Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، احسان علیخانی امشب سه شنبه ۱۱ آذرماه بعد از چندین ماه که برنامه «عصر جدید» روی آنتن نرفته است، از طریق یک گفتگوی اینترنتی در برابر مخاطبانش ظاهر شد.

همچنین آریا عظیمی‌نژاد، امین حیایی، رویا نونهالی و بشیر حسینی داوران برنامه «عصر جدید» نیز او را در این گفتگوی اینترنتی همراهی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسی نیست که این شرایط را درک نکند

علیخانی در ابتدا با اشاره به شرایط سخت کرونا و عزادار شدن برخی از مردم در پی ابتلا به این بیماری بیان کرد: ما قرار بود آبان برگردیم و توضیح خواهم داد که چرا پروژه متوقف شده است. ما هم مثل خیلی از صنوف و مشاغل دیگر درگیر این ماجرا هستیم که به مرور درباره‌اش توضیح خواهم داد.

وی با اشاره به برخی نظرهای مردم و سوال‌های مخاطبان که از او پرسیده بودند کجا هستید؟ گفت: ما هم تهران و سرکار هستیم اما نه مثل سابق و فکر می‌کنم کسی نیست که این شرایط را درک نکند.

مجری «عصر جدید» تصریح کرد: برخی هنوز به کرونا باور ندارند و این شگفت‌آور است چون ماجرای عجیبی است و آنها که اهل تفکر هستند متوجه هستند که با یک اتفاق جهانگیر، رو به روییم که کنترل هم نشد به دلایلی.

در ادامه احسان علیخانی طی ارتباط تصویری با آریا عظیمی‌نژاد بیان کرد که دلیل لایو امشب این بود که عصر جدید چه شد و عظیمی‌نژاد گفت: من نگرانی‌ام خود تو به عنوان تهیه‌کننده است و هزینه‌هایی که با آنها درگیر هستی! از لوکیشن و دستمزد عوامل تا مسایل دیگر و اگر جای تو بودم سکته می‌کردم.

علیخانی هم به شوخی جواب داد من سکته کرده‌ام و الان با ویلچر آمده‌ام!

بدون تماشاگر و با تعدیل، باز هم ۲۰۰ نفریم!

این مجری در ادامه این گفتگوی تصویری پرسید به نظرت با این شرایط می‌توانستیم برنامه را ضبط کنیم؟ که عظیمی‌نژاد گفت: نمی‌توانستیم چون خود ما بدون تماشاگر حدود ۳۰۰ نفر هستیم. و این شرایط را سخت می‌کند و یادم هست وقتی عده‌ای را تعدیل کردیم باز هم حدود ۲۰۰ نفر شدیم.

علیخانی نیز در ادامه توضیح داد: نود درصد از شرکت‌کننده‌ها از شهرهای دیگر هستند آنها هم خانواده دارند و گروه‌های پر تعداد هستند. مثلاً گروهی داریم که ۶۰ نفر هستند دو روز باید به تهران بیایند تمرین کنند. ممکن است پدر و مادرهای شأن درگیر باشند.

وی اضافه کرد: الان خیلی از شوهای تلویزیونی یا فیلم و سریال‌ها هستند که در حال کارمند اما شاید گروه‌های کوچکی هستند ولی ما بخواهیم ضبط کنیم با یک گروه ۵۰ نفره نگرانی‌ها بالا می‌رود.

موضوع مهم حضور مردم در استودیو است

وی در ادامه گفتگویی تصویری هم با امین حیایی برقرار کرد و طی آن گفت: امین به شدت نگران عصر جدید است هفته‌ای یک بار با هم حرف می‌زنیم ایده می‌دهد و می‌گوید به نوعی باید به مردم انرژی بدهیم با این حال موضوع مهم ما آوردن مردم به استودیو بوده است.

حیایی نیز در ادامه با تسلیت به مردم عزادار و هنرمندان در روزهای کرونایی عنوان کرد: فکر می‌کنم تنها راه همین است که صبوری کنیم و منتظر بمانیم تا واکسن واقعی بیاید.

علیخانی نیز در جواب بیان کرد: برخی فکر می‌کنند ما نگران کار خود هستیم اما شرایط همه مشاغل اکنون اینگونه شده است.

این گزارش در حال تکمیل است...

کد خبر 5085777 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: برنامه عصر جدید شبکه سه سیما احسان علیخانی رویا نونهالی آریا عظیمی نژاد امین حیایی محسن فخری زاده تئاتر ایران درگذشت چهره ها پرویز پورحسینی فیلم کوتاه فیلم سینمایی آلبوم موسیقی موسیقی ایرانی ویروس کرونا شبکه اچ دی رادیو نمایش نمایش رادیویی حضور هنر ایران در جهان چهاردهمین جشنواره سینما حقیقت عظیمی نژاد عصر جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۶۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، اظهار کرد: مراکز ملی سلامت روانی و اجتماعی جامعه (سراج) نماد انسجام و ساختاریافته مداخلات عمیق پیشگیری، درمان و توابخشی در حوزه بهداشت روانی هستند.

وی به نظام ادغام خدمات اجتماعی در در حوزه مراقبت‌های بهداشت روان در کشور اشاره کرد و گفت: یکی از نقاط بارز و متمایز نظام سلامت در کشور، ادغام حوزه بهداشت و درمان با حوزه سلامت و اجتماعی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به بازدید‌های میدانی نمایندگان سازمان بهداشت جهانی از سیستم بهداشت و درمان کشورمان اشاره کرد و نظام ادغام یافته روان در مراقبت‌های اولیه را که با نظر کارشناسی و تخصصی در کشور شکل گرفته، نظامی کاربردی و مترقی در کشور توصیف کرد.

زالی بهداشت روان را حوزه‌ای چند وجهی دانست و ضرورت انجام کار‌های گروهی و بین بخشی را در این حوزه مورد توجه قرار داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تعامل مراکز سراج با فرمانداری‌ها را به عنوان مراجع ذی‌صلاح ارایه خدمت به مردم نشانه دغدغه متولیان کشور نسبت به ارتقای سلامت اجتماعی و روانی جامعه دانست.

زالی به ساختار چند وجهی اهداف مراکز ملی سراج اشاره کرد و افزود: تنها حوزه بهداشت تولیت بهداشت روان را برعهده ندارد و سایر دستگاه‌ها مثل فرمانداری، بهزیستی، استانداری و سایر دستگاه‌ها برای ارایه خدمات باکیفیت‌تر به مردم در اجرای اهداف طرح مذکور همکاری دارند.

وی صنعتی شدن جامعه و‌شتاب‌شهرنشینی را دو‌عامل مهم در افزایش بروز اختلالات روان در دنیا دانست و ضروت مداخلات پیشگیرانه، بهداشتی، درمانی و‌توانبخشی در زمینه روان را یادآور شد.

رئیس دانشگاه به تغییرات ساختاری اختلالات روان بعد از کرونا اشاره کرد و گفت: تغییر در ساختار بیماری‌های روان بعد از پاندمی کرونا مسئله‌ای جهانی است.

وی با اشاره به اینکه مطالعات بیانگر این موضوع است که از هر سه نفر تا هفت نفر، مبتلا به کرونا بدون در نظرگرفتن تعداد ابتلا، دچار اختلالات روان شناختی شده‌اند اضافه کرد: شایع‌ترین اختلال، اختلال مربوط به خواب، عدم خواب عمیق و مطلوب، افسردگی، اختلال ترس و اضطراب پس از سانحه و کماکان گوشه‌گیری است.

 زالی به مطالعات عمیق و‌کاربردی دانشگاه در رابطه با عوارض کرونا اشاره کرد و افزود: بر اساس نتایج این مطالعات چنانچه فردی بعد از ابتلا به کرونا پس از چهار ماه از گذشت بیماری همچنان عارضه‌های بیماری با او همراه باشد، طبق تعریف دچار کرونای مزمن است.

رئیس دانشگاه با بیان اینکه بین ۳۵ تا ۴۵ درصد مبتلایان به کوید طولانی یا مزمن با اختلالات روانی آن دست و پنجه نرم می‌کنند خاطرنشان کرد: افسردگی، کاهش اعتماد‌بنفس اجتماعی، اختلال شناختی و حافظه، و اختلال در خواب از مهمترین عوارض روانی کرونای مزمن است.

وی به تحقیقات دانشگاه و انتشار اولین مقالات علمی در دنیا با سرفصل ارتباط سکته مغزی با کرونا اشاره کرد و گفت: افزایش مراکز ملی سراج راهکار مناسبی برای ارتقای بهداشت روان در مبتلایان به کرونای مزمن است.

 زالی عنوان کرد: ایجاد و افزایش مراکز سراج بستر مناسبی برای غربالگری، ارتقای سطح دانش و آگاهی مردم است.

رئیس دانشگاه یکی از مهمترین دلایل کم‌اظهاری و عدم مراجعه مردم برای درمان بیماری روان را بحث انگ یا برچسب‌زدن در جامعه عنوان کرد و افرود: یکی از اهداف ما برای ایجاد مراکز سراج انگ‌زدایی و ایجاد زمینه مطلوب درمان با حفظ محرمانگی پرونده‌هاست.

به گفته وی طرح ملی سراج ارجاعات مجموعه بهداشت و درمان و نهاد‌های حمایتی مثل فرمانداری و بهزیستی را به‌همراه دارد.

وی به ایجاد ۱۰ مرکز ملی سراج در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اشاره کرد و افزود: به طور کلی با توجه به ترسیم برنامه‌های ملی ایجاد ۱۰۰ مرکز سراج در کل کشور دستور کار است، امروز پنجمین و ششمین مرکز ملی سراج توسط دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در شهرستان دماوند و فیروزکوه به بهره‌برداری رسید و در ماه‌های آتی چهار مرکز دیگر نیز وارد چرخه مدار ارایه خدمت خواهند شد.

رئیس دانشگاه به تاکیدات رییس جمهور با محوریت توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی شرق تهران اشاره کرد و جذب نیروی انسانی، تامین تجهیزات و تقویت زیرساخت‌های عمرانی را راهکار تحقق این مهم دانست.

وی با بیان اینکه منطقه دماوند با وجود دو جاده مواصلاتی استان مازندران به تهران، مرکزی مهم در ارجاعات تروماست اضافه کرد: بدون تردید با تلاش بیشتر شاهد تحقق و رشد رو به تزاید شاخص‌های بهداشتی و درمانی در منطقه دماوند و فیروزکوه خواهیم بود.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • ایران امروز کشوری پیشرفته است / تهدیدها و تحریم‌ها ملت ایران را متوقف نکرده است
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • نظام مسائل باید حلقه واسط در توانمندسازی بانوان باشد
  • اسحاق جهانگیری: گفتم حاضر نیستم زن و بچه‌ام را سوار پیکان کنم /در جلسه با نمایندگان و حدادعادل گفتم اجازه نمی دهم تولید ال ۹۰ را متوقف کنید
  • حل مشکلات اصلی بانوان را نباید به حاشیه راند
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • سندروم پس از کرونا چیست؟