Web Analytics Made Easy - Statcounter

چهارمین شماره دوفصلنامه علمی تخصصی «پژوهنامه مطالعات میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر» به کوشش مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر منتشر شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین «یحیی جهانگیری سهروردی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم، اظهار داشت: چهارمین شماره دوفصلنامه علمی تخصصی «پژوهنامه مطالعات میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر» به کوشش مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر مسئول نشریه «پژوهنامه مطالعات میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر» عنوان کرد: این نشریه به منظور بسط مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم اسلامی، دستیابی به مرجعيت علمي بانوان در زمينه مطالعات اسلامی و تخصصي تفسير و علم کلام، بسترسازی نقد علمی در حوزه مطالعات میان‌رشته‌ای اسلامی و تفسیر و علم کلام و تولید و ترویج پژوهش‌های خواهران به ویژه طلاب در حوزه مطالعات میان‌رشته ای اسلامی و تفسیر و علم کلام راه اندازی شده است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین جهانگیری سهروردی یادآور شد: نشریه علمی تخصصی «پژوهنامه مطالعات میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر» به صاحب امتیازی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، سردبیری «خدیجه جلالی دیباجی» و دبیر اجرایی «فاطمه ذاکر» فعالیت می‌کند.

 

وی تصریح کرد: یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد این مجله علمی این است که همه نویسندگان نشریه از بانوان هستند که در حوزه دین به تولید دانش می‌پردازند، یکی از اعضای تحریریه این مجله، «طوبی کرمانی»، دبیرکل اتحادیه جهانی زنان مسلمان و مشاور دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی در امور بانوان بود که شهریور امسال دعوت حق را لبیک گفت و به همین منظور، در این شماره مقدمه ای به یاد این بانوی پژوهشگر نگاشته شده است.

 

استاد حوزه و دانشگاه گفت: این نشریه از مشاوران بین‌المللی در زمینه‌های مختلف بهره جسته است، از جمله ژرمین ابوشهباء از دانشگاه روتگرس آمریکا در رشته طالعات قرآنی و زیست شناسی، شفا المیزانا از دانشگاه دولتی اسلامی یوگیاکارتای اندونزی در رشته مطالعات اسلامی، هدی سعید العمیدی از دانشگاه الزهراء کربلا در رشته مطالعات قرآنی و بلاغی، نسلیشاه باشبو از جامعه المصطفی استانبول ترکیه در رشته کلام اسلامی، بتول زین الدین از دانشگاه لبنان در رشته علوم اسلامی و رسانه، سعاد محمدعباس از دانشگاه ملی زبان‌های جدید پاکستان در رشته مطالعات اسلامی، نجلاء المرابط از دانشگاه تونس در رشته تمدن اسلامی و اقبال وافی نجم از دانشگاه کربلا در رشته علوم قرآنی به عنوان مشاوران بین المللی نشریه فعالیت دارند.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین جهانگیری سهروردی بیان کرد: مجتمع آموزش علوم اسلامي کوثر با هدف ترويج و تبليغ مباني ديني از سال 1363 با عنوان حوزه علميه تشکيل شد و در سه مقطع تحصیلی دو، سه و چهار با حضور اساتيد فرهيخته حوزه و دانشگاه به فعاليت علمي، پژوهشي و حوزوي می‌پردازد.

 

وی افزود: در سال 1386، دو نشریه «نداي کوثر» و «انوار بيت عتيق» با هدف بهره‌مندي از ظرفيت موجود بانوان پژوهشگر راه اندازی شد و پس از تأسیس پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر، فعالیت علمی پژوهشی بانوان در این مجتمع گسترش یافت.

 

مدیر مسئول نشریه «پژوهنامه مطالعات میان رشته ای تفسیر و کلام کوثر» تأکید کرد: اين مجله انعکاس دستاوردهاي علمي و مطالعات اسلامي بانوان پژوهشگر در سراسر کشور است که امیدواریم با دريافت مقالات و انتشار منظم به صورت دو فصلنامه، دستاوردهاي علمي بانوان محق و پژوهشگر کشور را به نحو شايسته اي در اختيار علاقه مندان قرار دهیم و مقالات این نشریه در پايگاه هاي ملي معتبر کشور نمايه شود.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین جهانگیری سهروردی در پایان یادآور شد: اساتید و بانوان پژوهشگر و علاقه‌مند می‌توانند جهت ارسال مقالات از طریق وبسایت http://kosar.ac.ir/nashr اقدام کرده تا پس از تأیید هیأت داوران در نوبت چاپ نشریه قرار گیرد.

 

پایان پیام/414

منبع: شبستان

کلیدواژه: نشریه حجت الاسلام والمسلمین مجتمع آموزش علوم علوم اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۸۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد اولین مدال‌آور ایران از بی‌توجهی به دوومیدانی بانوان

به گزارش خبرنگار مهر، با توجه به در پیش بودن بازی‌های المپیک تمام ورزشکاران ایران برای رسیدن به این بازیها از ابتدای سال با حریفان خود رقابت را آغاز کردند. دوومیدانی که در المپیک لندن توانست برای نخستین بار مدال نقره را کسب کند یکی از رشته‌های پرامید برای کسب سهمیه المپیک است. در حال حاضر فرزانه فصیحی تنها دوومیدانی کار ایران است که سهمیه المپیک خود را قطعی کرده و حسن تفتیان، حمیده اسماعیل‌نژاد، مهدی صابری، مهدی پیرجهان و حسین رسولی در رنکینگ سهمیه حضور دارند و باید برای کسب ورودی این بازیها امتیاز خود را بالا ببرند.

مریم صدارتی، اولین زن مدال‌آور ایران در مسابقات قهرمانی آسیا که مدال برنز پرش ارتفاع مسابقات ۱۹۷۳ فلیپین را در کارنامه دارد، در مورد وضعیت دوومیدانی زنان در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دوومیدانی زنان ایران در سال‌های اخیر رشد بدی نداشته است و حتی ما بعد از ۵۷ سال در المپیک توکیو شاهد بودیم که دختران ما باز موفق شدند در این رویداد بزرگ و مهمی مانند بازیهای المپیک توکیو حضور داشته باشند.

وی افزود: جای خوشحالی دارد که این دوره هم فصیحی مجددا سهمیه خود را برای بازیهای المپیک پاریس قطعی کرده است. البته که این کار بزرگ او هم بیشتر بخاطر تلاش‌ها و زحمت‌های خودش بوده است وگرنه به دوومیدانی زنان متناسب با پتانسیلی که دارند توجه نمی‌شود.

این پیشکسوت دوومیدانی در ادامه خاطر نشان کرد: شرایط دوومیدانی امروز با زمانی که من فعالیت میکردم زمین تا آسمان فرق کرده است. بخاطر دارم آن دوره من خودم مربی خودم بودم و کسی نبود که بخواهد من را راهنمایی کند. اما حالا اکثر دوومیدانی کاران ما مربی خودشان را دارند و یا مدام در اردوهای برون مرزی هستند و تعدادی از آنها نیز با مربی خارجی تمرین می‌کنند اما بازهم از شرایط ناراضی هستند. البته که دوومیدانی در کل دنیا رشد کرده است و این عوامل به تنهایی برای موفقیت کافی نیست و نخواهد بود.

وی با بیان اینکه فصیحی سریعترین دونده ما در ایران است، گفت: اتفاق خوبی است که ما هنوز هم در دوومیدانی بانوان ستاره‌های خوبی مانند فصیحی داریم. برای او در المپیک پیش رو آروزی موفقیت دارم. درست است که او دوره گذشته هم تجربه شرکت در این رویداد را داشته اما هنوز رسیدن به مدال المپیک انتظار زیادی از اوست. من خودم سال ۱۹۶۴ در المپیک حضور داشتم جو این بازیها قابل مقایسه با سایر مسابقات نیست.

صدارتی در ادامه گفت: دوومیدانی ایران در کارنامه خود مدال المپیک را دارد؛ علاوه بر این دوومیدانی به عنوان رشته مادر یکی از رشته‌های مهم ورزشی در جهان به حساب می آید اما در کشورمان آنطور که انتظار می‌رود به آن توجه نمی‌شود. اخیرا هم که فدراسیون دچار تغییرات زیادی بود که در سال قبل از المپیک اتفاق خوبی برای آن نبود.

اولین زن مدال‌آور ایران در مسابقات قهرمانی آسیا در پایان خاطر نشان کرد: دوومیدانی ایران هنوز هم پتانسل کسب مدال در بازیهای المپیک را دارد؛ هر چند این روند بعد از کسب مدال توسط احسان حدادی متوقف شده است ولی در همین رشته‌های پرتابی ستاره‌های جدیدی آمدند که می‌توان به درخشش آنها در آینده امیدوار بود.

کد خبر 6079709

دیگر خبرها

  • برتری نشریات دانشجویی واحد رودهن میان سایر واحد‌های دانشگاهی
  • نام نویسی دانش آموزان برای تحصیل در حوزه‌های علمیه هرمزگان
  • پارک علم و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی سمنان رسید
  • شماره جدید خط‌ حزب‌الله منتشر شد
  • روایت خط حزب‌الله از «شب قدر غرب آسیا» +دانلود
  • انتقاد اولین مدال‌آور ایران از بی‌توجهی به دوومیدانی بانوان
  • دفترچه انتخاب رشته آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • اوکراینی‌ها از آمریکا ناامید شده‌اند
  • نتایج اولیه کنکور دکتری منتشر شد
  • کارنامه نتایج اولیه آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ منتشر شد