲۵ دستگاه در کنار فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا شرایطی را فراهم کرده اند که استان تهران مشکل عدیده‌ای در پذیرش بیمار نداشته باشد.

وی ادامه داد: کرونا یک تهدید است و مشکلات بسیاری از جمله مشکلات اقتصادی، برهم زدن آرامش و ... را ایجاد کرده، اما برای استان تهران می‌تواند شرایطی را فراهم کند که به عنوان یک فرصت نگاهی به زیرساخت‌های بهداشتی استان داشته باشیم و عقب ماندگی تاریخی در نظام سلامت در تهران را مورد توجه قرار دهیم.

استاندار تهران تاکید کرد: در کشور به ازای هر ۱۱۰۰ نفر یک خانه بهداشت وجود دارد در حالیکه در تهران به ازای هر ۳۳۰۰ نفر یک خانه بهداشت وجود دارد. علاوه بر این در کشور به ازای هر ۱۰ هزار نفر یک مرکز بهداشتی درمانی شهری وجود دارد در حالیکه در تهران به ازای هر ۵۲ هزار نفر یک مرکز وجود دارد.

وی ادامه داد: بی تردید می‌توانیم سلامتی را در پایه‌ترین و اساسی‌ترین نقطه که مرکز بهداشت و درمان روستایی است چک کنیم؛ لذا باید در جهت توسعه و تقویت این مراکز گام برداریم.

استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه طرح بسیج محله محور باید با بهره گیری از همه ظرفیت‌ها عملیاتی شود، افزود: باید همه ظرفیت‌ها را در اجرای این طرح بکار بگیریم و نگاهی اساسی به زیرساخت‌ها داشته باشیم.

کرونا مسئله امروز ما نیست و ممکن است خدایی نکرده سال دیگر بیماری دیگری داشته باشیم. باید تلاش و اقدام ویژه‌ای کنیم تا در جهت تامین زیرساخت‌ها در استان تهران تحول اساسی را شاهد باشیم.

وی تاکید کرد: در جلسه امروز فرمانداران گزارشات خوبی ارائه کردند. طرح بررسی و ارزیابی شده و در جهت تامین اهداف آن باید حرکت کنیم. هدف اصلی طرح بهره گیری از ظرفیت‌ها و مشارکت‌ها در شناسایی افراد بیمار و قرنطینه آن‌ها است؛ لذا باید در کنار آن توسعه خدمات سرپایی و مراکز بستری را مورد توجه قرار دهیم.

بندپی تاکید کرد: سیر نزولی پذیرش بیمارستانی را شاهد هستیم. این موضوع باید تداوم پیدا کند. مهم نیست که همه جا را تعطیل کنیم و تعداد بیماران پایین بیاید. باید فعالیت ادامه داشته باشد و با افزایش آگاهی و شناسایی بیماران بتوانیم مدیریت این بیماری را محقق کنیم. از این پس جلسات با فرمانداران به صورت هفتگی و به تناوب برگزار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیمار کرونا کرونا ویروس استان تهران بیمار کرونا استان تهران نفر یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۰۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرعت بخشی به پروژه بیمارستان هزارتختخوابی ازمطالبات اصلی مردم است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدعلی آل هاشم روز چهارشنبه در دیدار با معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، افزود: سرعت بخشی به عملیات پروژه بیمارستان یکهزار تختخوابی یکی از مطالبات اصلی و مهم مردم این استان و بلکه استان‌های شمال غرب کشور است.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه آذربایجان شرقی به عنوان قطب درمانی شمالغرب کشور و حتی کشورهای همجوار محسوب می‌شود، انتظار می‌رود دولت و وزارت متبوع حمایت‌های کافی را در خصوص تکمیل این بیمارستان داشته باشد.

آل هاشم اظهار کرد: با وجود تمام مشکلات و کمبود تجهیزات و زیرساخت‌ها، کارهای فوق العاده‌ای در عرصه بهداشت و درمان به وقوع پیوسته است و معتقدیم امکانات کفاف این خدمت را نمی‌دهد از این رو تجهیز بیمارستان‌ها و ارائه خدمات در مناطق محروم باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: حضور چهره‌های متعهد و متخصص در صدر مدیریت دانشگاه علوم پزشکی تبریز باعث شده است تا مشکلی را در این دانشگاه نداشته باشیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این دیدار، توجه به زیرساخت‌های بخش بهداشت و درمان در دولت سیزدهم را مورد تاکید قرار داد و گفت: افزایش تخت بیمارستانی در دولت به جد مورد توجه است.

بهروز رحیمی اعلام کرد: در ۳۰ ماه گذشته بیش از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی به مجموعه تخت‌های بیمارستانی کشور اضافه شده است.

وی با اشاره به توجه دولت به امر بهداشت و موضوع جوانی جمعیت، افزود: بحث جوانی جمعیت به عنوان تکلیف شرعی و علمی مورد توجه وزارتخانه بوده است و با تشکیل قرارگاه جوانی جمعیت تلاش کرده‌ایم تا در این مسیر با رفع موانع قدم‌های مؤثری را برداریم.

رحیمی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو در امر پرداخت مطالبات کادر بهداشت و درمان نام برد و اضافه کرد: اتفاقات خوبی در این استان به وقوع پیوسته است و امیدواریم با سرعت بخشی به عملیات بزرگ پروژه بیمارستان یکهزار تختخوابی تبریز شاهد تداوم ارائه خدمات با کیفیت در سطح این استان باشیم.

کد خبر 6081388

دیگر خبرها

  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • سرعت بخشی به پروژه بیمارستان هزارتختخوابی ازمطالبات اصلی مردم است
  • تلاش وزارت بهداشت برای افتتاح ۱۰ هزار تخت بیمارستانی جدید در سال ۱۴۰۳
  • بهره برداری از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور
  • افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • وزیر بهداشت از پروژه‌های بیمارستانی در حال ساخت تهران بازدید کرد
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم