Web Analytics Made Easy - Statcounter

رادمنش گفت: حدود 40 هزار معلول با انواع معلولیت تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند که تقریبا 13 هزار و 500 نفر کم توان ذهنی و مابقی در دیگر رده‌های معلویت از جمله جسمی حرکتی، ناشنواییی و نابینایی قرار دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، محمدحسین رادمنش پیش از ظهر امروز در نشست خبری آنلاین با اصحاب رسانه استان یزد با بیان اینکه حدود 10 درصد از جمعیت کل جهان را معلولین تشکیل می‌دهند، گفت: حدود 40 هزار معلول با انواع معلولیت تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند که تقریبا 13 هزار و 500 نفر کم توان ذهنی و مابقی در دیگر رده‌های معلویت از جمله جسمی حرکتی، ناشنواییی، نابینایی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. قرار دارند.

وی با بیان اینکه حدود یک هزار معلول در استان یزد، عضو جامعه معلولان هستند و از خدمات آن بهره‌مند می‌شوند، افزود: معلولان از مرکز حرفه آموزی کم توانان ذهنی، واحد مددکاری جامعه معلولان و ... استفاده می‌کنند همچنین جامعه معلولان اقدام به اجرای برنامه‌های خاص فرهنگی و برگزاری کلاس‌های آموزشی برای معلولان کرده است که شیوع کرونا این کلاس‌ها را تعطیل کرده است.

مدیرعامل جامعه معلولین استان یزد عنوان کرد: مهم‌ترین موضوع در امر فضای کاری معلولین مناسب سازی شهری است که خوشبختانه در یزد در خصوص مناسب سازی شهری اقدامات خوبی صورت گرفته است، از جمله اینکه سال گذشته جشنواره ملی گردشگری معلولان در یزد برگزار شد، علاوه بر آن 20 دستگاه اتوبوس توسط ناوگان حمل و نقل عمومی یزد برای معلولان مناسب سازی شده که می‌توانند از آن استفاده کنند.

رادمنش با بیان اینکه بودجه خوبی برای مناسب سازی شهر در نظر گرفته شده است، ادامه داد: استانداردسازی پیاده‌روها جهت رفت و آمد معلولان در یزد در حال انجام است، همچنین پروژه «هفت خوان» جهت مناسب سازی معابر شهری از میدان همافر تا مسجد جامع یزد نیز در حال اجراست و در زمینه مبلمان شهری نیز تعدادی ایستگاه اتوبوس جانمایی شده که با مناسب سازی برای استفاده معلولان از پایانه‌های مسافربری اتوبوس حمل و نقل شهری در نظر گرفته شده است.

وی در خصوص طرح راه‌اندازی مراکز مثبت زندگی برای خدمات ددهی به معلولان گفت: قرار است 22 فعالیت در مراکز مثبت زندگی ارائه شود که در واقع به معنای کوچک شدن بهزیستی است که بنده به این طرح خوش بین نیستم و به نظرم شکست خواهد خورد و بهترین کار این بود که طرح راه‌اندازی مراکز مثبت زندگی ابتدا در چند استان به صورت پایلوت اجرایی شود و پس از رفع نواقص آن در همه استان‌ها اجرا شود.

رادمنش عمده مشکل معلولان را اشتغال و مسکن عنوان کرد و ادامه داد: متاسفانه قانون سه درصد استخدام معلولان به درستی اجرا نمی‌شود و دستگاه‌ها برای استخدام شرایط اختصاصی سلامت جسمانی در نظر گرفته گرفته‌اند در صورتی که برخی زمینه‌ها کارایی معلولان حتی از انسان‌های سالم هم بیشتر است و در استخدام دستگاه‌ها در سال جاری برای استان یزد تنها یک سهمیه استخدام معلول و برای شهرستان اردکان در نظر گرفته شده بود.

وی در خصوص مشکل مسکن معلولان نیز گفت: در طرح مسکن مهر توانستیم با مشارکت بهزیستی و اعطای تسهیلات 75 معلول را در یزد صاحب خانه کنیم اما اخیرا در طرح اقدام ملی مسکن با توجه به شرط متاهل بودن امکان ثبت نام برای معلولان مجرد وجود ندارد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: مناسب سازی قرار دارند هزار معلول استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۲۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکنون ۳۷۷ خانوار مازندرانی صاحب زمین برای ساخت خانه شدند

استاندار مازندران گفت: در اجرای طرح جوانی جمعیت این استان تاکنون ۳۷۷ خانوار در قالب ۴۵ هزار متر مربع زمین به آنان واگذار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، سیدمحمود حسینی‌پور، صبح امروز _یک‌شنبه بیست‌وششم فروردین_ در جلسه شورای مسکن مازندران با تاکید بر اینکه برای تأمین زمین مسکن مازندران باید بیشتر همکاری و تلاش صورت گیرد، اظهار کرد: با توجه به ارزش زمین بالا و کمبود زمین احداث شهرک مسکونی در مازندران مزیت مهمی برای خانه‌دار شدن جوانان محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه از مجموع چهار شهرک مسکونی مازندران، دو شهرک مسکونی گلوگاه و کرفون بابلسر در قالب نهضت ملی مسکن استان در حال نهایی شدن است، افزود: در اجرای طرح جوانی جمعیت این استان تاکنون ۳۷۷ خانوار در قالب ۴۵ هزار متر مربع زمین به آنان واگذار شد که ۵۸ خانوار دارای چهار فرزند بودند.

استاندار مازندران از ثبت‌نام ۷۰۰ خانوار پر جمعیت مازندران برای گرفتن زمین در قالب طرح جوانی جمعیت خبر داد و گفت: مسکن‌دار شدن جوانان در این استان نباید به آرزوی جوانان تبدیل شود.

حسینی‌پور با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم تاکید بر حمایت‌های دولتی مبنی بر انبوه‌سازی مسکن در استان با همکاری بخش خصوصی به ویژه در بافت شهری مطرح و عنوان کرد: بازآفرینی شهری در مازندران روند خوبی را طی نمی‌کند و شهرداران استان تحرک خوبی در انبوه‌سازی مسکن در فرصت حمایتی دولت در باز آفرینی شهری ندارند.

نماینده عالی دولت در مازندران ادامه داد: امروز بخش خصوصی در ارتفاع‌سازی مسکن مازندران استقبال خوبی می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: امروز دانشجویان دانشگاه‌های مازندران با کمبود خوابگاه مجردی و متاهلی مواجه هستند، در حالی که زمین به عنوان مهمترین مشکل در اختیار این دانشگاه وجود دارد.

کد خبر 744336

دیگر خبرها

  • پلاک‌قرمز‌ها برای معتادان ناامن شدند
  • احداث دو ورزشگاه برای معلولان در دست اقدام است
  • ساخت دو ورزشگاه برای معلولان در سال جدید
  • افراد از مراکز بهزیستی ترخیص نمی‌شوند تا به استقلال برسند
  • آخرین وضعیت معلولان در تهران | ۴ هزار نخبه علمی، فرهنگی و ورزشی در بین معلولان داریم | لزوم ایجاد یک پارک ویژه برای این شهروندان
  • واکنش اعضای شورا به گزارش رئیس سازمان بهزیستی
  • انتقاد بهزیستی از کم‌کاری مسئولان شهری در قبال معلولان
  • برای ساماندهی کودکان کار بیش از ۲۰ دستگاه باید همکاری کنند
  • درخواست سازمان بهزیستی برای احداث پردیس توانمندسازی در پایتخت
  • تاکنون ۳۷۷ خانوار مازندرانی صاحب زمین برای ساخت خانه شدند