Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@05:45:32 GMT

عملیات ساخت مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان آغاز شد

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۷۹۱۳۵

عملیات ساخت مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم کلنگ زنی ساخت مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان مجتمع بیمارستانی حضرت رسول اکرم (ص) سه شنبه یازدهم آذر ۹۹ با حضور معاون استاندار، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مدیر عامل موسسه محب سلامت پارس، معاون درمان وزارت بهداشت و رئیس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، در آیین کلنگ زنی ساخت مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان، گفت: عملیات ساخت فاز اول این پروژه در بخش پزشکی هسته ای با حمایت موسسه محب سلامت پارس در بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) در دست اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان میزبان بستر لازم را فراهم می کند تا هر چه سریع تر این پروژه با کمک خیرین به نتیجه برسد و شاهد بهره داری از این مرکز جامع برای ارائه خدمت به مردم باشیم.

در ادامه حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، از زحمات حامیان عرصه سلامت به ویژه مرحوم حاج آقا اعتمادیان بنیانگذارموسسه خیریه محب تقدیر کرد و گفت: کارهای بزرگی توسط مدیران این موسسه انجام شده است.

وی با تاکید بر بهره گیری از ظرفیت خیرین در مسیر انجام پروژه های سلامت، حمایت خود را برای تکمیل مرکز جامع سرطان بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) اعلام کرد.

تقی ریاحی مدیرعامل بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) نیز افزود: پروژه ساخت مرکز جامع سرطان با عزم ملی مدیران موسسه محب و حمایت صاحبان این فرآیند (استانداری، کمیسیون بهداشت و درمان، وزارت بهداشت و دانشگاه) آغاز می شود.

وی با اشاره به ضرورت انجام این پروژه تصریح کرد: بخش های تاسیسات، رادیو تراپی، پزشکی هسته ای و پت اسکن در فاز اول به بهره داری می رسد.

مدیرعامل بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) همچنین از پیگیری پروژه های گسترش فضای بخش مراقبت ویژه و قلب بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) خبر داد.

کد خبر 5085934

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی ایران سرطان ویروس کرونا پروتکل های بهداشتی ایدز آمار کرونا کووید 19 دیابت سیما سادات لاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی علیرضا رئیسی سزارین دارو جامعه پرستاری واکسن آنفلوانزا ستاد ملی مقابله با کرونا بیمارستان حضرت رسول اکرم ساخت مرکز جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۹۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس مرکز بهداشت شماره ۳ مشهد گفت: زمان اجرای عملیات ایمن سازی تکمیلی در دو مرحله انجام می‌شود که نوبت اول از دوم تا  چهارم اردیبهشت و نوبت دوم سی ام اردیبهشت تا یکم خرداد است.

دکتر ناصر امینی افزود:  همه مهاجران خارجی مقیم در اردوگاه‌ها و یا خارج از اردوگاه‌ها، همه خانوار‌های ساکن در کلنی‌ها و محل تجمع عمده مهاجران خارجی، همه نقاط که پوشش واکسیناسیون نوبت سوم کمتر از ٩٥ درصد دارند، مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار وک همه کودکان زیر ٥ سالی که احتمالاً همراه مادران خود در زندان‌ها اقامت دارند. گروه‌های هدف این برنامه  هستند که باید تحت پوشش قرار گیرند.

وی با بیان اینکه این برنامه با هدف حفظ سلامتی کودکان و جلوگیری از شیوع فلج اطفال، با جدیت تمام دنبال می‌شود افزود: عملیات ایمن‌سازی تکمیلی در مرکز بهداشت شماره سه مشهد در مراکز خدمات جامع سلامت شهری مهرگان، قرقی سفلی، سیس آباد، ولیعصر و مراکز روستایی مدیری، رسالت، همت آباد، رضائی مقدم، علی آباد و تیم‌های سیارروستا‌های مارشک، معین آباد، فرخد انجام می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت شماره ۳ مشهد گفت: این اقدامات با هدف افزایش پوشش واکسیناسیون و جلوگیری از ورود و چرخش مجدد ویروس فلج اطفال در مناطق مذکور صورت می‌گیرد.

دکتر ناصر امینی افزود:  هرچند که تلاش‌ها برای تحقق اهداف برنامه ریشه کنی فلج اطفال در کشور‌های همسایه همچنان تداوم دارد، اما افزایش تردد به داخل کشور به دنبال تحولات سیاسی و همچنین پوشش پایین واکسیناسیون جاری و تکمیلی در برخی مناطق این کشورها، نشان‌دهنده خطر بالای ورود ویروس به کشورمان است.

وی گفت: تداوم وضع عاری از فلج اطفال در سال‌های اخیر، مبین تلاش‌های نظام سلامت با هدف دستیابی به پوشش بالای واکسیناسیون و انجام با کیفیت عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالیانه بوده است.

رئیس مرکز بهداشت شماره ۳ مشهد گفت: برنامه جهانی ریشه‌کنی فلج اطفال و حفظ دستاورد‌های آن از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه بهداشت است.

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • کم‌تحرکی عامل بسیاری از بیماری‌ها
  • آغاز ساخت عملیات اجرایی مرکز بهداشت امام سجاد (ع) در همدان
  • آیین افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت زنده یاد «نعمت الله سلطانی» در همدان 
  • مهمترین عامل مرگ و میر افراد بالای ۵۰ سال
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی
  • برخی رشته‌های تخصصی پزشکی در حال حذف شدن است
  • تشخیص زودهنگام سرطان پستان با بیوسنسور ایرانی
  • بهره برداری از طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی
  • آغاز عملیات ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال در خراسان رضوی