Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادرات نفت ونزوئلا در ماه نوامبر علیرغم سخت تر شدن تحریمهای آمریکا علیه شرکتهای معامله کننده با دولت این کشور تا بیش از ۵۰۰ هزار بشکه در روز افزایش یافت و تقریباً تمام آن به چین صادر شد. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، ونزوئلا صادرات نفت خود را سه برابر کرده است. این افزایش صادرات در شرایطی صورت گرفته که آمریکا تحریم‌ها علیه شرکت‌های معامله کننده با دولت ونزوئلا را همچنان سخت‌تر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.

 صادرات نفت ونزوئلا در ماه نوامبر تا بیش از نیم میلیون بشکه در روز افزایش یافت و تقریباً تمام آن وارد چین شد. تولید نفت این کشور طبق اسناد داخلی ونزوئلا در بیست و پنجم نوامبر برابر با 484 هزار بشکه در روز بود. این رقم 48 درصد کمتر از سال گذشته است ولی نشان می‌دهد ونزوئلا علیرغم تحریمهای آمریکا هنوز هم می‌تواند بیشتر از اکوادور تولید داشته باشد.

 آمریکا در روز دوشنبه شرکت واردات و صادرات محصولات الکترونیکی چین را به اتهام کمک به نیکلاس مادورو برای زیر پا گذاشتن دموکراسی تحریم کرد. توقف روابط بین چین و ونزوئلا سخت تر شده چون نفتکش‌ها فرستنده های ماهواره ای خود را خاموش می‌کنند و نام خود را می‌پوشانند تا هویتشان مشخص نباشد و ردیابی نشوند.

 در شرایطی که خریداران قدیمی نفت ونزوئلا از جمله شرکت رپسول و ریلاینس اینداستریز واردات نفت از ونزوئلا را به خاطر تحریم‌ها متوقف کرده‌اند، مجموعه‌ای از شرکت‌های تقریبا ناشناخته خرید از این کشور را افزایش داده‌اند. شرکت ژی جیانگ نینگدا، ارزهیل اینترنشنال وسیروستراتی تکنولوژی از جمله شرکت‌هایی هستند که نفت ونزوئلا را به آسیا حمل می‌کنند. ذخایر نفتی ونزوئلا در ماه گذشته کاهش چشمگیری داشته است.

ازسرگیری صادرات مستقیم نفت ونزوئلا به چین با وجود تحریم‌های آمریکاانباشت نفت خام در مخازن ونزوئلا به دلیل نبود خریدار

 اسناد داخلی شرکت نفت ونزوئلا نشان می‌دهد نفتکش‌هایی مانند وینلند، پسیفیک کیپ و ویژن در بندر خوزه بارگیری کرده‌اند. این نفتکش‌ها عملیاتی نیستند. اطلاعات نشان می‌دهد این 3 نفتکش ماه‌ها قبل از تاریخ بارگیری در ونزوئلا غیرقابل استفاده اعلام شده بودند که نشان می‌دهد از نام و شماره شناسایی آنها توسط نفتکش‌های دیگر استفاده شده است.

این کشور آمریکای جنوبی که بزرگترین ذخایر نفت دنیا را در اختیار دارد، روابط خود با ایران را هم تقویت کرده است.

 ایران بنزین، قطعات پالایشگاهی و یک محموله میعانات گازی جهت ادامه تولید از بزرگترین میدان نفتی ونزوئلا به این کشور فرستاده است.

 انتهای پیام/111

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نفت ونزوئلا نشان می دهد صادرات نفت نفتکش ها تحریم ها سخت تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۹۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ٤ برابری معاملات بورس و قراردادهای دو جانبه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل توانیر در نشست آشنایی تولیدکنندگان برق با سازوکار جدید جریان مالی صنعت برق، گفت: از سال گذشته مشترکان با قدرت قراردادی بالای یک مگاوات مکلف به خرید برق از بورس انرژی شدند و در این مرحله شرکت‌های توزیع، عمده برق مورد نیاز خود را از این طریق خریداری می‌کنند.

مدیرعامل توانیر با اشاره به عزم دولت و وزارت نیرو بر عدم مداخله در خرید و فروش برق، بر اجرای طرح جدید تاکید کرد و گفت: خرید برق خارج از بازار عمده فروشی در سال گذشته با حدود ٣٠ درصد افزایش به ٥٣ تراوات ساعت رسید.

وی افزود: این میزان سهم مصرف حدود ١٥ درصد کل معاملات بازار برق بوده و ٥٩ درصد مجموع برق مصرفی صنایع بالای یک مگاوات کشور را شامل می‌شود.

رجبی مشهدی افزود: در برنامه هفتم توسعه تکلیف شده است حجم معاملات برق خارج از بازار عمده فروشی از ١٥ درصد فعلی به ٣٠ درصد در سال اول اجرای برنامه و حداقل ٦٠ درصد در سال پایان برنامه برسد که در دستور کار سال جاری شرکت توانیر و وزارت نیرو قرار دارد و اقدامات اولیه در این خصوص انجام شده است.

رجبی مشهدی فعال‌سازی حساب‌های وکالتی خرید برق در بخش توزیع را از جمله اقدامات انجام شده ذکر کرد که انتظار می‌رود از اول اردیبهشت امسال، ماهانه حداقل ٢ هزار میلیارد تومان در این حساب‌ها شارژ شود تا شرکت‌های توزیع نیروی برق نسبت به تأمین برق مورد نیاز خود از بورس انرژی اقدام کنند.

وی اضافه کرد: بر اساس رویه جدید مالی صنعت برق کشور، تمامی مبالغ واریزی به حساب مدیریت منابع صنعت برق به صورت منظم و یکشنبه هر هفته تسویه و به حساب ذی‌نفعان و همچنین حساب خرید برق شرکت‌های توزیع واریز خواهد شد.
مدیرعامل توانیر استقلال مالی شرکت‌های توزیع و انجام نقدی معاملات را از مزایای سازوکار جدید روابط مالی صنعت برق عنوان کرد که در فاز دوم و با فعال شدن بازار خرده فروشی، سهم شرکت‌های توزیع برق نیز در عملیات خرید و فروش برق کاهش می‌یابد، صرفاً هزینه‌های مربوط به خدمات شرکت در بخش‌های بهره‌برداری را دریافت می‌کنند و عملیات بازرگانی برق به شرکت‌های خرده فروش برق واگذار می‌شود.

کد خبر 6080163 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • متخصصان وزارت نفت تحریم‌ها در زمینه تولید و صادرات نفت را بلااثر کردند/ جهشی قابل‌توجه در صادرات گاز داشته‌ایم
  • هیچ دولتی در کاخ سفید قادر به بستن شیر نفت ایران نیست
  • وزارت نفت اثر تحریم‌ها در تولید و صادرات نفت را کم کرد/ جهشی قابل‌توجه در صادرات گاز داشته‌ایم
  • افزایش ٤ برابری معاملات بورس و قراردادهای دو جانبه
  • تل آویو حمله کند جنگ جهانی سوم به راه می افتد
  • افزایش ۴ برابری معاملات برق در بورس انرژی
  • رویترز: اعمال تحریم‌های نفتی جدید آمریکا علیه ایران بعید است
  • صادرات خدمات فنی مهندسی حوزه آب به ۲۰ کشور در جهان
  • هشدار مادورو درباره جنگ افروزی رژیم صهیونیستی در منطقه
  • آمریکا متحد چینی اینتل و انویدیا را تحریم کرد