Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-20@00:18:14 GMT

برادر عصبانی خواستگار خواهرش را کور کرد

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۷۸۵۷۳

برادر عصبانی خواستگار خواهرش را کور کرد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روزنامه ایران، چند روز قبل پسر جوانی به‌ نام رضا که از ناحیه سر و صورت به شدت زخمی شده بود، برای درمان به بیمارستانی در اطراف تهران رفت. چشم چپ وی مورد اصابت چاقو قرار گرفته بود اما شدت جراحت به حدی بود که نابینا شد.

وی پس از بهبودی در تحقیقات به پلیس گفت: مدتی قبل در یک گروه تلگرامی با دختر جوانی به‌ نام سهیلا آشنا شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من ساکن اطراف تهران هستم و سهیلا ساکن تهران است، به همین دلیل چند بار برای دیدنش به تهران رفتم. از او خوشم آمده بود و تصمیم به ازدواج گرفتم. از سهیلا خواستم به خانه‌مان بیاید تا هم وضعیت زندگی‌ام را ببیند و هم با خانواده‌ام آشنا شود.

روز حادثه سهیلا به خانه‌مان آمد اما هنوز چند دقیقه از حضورش نگذشته بود که زنگ خانه به صدا درآمد. در را که باز کردم، ۵ مرد در حالی که چاقو به‌ دست داشتند، وارد خانه شدند و شروع کردند به کتک زدن من. آنها را تا آن روز ندیده بودم و نمی‌دانستم علت کتک خوردنم چیست. با سر و صدای من، سهیلا هم آمد و در کمال ناباوری متوجه شدم یکی از آنها برادر سهیلا است. درگیری که بالا گرفت و من خونین روی زمین افتادم، مردان مهاجم ترسیدند و مرا رها کردند و از محل متواری شدند.

به دنبال اظهارات پسر جوان، تحقیقات برای شناسایی ضاربان و عامل کور شدن چشم پسر جوان آغاز شد. همزمان با شکایت رضا، خانواده‌ای به پلیس تهران رفتند و از آزار و اذیت پسر جوانی شکایت کردند که دخترشان را اغفال کرده است. آنها مدعی شدند: پسر جوانی به‌ نام رضا به بهانه ازدواج با دخترشان سهیلا او را به خانه‌اش در خارج از تهران کشانده و مورد آزار و اذیت قرار داده است.

شکایت خانواده دختر جوان باعث شد تا دستور بازداشت رضا صادر شود. وی که چشم چپش کور شده بود، برای تحقیقات به پایتخت منتقل شد اما گفت: من خودم شاکی هستم و هیچ آزار و اذیتی در کار نبوده است. سهیلا با میل خودش به خانه‌ام آمد و هیچ آزار و اذیتی ندید. من از سهیلا و خانواده‌اش شکایت دارم که باعث نابینایی من شده‌اند.

به دنبال اظهارات رضا و تحقیقات صورت‌گرفته برادر سهیلا به‌ نام ایمان بازداشت شد. ایمان در بازجویی‌ها به جرم خود اعتراف کرد و گفت: مدتی بود که به رفتار خواهرم مشکوک شده بودم. او را زیر نظر گرفتم و متوجه شدم که با پسری وارد رابطه شده است. خیلی عصبانی شدم. شب قبل از حادثه متوجه شدم که سهیلا با این پسر قرار ملاقات گذاشته است. موضوع را به ۴ نفر از دوستانم گفتم. ساعت قرار را می‌دانستم. به همین دلیل داخل خودرویی در نزدیکی خانه‌مان منتطر ماندیم. بعد از دقایقی سهیلا از خانه خارج شد و او را تعقیب کردیم. وقتی خواهرم وارد خانه پسر جوان شد، زنگ خانه را زدم و با او درگیر شدم. قصدم کور کردن رضا نبود. فقط می‌خواستم به او درس عبرت بدهم.

با اعتراف پسر جوان، دستور بازداشت ۴ همدست او نیز صادر شد و با توجه به اینکه محل وقوع حادثه در اطراف تهران بوده است، پرونده با قرار عدم صلاحیت به دادسرای محل وقوع حادثه ارجاع شد.

کد خبر 569508 برچسب‌ها حوادث ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: حوادث ایران پسر جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۸۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراکم جمعتی تهران به ۱۴۰ نفر در هکتار رسید

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران طبق بررسی های صورت گرفته از دهه شصت سبک خانه‌سازی‌ها تغییر کرد. مردم خانه‌های یک الی دو طبقه را رها کرده و به ساخت آپارتمان‌های بلند روی آوردند. این سبک ساخت‌وساز با فرهنگ و روحیات جامعه ما سازگاری نداشت، اقدامی که با گذشت دو دهه تازه مشکلات خود را نمایان کرد. 

مساحت کلان‌شهرها، کاهش یافته است

در دهۀ اخیر که سال به سال جمعیت تهران افزایش پیدا می‌کرد، به جای باز کردن کمربند شهرها، ساخت شهر‌هایی در اطراف تهران آغاز شد. این اتفاق ذی‌نفعانی داشت که ترجیح می‌دانند شهر‌های کوچک بسازند ولی مرز شهر‌ها را باز نکنند که مبادا عمودی‌سازی متوقف شود. با این حال عده‌ای مشکلات این سبک شهرسازی، مانند تراکم بالای جمعیت را انکار می‌کنند؛ چیزی که باتوجه به آمار و ارقام قابل تردید نیست.

محمدصالح شکوهی، عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه آمار و ارقام مساحت شهر‌ها در ۴۰ سال گذشته نشان می‌دهد که نه تنها مساحت کلان‌شهر‌ها گسترش پیدا نکرده، بلکه کاهش هم یافته است گفت: بطوریکه تراکم جمعیتی در اهواز از ۳۰ نفر بر هکتار به ۵۶ نفر بر هکتار و تراکم جمعیتی در اصفهان از ۷۱ نفر به ۱۰۳ نفر بر هکتار رسیده است، بنابراین طرح چنین ادعایی که شهر‌ها توسعه پیدا کرده‌اند و تراکم جمعیتی افزایش پیدا نکرده است، ابداً حرف کارشناسی و دقیقی نیست. 

وی اضافه کرد: در تهران هم وضعیت چندان متفاوت نیست، حتی به مراتب بدتر است، محدودۀ قانونی شهر تهران در طرح سال ۱۳۴۷، ۶۵۰ کیلومتر مربع بوده است؛ اما این مساحت درحال حاضر تنها تا ۷۲۰ کیلومتر مربع گسترش پیدا کرده است، آن هم درحالی که تراکم جمعیتی سال ۶۵ که ۹۷ نفر بر هکتار بود، به ۱۴۰ نفر بر هکتار رسیده و با این حال هنوز هستند کسانی که می‌گویند تهران شهر پرتراکمی نیست.»

او با بیان اینکه در سال ۷۸ مصوبه‌ای تحت عنوان ضابطۀ جلوگیری از افزایش محدودۀ شهر‌ها تصویب شد. طبق این مصوبه هرگونه افزایش در محدودۀ مصوب طرح‌های هادی و جامع شهرها، تا زمانی که تراکم ناخالصی جمعیتی شهر براساس طرح‌های مصوب تحقق پیدا نکرده باشد، ممنوع است گفت: این مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری باعث شد تا از سال ۱۳۸۵ تا سال ۱۳۹۵ میانگین محدوده کلان‌شهر‌ها کاهش پیدا کند.

 آسیب‌های اجتماعی آپارتمان‌ها

مشکلات مسکن، آسیب‌های روحی، روانی و اخلاقی برای افراد جامعه بوجود می‌آورد. دراین‌باره با سیدمصطفی رضوی، دبیر ستاد راهبری معماری و شهرسازی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران بیان کرد: «درباره آسیب‌های اجتماعی شاید بیش از هزاران مقاله در کشور‌های مختلف تحقیق شده است. نتایج تحقیقات اسکار نیومن، نظریه پرداز شهرسازی، نشان می‌دهد که
هرچه تعداد طبقات بالاتر می‌رود آسیب‌های اجتماعی ساکنین بیشتر می‌شود؛ یعنی تعداد طبقات هرچه بیشتر باشد، مشکلات نسبت به خانه‌های کم طبقه بیشتر است.»

وی ادامه داد: منتهی مهم‌ترین بحث این است که در آپارتمان ملکیت و استقلال نیست، چون حریم مشترک است، حس آزادی و استقلال ندارد و همین باعث درگیری‌های لفظی با همسایه‌ها می‌شود. آرامش نیست، صدای شما را همسایه می‌شنود. نظام آپارتمان جوری است که صدا‌ها به هم نزدیک است درحالی که خانه‌های حیاط‌دار وسیع این امکان را می‌دهد که اتاق‌ها فاصله داشته باشند. حمام و سرویس بهداشتی کنار هم است، بوی آشپزخانه، بوی سرویس بهداشتی می‌آید؛ دائماً شما باید با ناهنجاری در خانه درگیر شوید، روح انسان آسیب می‌بیند، اخلاق مشکل‌دار می‌شود. 

فقط کافی‌ست شما گفت‌وگویی ساده با افراد محله‌تان داشته باشید تا متوجه شوید که با این سبک زندگی، سازش می‌کنند و لذتی نمی‌برند. کمبود خانه و گرانی سرسام‌آوری که مسکن دارد باعث شده تا مردم به افقی‌سازی میل پیدا کنند. درصورتیکه کمربند شهر‌ها را برداشته شود و اراضی به صورت رایگان و یا با قیمت‌های کمتر در اختیار مردم قرار داده شود، مردمی‌سازی صورت گیرد؛ مردمی‌سازی همان مدلی است که در سال‌های پیش صورت می‌گرفت و خانه‌های یک الی دو طبقه زندگی خوبی را برای مردم به ارمغان می‌آورد.

مسئله عمودی‌سازی، مسئله‌ای چند وجهی است؛ هم مشکلات اقتصادی و هم مشکلات روانی برای مردم ایجاد کرده است. باید هرچه سریع‌تر اقدامات لازم درباره گسترش مساحت شهر‌ها صورت گیرد، چراکه تا همین الان هم بسیار دیر شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • خانه‌های کلنگی تهران چند؟/ این خانه کلنگی ۹۰ میلیارد تومان می‌ارزد + جدول
  • برادر کشی با شلیک گلوله
  • خانه‌های کلنگی تهران چند؟
  • برادر کشی در فارس
  • برادرکشی در فسا یک خانواده را عزادار کرد
  • مردی با تیراندازی برادر خود را کشت و تسلیم شد
  • افتتاح دومین خانه شهید در منطقه ۱۵ تهران
  • به روز رسانی جدید واتس‌اپ کاربران را عصبانی می‌کند
  • تراکم جمعتی تهران به ۱۴۰ نفر در هکتار رسید
  • نفتی نفت! | وقتی خانه‌ها بوی نفت می‌داد