Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-25@05:20:11 GMT

رویا نونهالی: «عصر جدید» کار پر خطری است

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۷۸۹۹۶

صراط: احسان علیخانی به همراه داوران عصر جدید در گفت وگویی اینترنتی درباره سرنوشت «عصر جدید» توضیحاتی را ارائه کردند.

به گزارش فارس، در ابتدای این گفتگو علیخانی به شیوع کرونا اشاره کرد و گفت: این روز‌ها شرایط سختی را سپری می‌کنیم و برخی از مردم در پی ابتلا به این بیماری عزادار شده اند. ما هم مانند خیلی از صنوف و مشاغل دیگر درگیر این ماجرا هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روز‌ها ما در تهران و سر کار هستیم، اما نه مثل قبل و تقریبا همه این شرایط را درک می‌کنند.

وی ادامه داد: البته برخی هنوز کرونا را باور ندارند و این برای ما شگفت انگیز و عجیب است! آن‌هایی که اهل تفکر هستند، متوجه هستند که با یک اتفاق جهان گیر روبرو هستیم که کنترل هم نشد.

در بخش دیگر این گفتگو آریا عظیمی نژاد در پاسخ به سوال علیخانی که آیا با این شرایط می‌توانستیم برنامه را ضبط کنیم؟ پاسخ داد: قطعا نمی‌توانستیم. چون خود ما بدون تماشاگر حدود ۳۰۰ نفر هستیم که شرایط را سخت و دشوار می‌کند. در مقطعی هم که عده‌ای تعدیل شدند، باز هم حدود ۲۰۰ نفر در برنامه حضور داشتند.

پس از آن علیخانی ادامه داد: تقریبا ۹۰ درصد از شرکت کنندگان از شهر‌های دیگر به برنامه می‌آیند و آن‌ها خانواده دارند و همچنین ما گروه‌های پر تعداد هم داریم. به عنوان مثال گروهی داریم که ۶۰ نفر عضو دارد و حداقل هم باید ۲ روز در تهران باشند و تمرین کنند و حتی در این میان خانواده شان هم درگیر شوند. در حال حاضر برخی برنامه‌های تلویزیونی در حال تولید هستند، اما حتما گروه‌های کوچکی دارند، ولی ما اگر بخواهیم ضبط کنیم، حداقل ۵۰ نفر درگیر می‌شوند که کار را سخت می‌کند.

پس از آن امین حیایی نیز ضمن عرض تسلیت به خانواده‌های داغدار و مخصوصا هنرمندان، گفت: در این روز‌های کرونایی تنها را همین صبوری کردن است و اینکه منتظر باشیم تا واکسن واقعی به دستمان برسد. در این شرایط باید دو طرف درخواست‌ها را نگاه کنیم، اول باید دولت کمک کند و دوم مردم هم همراهی کنند. این مسئله را باید با هم حل کنیم و کارهایمان همگانی باشد. این مرحله را هم رد می‌کنیم و پشت هر سختی روز‌های شادی را خواهیم داشت.

علیخانی در بخش دیگر این گفتگو درباره تولید ادامه «عصر جدید» توضیح داد: برای من به عنوان تهیه کننده بهتر بود که کار را تولید کنیم، ولی چون از مهر ۹۸ برنامه را آغاز کردیم و ۱۸ ماه هم درگیر بودیم، نمی‌دانستیم که کار کی به پایان می‌رسد و امیدوارم اگر خدا کمک کند بتوانیم تا نوروز ۱۴۰۰ آن را به پایان برسانیم. ضمن اینکه ما در این کار درگیر هزینه‌های کمرشکنی هستیم. ۹۰ درصد شرکت کنندگان برنامه از شهرستان می‌آیند و نمی‌توانند با ماسک تمرین کنند. خانواده درگیر بودند و منع تردد هم وجود داشت وگرنه ما دوست داریم کار را زودتر آغاز کنیم.

در ادامه علیخانی با بشیرحسینی نیز گفت وگویی داشت که بشیرحسینی در این گفتگو عنوان داشت: من هم مثل دیگران، اطرافیانم دچار کرونا و هم عزادار شدند. پدر و مادر خود من دو بار به کرونا مبتلا شدند و روز‌های نگران کننده‌ای داشتیم.

وی ادامه داد: متاسفانه این روز‌ها با مرگ‌های غریبانه و بدون مراسمی مواجه هستیم و در این قرنطیه باید با خدای خود خلوت کنیم. خدا خواست یک بار دیگر به ما فرصت بدهد تا در خود بازنگری کرده و با خود خلوت کنیم. باید پیام‌های بزرگ‌تری را دریافت کنیم از جمله اینکه انسان نباید به خودش مطمئن شود.

رویا نونهالی دیگر داور عصر جدید نیز در سخنانی عنوان داشت: من با اینکه افراطی مراقب بودم، اما باز هم مبتلا شدم و پس از ۱۴ روز قرنطینه جواب تستم منفی شد. این روز‌ها خیلی‌ها نظیر خود من سر کار هستیم، اما برنامه «عصر جدید» کار پر خطری است.

علیخانی در بخش پایانی این گفتگو گفت: تئاتری‌ها در این دوران ضربه سختی خوردند و تا به حال شبکه درباره ما صبوری کرده و بچه‌ها هم همدلی کرده اند. ما تا به حال در ۲ مرحله توقف داشته ایم و این مرحله سوم است. همه این‌ها می‌تواند دلایلی برای نابودی یک کار باشد، اما من امیدوارم بتوانیم در نهایت تا تحوبل سال فینال کار را ضبط کنیم.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: تلویزیون عصر جدید رویا نونهالی احسان علیخانی کرونا صراط روز ها عصر جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۸۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل اخیر ۳۲۰ کیلومتر را درگیر کرد

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: متاسفانه ما شاهد محدوده‌ای به وسعت حدود ۳۲۰ کیلومتر منطقه درگیر سیلاب بوده‌ایم و چون این مناطق به صورت دشت است؛ خسارت‌ها نیز کاهش یافت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در فرمانداری شهرستان چابهار برگزار شد، اظهار داشت: به واسطه پیش بینی‌ها و اقدامات پیشگیرانه‌ای که پیش از وقوع سیلاب اخیر انجام شد، بحمدالله کمترین آسیب جانی را داشته‌ایم.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: در سیلاب اخیر حجم بسیار بالایی از آب در قسمت سرریز سد کهیر با ارتفاع 3 متر به وجود آمد که بحمدالله اکنون حجم ورودی آب بسیار کم شده است.

وی تصریح کرد: متاسفانه ما شاهد محدوده‌ای به وسعت حدود 320 کیلومتر منطقه درگیر سیلاب بوده‌ایم و چون این مناطق به صورت دشت است؛ خسارت‌ها نیز کاهش یافت. اما اگر این منطقه به صورتی بود که آب باید از یک محدوده خاص عبور کند یقیناً ویرانی‌های گسترده به بار می‌آمد.

کرمی ادامه داد: خوشبختانه کارهای بسیار خوبی طی این مدت در محدوده درگیر سیلاب در جنوب استان انجام شده اما باید کارهای باقیمانده نیز با سرعت مضاعف پیگیری و انجام شوند.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: دو بالگرد جدید ارتش نیز در حال افزوده شدن به تیم‌های حاضر در منطقه است تا علاوه بر گروه‌های جهادی که در اختیار ستاد اجرایی هستند، با تلاش مضاعف هرچه زودتر از این بحران عبور کنیم.

وی افزود: باید مباحث آبرسانی با سرعت پیگیری شوند و تیم‌های موجود در منطقه نیز با تامین نیروی انسانی و امکانات از سایر استان‌ها تکمیل شوند تا روستاهای دارای تنش آبی مشکلاتشان کاسته شود. اعتبارات لازم برای افزودن دستگاه‌های راهسازی به راهداری داده شده است و این موضوع به اطلاع فرمانداران منطقه نیز قرار داده شده است.

کرمی ادامه داد: نکته بسیار حائز اهمیتی که در سیلاب گذشته هم بر آن تاکید شده است؛ آن است که باید از ‌آب‌های حاصل از باران‌های این چنینی استفاده مفیدی و لازم صورت گیرد.

استاندار سیستان و بلوچستان یادآور شد: ما دو اولویت مهم در امر سدسازی «سد کاجو» و «سد قصر قند» را در منطقه دنبال می‌کنیم چرا که با ساخت این سدها بخشی از آب حاصل از باران‌های سیلابی کنترل می‌شوند.

وی افزود: بر همین اساس بخش مطالعاتی سدهای حوزه جنوب انجام شده و به رئیس جمهور محترم ارائه شده است همچنین در بخش هوتگ ها به دنبال استفاده مفید از از آنها برای ذخیره و جلوگیری از خسارات ناشی از سیلابها هستیم.

استاندار سیستان و بلوچستان عنوان کرد: به هیچ وجه پذیرفتنی نیست که ما هر ساله در این منطقه شاهد توزیع پتو، سبد کالا و لوازم خانگی و مهمتر از آن ویرانی زیرساخت‌ها، کشاورزی و منازل مردم باشیم چراکه این واقعاً امری مشکل است.

کرمی با بیان اینکه باید تمام پروژه‌های سطح استان با دقت کافی و انجام مطالعات و پیش‌بینی‌های لازم انجام شوند، گفت: خوشبختانه بخش مطالعاتی سدهای حوزه جنوب استان انجام شده و به رئیس جمهور محترم نیز ارائه شده تا این موضوع به عنوان اولویت کاری منطقه قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امدادرسانی آتش‌نشانان یزد به خودروهای درگیر در فرونشست زمین
  • پائز: المپیک ۲۰۲۴ واقعیت است، نه رویا
  • پائز: المپیک ۲۰۲۴ واقعیت است نه رویا
  • پائز: المپیکی شدن ایران اصلا یک رویا نیست
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • نظام مسائل باید حلقه واسط در توانمندسازی بانوان باشد
  • حل مشکلات اصلی بانوان را نباید به حاشیه راند
  • سیل اخیر ۳۲۰ کیلومتر مربع از بلوچستان را درگیر کرد
  • سیل اخیر ۳۲۰ کیلومتر را درگیر کرد
  • رویا افشار با «همسایه شما، زهره» به سینما می‌آید/ اکران فیلم از چهارشنبه