Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@21:35:14 GMT

پاریس فردا میزبان نشستی درباره لبنان است

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۷۰۹۱۱

پاریس فردا میزبان نشستی درباره لبنان است

درحالی که لبنان همچنان با بحران سیاسی و مالی روبروست، رئیس‌جمهور فرانسه فردا(چهارشنبه) میزبان دومین نشست گروه "حمایت" از لبنان است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط، به رغم شکست‌های پی در پی طرح فرانسه برای نجات لبنان از وخامت اوضاع مالی، اقتصادی، اجتماعی، بهداشتی و سیاسی و کاهش پویایی آن بعد از انفجار بندر بیروت، پاریس فردا هارشنبه میزبان دومین کنفرانس گروه حامیان لبنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نشست با نظارت امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه و آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل برای فراهم کردن کمک‌های انسانی بیشتر برای لبنان برگزار می‌شود.

قرار است دستکم ۳۰ رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر و تعدادی از وزرا و نهادهای اقتصادی و مالی بین المللی از جمله صندوق بین المللی پول شرکت کنند.

این نشست از طریق ویدئوکنفرانس برگزار و از کاخ الیزه اداره خواهد شد.

نشست فردا درحالی برگزار می‌شود که وضعیت لبنان همچنان وخیم است. نه سعد حریری، نخست‌وزیر مکلف لبنان توانسته دولت تشکیل دهد و نه دولت مستعفی توانسته توانایی خود را برای تعامل با وضعیت پیچیده ثابت کند. 

در نبود دولت جدید، هیچ امیدی به تحقق اصلاحات و مذاکرات مجدد با صندوق بین المللی پول و رسیدن کمک‌ها و حتی اجرایی شدن وعده‌های اهداکنندگان در نشست سیدر که سال ۲۰۱۸ با نظارت ماکرون در پاریس برگزار شد، وجود ندارد. برای همین نشست فردا تنها به کمک‌های انسانی متمرکز است و یک فرصت برای بررسی نتایج و وعده‌های داده شده در نشست اول حامیان لبنان است که ۹ اوت برگزار شد. در هر صورت کمک‌ها از طریق نهادهای دولتی ارائه نخواهد شد و همین مسئله بی اعتمادی به آن را منعکس می‌کند.

در نشست اول وعده‌هایی برای کمک به لبنان به ارزش ۲۵۰ میلیون دلار داده شد و این مبلغ در برابر خسارت‌هایی که به دلیل انفجار بیروت به لبنان وارد شده، ناچیز است. 

منابع فرانسوی اعلام کردند، ماکرون که در کنفرانسی "خیانت" طبقه سیاسی حاکم لبنان را محکوم کرد و از وعده‌هایش برای کمک به تسریع در تشکیل دولت لبنان عقب‌نشینی کرد، اکنون تصمیم گرفته به وعده‌هایش عمل کند و تأکید کرده که هرگز لبنانی‌ها را رها نخواهد کرد.

 ماکرون شش اوت و اول سپتامبر به لبنان سفر کرد و مشاورش پاتریک دورل را اخیرا به بیروت فرستاد و خود نیز با مسئولان و سیاستمداران لبنانی در ارتباط است اما تا به امروز اوضاع لبنان همچنان پیچیده است و نقش فرانسه نیز به ابعاد انسانی محدود شده است.

ماکرون همچنین قصد دارد اواخر سال میلادی کنونی مجددا به لبنان سفر کند. 
پاریس همچنان تأکید دارد که طرح این کشور تنها راه برای نجات لبنان است.

درحالی که منابع بعید می‌دانند دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در نشست فردا شرکت کند، پیش‌بینی می‌شود، در این نشست بیانیه‌ای شبیه بیانیه ۹ اوت صادر شود که مهم‌ترین محتوای آن تأکید بر اهمیت تسریع در تشکیل دولت جدید و لزوم انجام اصلاحات و توجه دائم گروه حامی لبنان به کمک به این کشور خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: لبنان رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۰۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنیاد ایرانشناسی میزبان جشنواره فیلم اقوام شد

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی پیش از ظهر امروز در بنیاد ایران شناسی برگزار شد.

در ابتدای این نشست، پوستر جشنواره با حضور مهدی حیدری دبیر جشنواره و محمدحسین رجبی دوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی و دبیر شورای سیاستگذاری این رویداد هنری رونمایی شد.

همچنین یک تابلوی نقاشی با محوریت زندگی اقوام ایرانی زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران که توسط آقای گریگور یعقوبی خلق شده بود به بنیاد ایرانشناسی اهدا شد.

در ادامه محمدحسین رجبی عنوان کرد: ایرانیان تنها قوم و تمدنی هستند که هرگز سابقه به پرستی نداشته و همواره یکتاپرست بوده اند. ایران در طول تاریخ عظمت خود را حفظ کرده و امروز به برکت انقلاب اسلامی و با نفوذی که در دل‌های مردم دارد حرف اول و اصلی را در منطقه و دل‌های مردم جهان دارد.
وحدت اقوام ایرانی توسط دشمنان این سرزمین هدف قرار گرفته؛ هر آنچه به وحدت ملی ما کمک کند و توطئه‌های دشمن در این حوزه را نقش بر آب کند، مورد حمایت بنیاد ایرانشناسی است. جشنواره فیلم اقوام ایرانی هم در همین مسیر قدم بر می‌دارد. وقتی دوستان ما در موسسه فصل هنر درخواست کردند که این رویداد با مشارکت و حمایت بنیاد ایرانشناسی برگزار شود ما هم استقبال کردیم. امیدوارم با برگزاری باشکوه این جشنواره شاهد آغازی باشیم برای حضور هر چه بیشتر سینما در تقویت وحدت ملی مردم شریف ایران.

مهدی حیدری مدیر موسسه فصل هنر و دبیر این جشنواره نیز عنوان کرد: این جشنواره از اردیبهشت ۱۴۰۲ کار خود را با دریافت مجوز از سازمان سینمایی دریافت کرد. قرار بود جشنواره در تبریز برگزار شود، اما بنا به مصلحت‌هایی مقرر شد نخستین دوره در تهران برگزار شود و از سال‌های بعد به صورت گردشی در مناطق مختلف قوم نشین برگزار شود. امیدواریم سال آینده در تبریز برگزار شود.

وی اظهار کرد: امروز جای آقای کمال تبریزی دبیر محترم جشنواره در کنار ما خالی است. قرار بود جشنواره ما در آبان ماه سال گذشته برگزار شود و برنامه ریزی ایشان هم بر همین مبنا بود. ایشان درگیر تولید یک سریال شدند که بخشی از آن هم در خارج از تهران تصویربرداری خواهد شد. با توجه به این مسائل اعلام کردند که کنار جشنواره هستند، اما شاید به عنوان دبیر نتوانند فعال باشند. ما از ایشان و زحماتشان سپاسگزاریم چراکه نام و اعتبار ایشان خیلی کمک کرد که این جشنواره راه خودش را پیدا کند.
در جشنواره ملی اقوام ایرانی شاهد هستیم که برای اولین بار یک رویداد سینمایی با محوریت اقوام رقم می‌خورد. این جشنواره به هیچ جناح سیاسی وابسته نیست و جشنواره‌ای است از دل مردم و برای مردم.

حیدری گفت: جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی از بیست و ششم تا سی ام اردیبهشت ماه در محل بنیاد ایرانشناسی برگزار خواهد شد.

وی افزود: حدود هزار اثر در سه بخش اصلی داستانی، مستند و سینمایی به دفتر دبیرخانه رسید. در بخش سینمایی ۴۰اثر رسید که پس از بررسی هئت انتخاب شانزده اثر به داوری نهایی راه پیدا کردند. در بخش فیلم کوتاه ۴۳۰ اثر به ما رسید که از این تعداد ۶۵ فیلم به مرحله اصلی را پیداکرد. بیش از ۵۲۰ اثر مستندی هم که به دفتر دبیرخانه رسید، ۶۵اثر مستند به بخش اصلی راه پیدا کردند و در نهایت دوازده اثر نماهنگ و ۱۳ اثر پویانمایی هم به جشنواره راه پیدا کردند. از سوی دیگر بخش دیگری هم تحت عنوان فیلمنامه به جشنواره اضافه شد که در این بخش۱۳۰ اثر به دبیرخانه ارسال شد و در نهایت چهل فیلمنامه وارد بخش مسابقه می‌شود.

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسدآباد فردا میزبان اردوی استعدادهای برتر تیم ملی بسکتبال دختران زیر ۱۲ سال
  • جعفرآباد مغان میزبان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر از فردا
  • فردا: مصاف نخست شهرداری گرگان در خانه الریاضی
  • ملایر، میزبان بوکس قهرمانی نوجوانان ایران
  • وعده بزرگ و جذاب پائز بعد از ورود به ایران
  • نشست علمی « وعده صادق و جامعه ایرانی » برگزار می شود
  • برگزاری نشست تحلیل تحولات خاورمیانه از طوفان الاقصی تا وعده صادق
  • نشست «دبیران شوراهای امنیت ملی کشورهای عضو بریکس» برگزار می‌شود
  • نشست هم‌اندیشی‌ تشکل‌های شاهد و ایثارگر برگزار شد
  • بنیاد ایرانشناسی میزبان جشنواره فیلم اقوام شد