Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@10:34:44 GMT

حمایت بنیاد برکت از کشت «موسیر» حبشیان

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۷۹۲۷۲

حمایت بنیاد برکت از کشت «موسیر» حبشیان

ایسنا/همدان بخشدار پیرسلمان از پرداخت ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی از محل اعتبارات ستاد اجرایی بنیاد برکت امام(ره) به متقاضیان واجد شرایط کشت موسیر در روستای گردشگری حبشی خبر داد.

محمود فیروزبخت در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این خبر افزود: این میزان تسهیلات اشتغالزایی کم بهره از ابتدای سال تاکنون به ۱۰ نفر از متقاضیان کشت موسیر هر یک ۴۰ میلیون تومان در روستای گردشگری حبشی واقع در بخش پیرسلمان پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به عملکرد مطلوب بنیاد برکت در سطح روستاهای بخش پیرسلمان طی دو سال گذشته خاطرنشان کرد: در سال گذشته توسط بنیاد برکت با استفاده از تسهیلات این بنیاد در هفت روستای بخش به تعداد ۱۰۰ نفر اشتغال و کارآفرینی ایجاد شده و امسال نیز بنیاد برکت ۱۰ روستا را در این بخش برای اشتغال و کارآفرینی هدفگذاری کرده است.

فیروزبخت در ادامه با اشاره به پروژه کف سازی و سنگفرش روستای هدف گردشگری حبشی خاطرنشان کرد: این پروژه مربوط به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان بوده که با پیگیری های بخشداری پیرسلمان پس از مدتی توقف مجدداً عملیات اجرایی طرح فوق آغاز شد.

وی با تأکید بر اینکه در راستای توسعه صنعت سبز گردشگری روستای حبشی باید به صورت گسترده با استفاده از ظرفیت رسانه ها و خبرنگاران نسبت به معرفی این روستا اقدام کرد، افزود: روستای حبشی با توجه به داشتن شرایط مساعد و خاک حاصلخیز می تواند فرصتی برای معرفی به عنوان قطب کشت و فرآوری موسیر مطرح شود ضمن اینکه در حال حاضر محصول موسیر حبشی پس از فرآوری توسط کشاورزان بومی منطقه به کشور عراق و استان ها و شهرستان های همجوار صادر می شود و  توسعه این امر از نقش مؤثری در ارزآوری کشور برخوردار خواهد بود.

فیروزبخت همچنین از متولیان امر گردشگری شهرستان درخواست کرد نسبت به برگزاری تور گردشگری و روستاگردی و معرفی روستای حبشی پس از اتمام بیماری کرونا اهتمام ویژه ای داشته باشند و یادآور شد: بخش پیرسلمان با داشتن مناطق گردشگری بکری چون تالاب و امامزاده پیرسلمان می تواند نقش بسزایی در جذب گردشگران ایفا کند.

وی در پایان بیان کرد: یکی از جاذبه های روستای حبشی می توان به چشمه آب داخل یکی از خانه های قدیمی که داخل یک اتاق چهار طاقی و گنبدی بوده و تمام مصالح آن از سنگ لاشه محلی و ساروج ساخته شده و نزدیک به ۲۵۰ تا ۳۰۰ سال قدمت دارد، اشاره  کرد که فضای بسیار زیبایی به خود گرفته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانها شهرستانها بخش پیرسلمان اسدآباد موسیر روستای گردشگری اشتغال زایی بنیاد برکت بنیاد برکت گردشگري روستای حبشی بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۹۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشه خرم‌آباد از بین ۸ روستای گردشگری کشور برای ثبت جهانی انتخاب شد

به گزارش خبرآنلاین لرستان ،عطا حسن‌پور در جشنواره رود و ریل در روستای گردشگری بیشه که روز پنجشنبه 30 فروردین ماه برگزار شد افزود: این جشنواره به لطف دو عنصر مهم و حیاتی رودخانه و آبشار بیشه و همجواری با راه‌آهن سراسری به عنوان روستای هدف گردشگری برای ثبت جهانی انتخاب شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان با اشاره به تدوین نهایی پرونده برای ارسال به ثبت جهانی اظهار داشت: مسیر راه‌آهن سراسری در کنار این آبشار نیز ثبت جهانی شده که همجواری آبشار و ریل به جاذبه‌های این روستای گردشگری افزوده است.

وی در ادامه مردم روستای بیشه را مردمانی سخاوتمند در میان کوه‌های زاگرس و در کنار رود و ریل دانست و افزود: پرونده ثبت جهانی روستای بیشه در بین ۵۰۰ روستای کشور انتخاب و در میان ۸ روستای گردشگری کشور برای ثبت جهانی انتخاب شده است.

عطا حسنپور افزود: در صورت نهایی شدن ثبت جهانی روستای بیشه، به عنوان دومین روستای ایران پس از روستای ماسوله، در فهرست ثبت جهانی قرار خواهد گرفت.

او گفت:جشنواره رود و ریل با اجرای موسیقی محلی، آیین باران خواهی، آیین بومی و محلی و اجرای رقص آیینی و سنتی با حضور اقشار مختلف مردم در روستای گردشگری بیشه برگزار شد.

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی کشور گفت: استان لرستان در سال جاری با آثار تاریخی و گردشگری خود در مسیر جهانی شدن قرار گرفته است.

سید مصطفی فاطمی در جشنواره رود و ریل در روستای گردشگری بیشه افزود: استان لرستان در سال جاری با پرونده ثبت جهانی دره خرم‌آباد و ثبت جهانی پرونده روستای گردشگری بیشه به سمت جهانی شدن گام برداشته است.

او اضافه کرد: این مهم در وزارت میراث فرهنگی سابقه نداشته و با توجه به ظرفیت‌های گردشگری و تاریخی و توریستی این استان، لرستان با دو اثر در مسیر جهانی شدن قرار گرفته است.

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور اضافه کرد : آخر هفته آینده پرونده ثبت جهانی روستای گردشگری بیشه با تلاش شبانه روزی کارشناسان و همکاری خوب مردم این منطقه برای ثبت جهانی ارسال می‌شود.

او اضافه کرد: روستای بیشه برای دومین سال پس از تکمیل پرونده برای ثبت‌جهانی ارسال می‌شود و امیدواریم این مهم برای لرستان و کشور به نتیجه برسد.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897529

دیگر خبرها

  • بازنگری طرح هادی ۸ روستای آستارا در دستور کار قرار دارد
  • روستای هجیج جزو روستا‌های کاندیدای ثبت جهانی
  • تجهیز بیش از ۱۰۰۰ هکتار زمین‌ کشاورزی اردبیل به سیستم آبیاری تحت فشار
  • تجهیز بیش از ۱۰۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی اردبیل به سیستم آبیاری تحت فشار
  • تجهیز بیش از ۱۰۰۰ هکتار زمین‌های کشاورزی اردبیل به سیستم آبیاری تحت فشار
  • مراسم هزار دف کردستان (عکس)
  • بیشه خرم‌آباد از بین ۸ روستای گردشگری کشور برای ثبت جهانی انتخاب شد
  • مراسم هزار دف در روستای گردشگری پالنگان کردستان (عکس)
  • اجرای طرح زراعت چوب در تنگ فنی پلدختر
  • اشتغالزایی بنیاد برکت در شهرستان چگنی