Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نور، مجید فانی بعدازظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه این شهرستان که با هدف آشنایی و تبیین اهداف و برنامه‌ها با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار شد، با گرامیداشت یاد امام و شهدا به ویژه سپهبد شهید سردار دل‌ها سلیمانی و دانشمند شهید فخری‌زاده، حضور اصحاب رسانه را توجه جدی به جایگاه علم، دانش و پژوهش عنوان و اظهار کرد: این حضور به من گوشزد می‌کند که همه تلاش خود را برای ارتقای سطح دانشگاه آزاد واحد نور دراستان و کشور به کار گیرم و هدف‌گذاری کنم تا این دانشگاه جزء پنج دانشگاه برتر شمال کشور شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی از رویکردهای خود را رفع چالش مالی دانشگاه بیان کرد و افزود: به دلیل کاهش جمعیت جوان کشور در سال‌های اخیر، جامعه دانشگاهی با تعداد کم دانشجو مواجه شده و همین امر درآمد دانشگاه‌ها را که بیشتر با شهریه دانشجویی تامین می‌شد دچار چالش جدی کرد بنابراین با رویکرد رفع این چالش باید درآمد غیر شهریه‌ای را افزایش دهیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با بیان اینکه جز با روحیه جهادی نمی‌توان کارها را پیش برد، تصریح کرد: وقت‌شناسی، بصیرت، تلاش شبانه‌روزی، دلسرد نشدن از ناملایمات، مقید نبودن به ساعت کاری از خصوصیات مدیر جهادی است.

این مسؤول رسالت اصلی دانشگاه را آموزش و پژوهش دانست و خاطر نشان کرد: رهبر معظم انقلاب همواره بر جایگاه شرکت‌های دانش بنیان در اقتصاد مقاومتی تاکید داشته و دارند بر همین اساس مرکز رشد مستقل در دانشگاه آزاد واحد نور را فعال کردیم و قرار است هسته نخبگان و فناوران را به پارک‌های علم و فن‌آوری معرفی تا با ثبت شرکت‌های دانش بنیان، فرمایشات رهبری را تحقق بخشیم زیرا دانشگاه نمی‌تواند بنگاه اقتصادی باشد بلکه با انعقاد قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان ضمن کمک به اقتصاد مقاومتی، منتفع می‌شود.

فانی از دیگر اهداف و برنامه‌ها را فعال کردن بخش‌های درآمدی غیرشهریه‌ای عنوان کرد و افزود: در مدت کوتاهی که مسؤولیت این دانشگاه را پذیرفتم، کار آماده‌سازی سه زمین ورزشی روباز( تنیس، ورزش‌های ساحلی و فوتبال) را شروع کردیم و قرار است در کمتر از دو ماه بهره‌برداری و به نام سه شهید شهرستان نور مزین و مورد استفاده علاقمندان قرار گیرد.

 وی علاوه بر جذب حداکثری دانشجو، استفاده از شرکت‌های دانش بنیان، استفاده از امکانات و جوانان شهرستان، طرح‌های پژوهشی را از دیگر راه‌های تامین مالی دانشگاه ذکر کرد و گفت: وجود شهرک‌های صنعتی و شرکت‌های بزرگ در منطقه و شهرستان‌های همجوار می‌تواند ظرفیت و فرصت مناسبی از نظر طرح‌های پژوهشی و جذب دانشجو و رونق دانشگاه شود.

رئیس دانشگاه آزاد واحد نور در باره کاهش جذب دانشجو در این دانشگاه، اظهار کرد: دانشگاه آزاد نور به خوبی شناسانده و معرفی نشده است بنابراین می‌توان با شناساندن رشته‌های موجود و تخفیفات ویژه به جذب دانشجو و افزایش تعداد آن‌ها کمک کرد.

*تلاش برای ایجاد رشته‌های جدید

این مسوول از دیگر راه‌ها و اهداف جذب و افزایش تعداد دانشجو را ایجاد رشته‌های علوم انسانی و پزشکی، عنوان کرد و افزود: در ابتدای ورودم با امام جمعه، فرماندار، نماینده، دادستان و برخی دیگر از مسؤولان دیدار و ملاقات کردم و قول‌های همکاری و مساعدت برای ارتقای دانشگاه و شهرستان گرفتم که امیدوارم با این حمایت‌ها و نیز حمایت و یاری اصحاب رسانه بتوانم مجوز رشته‌های مورد نظر را برای این دانشگاه دریافت و دانشجو پذیرش کنیم.

 

فانی در بخش دیگری از سخنان خود، تصریح کرد: دانشگاه آزاد واحد نور در رشته‌های فنی مهندسی اساتید خوبی دارد و دانشجویان زیادی تربیت کرد اما از امکانات و بودجه محروم مانده، آمدم تا این خلاء را جبران کنم و همه تلاش من این است تا دانشگاه آزاد نور جزء پنج دانشگاه برتر شمال کشور شود.

وی در خصوص تغییرات در تیم مدیریتی دانشگاه، اظهار کرد: برای عوض کردن نیامدم زیرا عمل محور هستم، از دوستان حاضر هر کس توانست همراهی کند در سمت خود می‌ماند اما اگر به هر دلیلی در اجرای برنامه‌ها و اهداف همراه نباشد فرد دیگری که همراه باشد بدون در نظر گرفتن وابستگی حزبی، گروهی و جناحی، جایگزین می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد واحد نور، توجه به امور فرهنگی را از اهداف دانشگاه در دوران مدیریت خود عنوان و اظهار کرد: شرایط کر ونایی وضعیت را سخت کرد اما تلاش داریم تا امور فرهنگی ارتقاء پیدا کند به همین منظور با فعال کردن طرح پایش و شناسایی نقاط قوت و ضعف با کمک دیگر دستگاه‌ها و انعقاد قرارداد به این مهم اهتمام و برای کاهش مشکلات فرهنگی تلاش می‌کنیم.

*مدارس سما مدارس مهارت آموزی می‌شوند

این مسؤول اشتغال را از دغدغه خانواده‌ها ذکر کرد و افزود: بنا دارم تا مدارس سما را به مدارس مهارت‌آموزی تبدیل و با سوق دادن دانش‌آموزان به سمت مهارت، مشکل کار و اشتغال را کاهش دهیم البته طرح‌های دیگری هم شناسایی شد که در قالب مرکز رشد فعال می‌شوند.

فانی به تلاش به کاهش مشکلات آموزشی در ایام کرونایی اشاره  و اظهار کرد: با توجه به امر مهم آموزش تلاش شد تا آموزش دانشجویان مثل آموزش دانش‌آموزان باشد که از طریق سامانه‌های وا دانا و آموزشیار در سراسر کشور در حال اجراست و همچنین در دانشگاه آزاد نور، طرح پشتیبان برای اساتید و دانشجویان تعریف تا مشکلات آموزشی دانشجویان رفع شود.

وی افزود: سامانه‌های وادانا و آموزشیار، که ارتباط آموزشی بین استاد و دانشجو را برقرار می‌کند مزیت کنترل نحوه تدریس و حضور را با حفظ شانیت اساتید دارد.

رئیس دانشگاه آزاد واحد نور در پایان با اشاره به لزوم حمایت‌های لازم برای برداشتن گام‌های بلند در جهت ارتقای این واحد، گفت: در تلاش هستیم تا با پرورش گیاهان دارویی و آوردن رشته داروسازی ضمن جذب دانشجو به برخی از اهداف پیش‌بینی شده برسیم.

در پایان این نشست از طرح‌های ورزشی دانشگاه بازدید و با حضور بر سر مزار شهدای خوشنام مدفون در این دانشگاه ضمن قرائت فاتحه با آرمان راسخ شهدا تجدید پیمان شد.

انتهای پیام/ ۸۶۰۲۳/ج

 

 

 

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس دانشگاه آزاد واحد نور نشست خبری اصحاب رسانه شهرستان نور دانشگاه آزاد واحد نور شرکت های دانش بنیان رئیس دانشگاه آزاد جذب دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۲۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه آزاد چه گفتند؟

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در این نشست محمدهادی همایون معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد در خصوص چرایی تشکیل این رویداد گفت: در دانشگاه، نظام اجرایی و دسته‌بندی داریم بطوریکه مدیران و کارمندان در سلسله مراتبی که قرار دارند با همدیگر ارتباط کاری دارند و نسبت به هم شناخت دارند در حالی که در نظام علمی اساتید همدیگر را نمی‌شناسند و خیلی نسبت به هم شناخت ندارند و برای این‌که این ارتباط‌ها و همفکری میان اساتید و هیئت‌علمی برقرار شود سعی کردیم تا این نشست را برگزار کنیم. باید گفت که گروه‌های رشته‌ای در دانشگاه آزاد در ۱۸ دسته‌بندی قرار می‌گیرند و با توجه به این حجم از گستردگی؛ هدایت و جمع‌بندی نسبت به موضوعات و مشکلات دانشگاه و رشته‌ها و همچنین شنیدن صحبت‌های اساتید کار سختی است که نیاز به برگزاری این چنین برنامه‌ها و شنیدن نقطه نظرات بیش‌ازپیش احساس می‌شود.

وی ادامه داد: برای این‌که نبض کاری و مسیر راه دانشکده‌ها را تعریف کنیم سعی کردیم تا بر اساس الگوی تمدن نوین اسلامی رهبری که به ۵ مرحله اشاره کردند بر آن اساس گام برداریم. در این مسیر سه مرحله را برای تحول علوم انسانی، اسلامی در پیش داریم که مرحله اول آن سازمان‌دهی است که بر اساس آن قرار است علوم انسانی را به عرصه رسانه و هنر متصل کنیم.

در نظام دانشی جدید در نظر داریم که با تخصیص دانشکده‌های جدید به واحد‌ها (به‌اصطلاح دانشکدگان) به سازمان‌دهی بهتری دست پیدا کنیم تا تعامل‌ها در سطح حداکثری خود قرار گیرند و دائم در حال سنجش مبانی تحول رشته وضعیت رشته‌ها هستیم تا بر اساس یک سیاست گذرای صحیح اقدام به تصمیم‌گیری کنیم. باید گفت که هنر و رسانه همه موجودیت ما را تقویت می‌کند و باید همه علوم را ذیل این رشته‌ها قرار دهیم.

وی خاطر نشان کرد: در صدد هستیم تا با پیوند هنر و رسانه یک معنای جدید را رقم بزنیم و در این مکان با حضور شما اساتید با تجربه تقاضا دارم تا اگر راهکار و پیشنهادی برای این پیوند میان هنر و رسانه با سایر رشته‌های علوم انسانی دارید حتماً بیان کنید. حتی می‌توان فراتر از آن به سراغ معنا و ارتباط‌هایی با رشته‌های مهندسی و پزشکی هم رفت.

همایون بیان کرد: بدون شک اگر به حلقه مفقوده ارتباطی میان گفتگو‌های علوم انسانی با بقیه علوم جدی‌تر نگاه شود می‌توان امیدوار بود که تأثیرگذاری بسزایی را میان سایر قالب علوم شاهد باشیم و به نتایج خوبی دست پیدا کنیم. همان‌طور که زیست‌فناوری تمدن غرب، بدون مبانی علوم انسانی امکان‌پذیر نبود و با تلفیق آن در علوم انسانی در هم تنیدگی ایجاد شده است ما هم باید به سراغ اجرایی کردن این موضوع برویم چون امتحان خود را پس داده است و نشان داده که چقدر این ترکیب می‌تواند موفق ظاهر شود. باید همه ظرفیت‌ها را یکپارچه کنیم و دیوارکشی‌های میان رشته‌های مختلف را برداریم و با مدیریت صحیح وارد بحران‌ها نشویم.

گفتنی است در این نشست شریف‌زاده مدیر کارگروه کشوری، حمیده جعفری رئیس دانشکده هنر و معماری تهران جنوب، قیومی معاون اندیشکده مطالعات راهبردی دانشگاه آزاد، خانم شاه منصوری رئیس دانشکده ارتباطات، خانم مجیدی رئیس دانشکده بین‌الملل و جمعی دیگر از اساتید به ارائه پیشنهاد‌ها و نقطه نظرات خود در خصوص مسائل مختلف پرداختند.

مطرح شدن ترسیم سند نقشه راه برای دانشکده و هماهنگ نبودن ضوابط خلق اثر هنری با معیارهای دانشگاه آزاد، احیای هنرهای سنتی و احترام به هنرمندان و فراهم کردن فرصت ارائه و تبلیغ آثار هنری آن‌ها از هر تریبون رسانه‌ای به مخاطب، رفع نواقص و قوانین مدون نشده در حوزه رسانه که به جرائم رسانه‌ای منجر شده، تعیین تکلیف رسانه در حوزه مدرنیته و دنیای تکنولوژی و ارتباط آن با شبکه‌های اجتماعی، فراهم شدن فرصتی برای استفاده کاربردی و عملیاتی از  تحقیقات و دستاوردهای اساتید و پژوهشگران و پایان‌نامه‌های دانشجوهای مقاطع دکتری، تعیین سازوکاری درست از رشته‌های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی و ارتباط آن با گفتمان اسلامی، مخالفت با ادغام دانشکده هنر و رسانه و ایجاد دانشکده‌ای با این عنوان، راه‌اندازی  پلاتو برای دانشجویان سینما در دانشگاه علوم تحقیقات از جمله موارد مورد بحث در این نشست بود که توسط اساتید و اعضای هیئت‌علمی با رئیس و معاون علوم انسانی دانشگاه آزاد مطرح شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشته مهندسی اینترنت اشیا در دانشگاه آزاد قوچان راه اندازی شد
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • نخستین رشته تخصصی دندانپزشکی در بیرجند مجوز گرفت
  • راه‌اندازی رشته اینترنت اشیاء در قوچان
  • ١٠٠ هزار واحد صنفی در استان كرمان باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • طرح پویش دانشگاه آزاد، تلاقی آموزش مهارتی و اشتغال دانش‌بنیانِ نسل جوان
  • اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه آزاد چه گفتند؟
  • افتتاح سرای دانشجویی دخترانه با ظرفیت ۲۵۰ دانشجو
  • شمار پزشکان متخصص در شهرستان‌های همدان افزایش یافت