Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان مدیرکل حوادث و بلایای وزارت بهداشت با اشاره به عوامل موثر در عدم توان جذب بارش‌ها از سطح شهر، گفت: در حال حاضر با گسترش بیش از حد سطوح عایق شهری مواجه هستیم و اگر می‌خواهیم روان‌آب‌ها خسارات کمتری در پی داشته باشند باید این وضعیت اصلاح شود.

دکتر محمداسماعیل مطلق در جلسه کمیته فصلی بهداشت کارگروه سلامت در حوادث غیرمترقبه دانشگاه علوم پزشکی اهواز که روز سه‌شنبه (۱۱ آذرماه) به صورت وبینار و به منظور بررسی مداخلات و راهکارهای مدیریت بحران منطقه با محوریت سیل و آبگرفتگی برگزار شد، اظهار کرد: متاسفانه سامانه زهکشی در برخی نقاط کشور از جمله شهرهای جنوبی توان جذب بارش‌ها و هدایت آب‌های ناشی از بارندگی از سطح شهر را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دخل و تصرف در رودخانه ها، دره ها، کانال های زهکشی و بی‌توجهی به شیب شهر از جمله عواملی هستند که در این امر تاثیرگذار هستند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: از سوی دیگر، شهرهای ما به صورت شهرهایی عایق و نفوذناپذیر ایجاد شده‌اند، این در حالی است که ضرورت شهرسازی با مدل‌های غیرعایق و نفوذپذیر روزبه‌روز بیشتر می‌شود.

مدیرکل حوادث و بلایای وزارت بهداشت گفت: به طور مثال سنگفرش کردن پیاده‌روها، موزاییک کردن حیاط خانه‌ها و برخی اماکن شهری و استفاده از آسفالت‌های نفوذناپذیر در سطح خیابان‌ها از جمله مواردی هستند که شهرها را تبدیل به شهرهای عایق می‌کنند و سبب می‌شوند که عرصه‌های تجمع و نفوذ سیلاب در محیط‌های شهری از بین بروند.

مطلق بیان کرد: در حال حاضر با گسترش بیش از حد سطوح عایق شهری مواجه هستیم و اگر می‌خواهیم روان‌آب‌ها خسارات کمتری در پی داشته باشند باید این وضعیت اصلاح شود. در صورت جذب بارش‌ها به زمین، رطوبت خاک حفظ می‌شود و فضای سبز شهری نیز می‌تواند از آن آب تغذیه کند.

وی افزود: متاسفانه ما بیشتر از آنکه به فکر استفاده از ظرفیت بارش‌ها باشیم به دنبال دفع آن‌ها از سطح شهرها هستیم و هزینه‌های زیادی نیز برای این کار صرف می‌کنیم. با توجه به اینکه کارها از ابتدا به صورت اصولی انجام نشده است اکنون با مشکلاتی مواجه هستیم و حتی دیده می‌شود که بارش‌های اندک در پهنه‌های شهری سبب وقوع آبگرفتگی و سیلاب می‌شود.

مدیرکل حوادث و بلایای وزارت بهداشت گفت: برای مدیریت سیلاب‌های شهری باید به سمت ساخت شهرهای نفوذپذیر حرکت کنیم. در بالادست شهرها اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری کمک بسیار زیادی به کنترل شدت سیل خواهد کرد که خوشبختانه پروژه‌های کنترل سیل در بسیاری از شهرهای جنوبی ما بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آبگرفتگي بارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۶۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید مدیرکل حمل و نقل و ترافیک شرکت عمران شهرهای جدید از آزادراه تبریز سهند

تین نیوز

 با حضور مدیرکل حمل و نقل و ترافیک شرکت عمران شهرهای جدید، مکان یابی احداث ۴ مجتمع خدماتی رفاهی در آزادراه تبریز سهند بررسی شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، علی وکیلی مدیرکل حمل و نقل و ترافیک شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید به منظور تسریع در تکمیل نواقص آزادراه تبریز سهند، از محل اجرای ۴ مجتمع خدماتی رفاهی در این مسیر بازدید کرد.

در این بازدید، آخرین وضعیت احداث تاسیسات امداد و نجات واقع در ابتدای آزادراه از سمت تبریز، رمپ و لوپ های ورودی و خروجی پارک علم و فناوری استان واقع در کیلومتر پنج کیلومتر اول آزادراه و محل احداث ۴ مجتمع خدماتی _ رفاهی بررسی شد.

گفتنی است، مجتمع امداد و نجات که در آزادراه در حال احداث بوده، متشکل از ساختمان های پلیس راه، اورژانس، هلال احمر و راهداری خواهد بود که ساختمان پلیس راه و اورژانس در مراحل پایانی بوده و ساختمان راهداری و هلال احمر نیز با پیشرفت ۶۰ درصدی در حال اجرا است.

اسماعیل برزگر، مدیرعامل شرکت احداث نگهداری و بهره برداری از آزاد راه تبریز سهند و داوود یاری رئیس اداره حمل و نقل و ترافیک و مشاور مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید سهند نیز در این بازدید حضور داشتند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • در نامه ای به وزیر بهداشت: وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • سیل ۱۵۰۰ میلیارد تومان به کهگیلویه وبویراحمد خسارت زد
  • وزیر کشور: تمام دستگاه‌ها در حال کمک به سیل‌زدگان هستند/ خسارات ناشی از سیل جبران می‌شود
  • بارش‌های سیل‌آسا در ‌هرمزگان/ از انسداد تا طغیان رودخانه
  • شهرداری‌ها پیشگام در خدمات‌رسانی به مناطق تحت تاثیر سیل جنوب کرمان
  • آبگرفتگی معابر شهرهای زاهدان و خاش
  • بازدید مدیرکل حمل و نقل و ترافیک شرکت عمران شهرهای جدید از آزادراه تبریز سهند
  • فوت ۱۵ کردستانی در حوادث کار
  • رفع بیش از ۵۳ هزار حادثه آب و فاضلاب همدان