Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین صفری، معاون اقتصاد و فرهنگ موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران در گفت‌وگو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس درباره نخستین نمایشگاه مجازی کتاب که قرار است به زودی به جای نمایشگاه فیزیکی برگزار شود، اظهار داشت: عمده برنامه‌ریزی‌های نخستین نمایشگاه مجازی کتاب انجام شده و ما جلسات مهم و نهایی را با سازمان‌ها و نهادهای همکار برگزار کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* لیست نهایی دانشجویان دریافت شده و به زودی در سامانه مجازی نمایشگاه بارگذاری خواهد شد

وی به نهایی شدن آئین نامه در بخش داخلی و خارجی نمایشگاه کتاب فیزیکی اشاره کرد و ابراز داشت: آئین نامه در بخش داخلی و خارجی نهایی شده و به زودی پس از ویرایش نهایی منتشر می‌شود. در کنار آن با مجموعه‌هایی چون پست و وزارت ارتباطات جلساتی برگزار شد.

صفری با بیان اینکه در این نمایشگاه هم موضوع یارانه مهم شمرده می‌شود و در دستور کار خواهد بود، اعلام کرد: مانند نمایشگاه فیزیکی برای دانشجویان، طلاب و اساتید یارانه‌هایی در نظر گرفته شده که به زودی مراحل ثبت نام در آن نیز اعلام می‌شود، اما به دلیل نهایی شدن سامانه، احراز هویت مخاطبان این بخش فهرست نهایی دانشجویان دریافت شده و به زودی در سامانه مجازی بارگذاری خواهد شد تا شاهد احراز هویت سیستمی باشیم.

* بانک صادرات بانک عامل نمایشگاه/ خرید قابل رصد است

به گفته معاون اقتصاد و فرهنگ موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، بانک عامل نمایشگاه مجازی کتاب هم «صادرات» است. از این رو مذاکراتی با بانک عامل صورت گرفته تا مساله یکپارچه‌سازی نهایی شود.

وی در پاسخ به این سوال که میزان یارانه دانشجویان، طلاب و اساتید مشخص شده یا نه گفت: به زودی این مساله نهایی خواهد شد و قرار است یارانه اعتباری در اختیار دانشجویان و طلاب قرار گیرد تا با این اعتبار خرید کنند. این خرید قابل رصد بوده و امکان نقد کردن را به صفر می‌رساند.

* زمان نمایشگاه مجازی کتاب

صفری در پاسخ به این پرسش که آیا زمان نهایی نمایشگاه مجازی کتاب دی ماه خواهد بود، ابراز داشت: اواخر آذر و اوایل دی زمان پیش‌بینی شده‌ای است که روی آن برنامه‌ریزی می‌کنیم و به زودی با نهایی شدن تاریخ نمایشگاه اطلاعیه ثبت نام ناشران و دانشجویان منتشر خواهد شد.

این گزارش اضافه می‌کند، در غیاب نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و در راستای حمایت از ناشران و مخاطبان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اجرا و برگزاری نخستین نمایشگاه مجازی کتاب را در دستور کار خود قرار داده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نمایشگاه مجازی کتاب یارانه دانشجویان ثبت نام ناشران اواخر آذر و اوایل دی نمایشگاه مجازی کتاب بانک عامل خواهد شد نهایی شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۹۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستمزدی که کفاف زندگی را نمی‌دهد/ رزیدنتی و قوانین اجرا نشده

علی سلحشور متخصص بیهوشی و مراقبت‌های ویژه و درد در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره معیشت و افزایش دستمزد رزیدنت‌ها اظهار کرد: افزایش حقوق رزیدنت‌ها از اواخر فروردین امسال اعمال می‌شود و طبق گفته وزیر بهداشت برای مجرد‌ها ۱۲ میلیون تومان و برای متأهلان مبلغ ۱۵ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: در سازمان نظام پزشکی پیگیری‌هایی از وزارت بهداشت، مجلس و سازمان برنامه و بودجه برای بهبود شرایط رزیدنت‌ها انجام شده است و حتی قول‌هایی هم گرفته که با عملیاتی شدن آنها شرایط از اکنون بهتر شود. 

سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نظام پزشکی به ریز جزئیات پیگیری‌ها اشاره کرد و افزود: قرار شده است در بحث بودجه ۱۴۰۳ کمک و حمایت انجام شود تا کمک هزینه تحصیلی رزیدنت‌ها افزایش یابد.

سلحشور به مشکلات اساسی رزیدنت‌ها پرداخت و بیان کرد: رزیدنت‌ها با مشکلات فراوانی از جمله فشار کاری، کرامت انسانی که در بیشتر مواقع رعایت نمی‌شود، مباحث اقتصادی، مشکلات آیین‌نامه‌ای و دستورالعملی دست و پنجه نرم می‌کنند که در هر کدام از این موارد مشکلات فراوانی وجود دارد.

دستمزدی که کفاف زندگی نمی‌دهد

وی گفت: تا سال گذشته کمک هزینه تحصیل 8 تا ۱۱ میلیون تومان بوده است درحالی که امسال گفته شده برای متأهلان تا ۱۵ تومان افزایش می‌یابد در صورتی که یک رزیدنت متأهل که شاید فرزند هم داشته باشد با 15 میلیون تومان چگونه در تهران یا در کلانشهر دیگر زندگی کند؟

متخصص بیهوشی و مراقبت‌های ویژه و درد در رابطه با مباحث آیین‌نامه‌ای بیان کرد: در آیین نامه دستیاری گفته شده است که دستیار اجازه کار ندارد و در طول مدت چهار سال فقط باید دانشجو باشد و اجازه هیچ گونه کاردیگری ندارد و اگر بخواهد کار کند، غیرقانونی است؛ بنابراین اگر یک رزیدنت چهار سال کار نکند، چگونه می‌تواند خرج و مخارج تحصیل و زندگی خود را برساند؟ در همین آیین نامه گفته شده است که دانشگاه هیچ گونه مسئولیتی در قبال خوابگاه و محل سکونت رزیدنت ندارد درنتیجه یک دستیار باید محلی برای زندگی نیز فراهم و اجاره نیز پرداخت کند که ۱۵ میلیون تومان کفاف این مقدار مخارج را نمی‌دهد.

سلحشور افزود: وزارتخانه گفته است که شرط شروع رزیدنتی امضای ضمانت نامه محضری برای انجام طرح بعد از اتمام دوره رزیدنتی است و بسیاری از افراد با این ضمانت نامه مشکل دارند. برای امضا این ضمانت نامه رزیدنت‌ها باید دو نفر ضامن نیز داشته باشند که یک مشکل اساسی آنها نبود ضامن است. به همین دلیل با پیدا نکرد فرد مورد نظر از ضامنین پولی استفاده می‌کنند. در همین جهت با شکایات فراوان، دیوان عالی رای به لغو این ماجرا صادر کرده است.

مسئولان وزارت‌خانه دستورالعمل‌ها را اجرا نمی‌کنند

وی با اشاره به سختی و فشار کار رزیدنتی ادامه داد: در آیین‌نامه دستیاری ذکر شده است که حداکثر کشیک دستیاری ۱۲ عدد است. در صورتی که در تهران در جایی که بسیاری از مسئولان در بیمارستان‌ها به عنوان هیئت علمی هستند، اجرا نمی‌شود.یعنی مسئول وزارت‌خانه‌ای که این قانون را تعین کرده در بیمارستانی که خودش حضور دارد آن را اجرایی نمی‌کند و بیشتر از ۱۲ کشیک برای رزیدنت‌ها اعمال می‌کنند یعنی این دستورالعمل‌ها ضمانت اجرایی ندارند.

سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نظام پزشکی گفت: یکی دیگر از مشکلات رزیدنت‌ها که توجهی به آن نمی‌شود بحث مرخصی‌هاست. دو روز و نیم حق مرخصی یک رزیدنت است، اما اگر مدیر گروه اجازه دهد؛ بنابراین مدیر گروه به راحتی این اجازه را نمی‌دهد. 

سلحشور خاطر نشان کرد: متاسفانه در دستورالعمل‌ها بندی که به نفع سیستم و وزارتخانه است به سخت‌ترین شکل ممکن از دستیار تعهد گرفته می‌شود؛ اما آنجایی که می‌تواند به نفع دستیار باشد، ضمانت اجرایی ندارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ثبت سفارش ۱۳۳ هزار خودروی وارداتی/ بازبینی آیین‌نامه واردات خودروهای دست دوم
  • آشغال‌های دوست داشتنی
  • آشغالهای دوست داشتنی
  • رفع بخشی از ایرادات شورای نگهبان به لایحه‌تجارت
  • موافقت مجلس با رفع بخشی از ایرادات لایحه تجارت
  • سهمیه امریه سربازی دانشجویان پسادکتری تخصیص یافت
  • بلاتکلیفی توزیع آنلاین دارو‌های بدون نسخه
  • زمان احضار جواد نکونام به کمیته انضباطی؛ به زودی!
  • دستمزدی که کفاف زندگی را نمی‌دهد/ رزیدنتی و قوانین اجرا نشده
  • متکی: مجلس باید صحن محور باشد نه ریاست محور