Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-25@08:18:36 GMT

مصرف میوه خشک برای سلامت افراد مفید است؟ 

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۸۰۱۵۱

مصرف میوه خشک برای سلامت افراد مفید است؟ 

نتایج بررسی‌های محققان نشان می‌دهد مصرف میوه‌های خشک بدون شکر افزودنی، به بهبود سلامت افراد و دریافت مواد مغذی ضروری بدن کمک می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، میوه سرشار از مواد مغذی مانند فیبر و پتاسیم است. محققان معتقد هستند خوردن میوه خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان و دیابت نوع دوم را کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجایی که میوه خشک را می‌توان راحت‌تر و به مدت طولانی‌تر نگهداری کرد، مزایایی نسبت به میوه تازه دارد. میوه خشک شده می‌تواند جایگزین مواد غذایی ناسالم شود که سرشار از قند، نمک و چربی اشباع شده هستند.

گروهی از محققان به منظور بررسی تاثیر مصرف میوه خشک بر سلامت افراد مطالعه جدیدی انجام دادند و داده‌های سلامت ۲۵ هزار و ۵۹۰ نفر را ارزیابی کردند. این افراد اطلاعاتی در مورد غذایی که در ۲۴ ساعت گذشته مصرف کردند در اختیار پژوهشگران قرار دادند. میوه‌های خشک تنها ۳.۷ درصد کل میوه‌های مصرف شده آن‌ها را تشکیل می‌داد و هزار و ۲۳۳ نفر از شرکت‌کنندگان در روز گذشته یک وعده میوه خشک مصرف کردند. اطلاعاتی در مورد سلامت عمومی افراد که شامل شاخص توده بدنی (BMI)، سایز دور کمر و فشار خون در حالت استراحت می‌شد نیز در دسترس محققان قرار گرفت.

نتایج بررسی‌های جدید نشان داد افرادی که به مقدار قابل توجهی میوه خشک مصرف کردند در مقایسه با دیگران، رژیم غذایی سالم‌تر، شاخص توده بدنی (BMI) پایین‌تر، سایز دور کمر کمتر و فشار خون در حالت استراحت پایین‌تری داشتند. علاوه بر این محققان روزهایی را که افراد میوه خشک مصرف کردند با روزهای دیگر مقایسه کرده و به این نتیجه رسیدند که میزان دریافت کربوهیدرات، فیبر غذایی، پتاسیم و چربی غیراشباع شرکت کنندگان در روزهایی که میوه خشک مصرف کردند بیشتر از روزهای دیگر بود.

به گفته محققان افرادی که میوه خشک مصرف کردند، کالری دریافتی بیشتری داشته، اما BMI و سایز دور کمر کمتر از دیگران بود که این موضوع نشان می‌دهداین افراد تحرک بیشتری داشتند. همچنین کسانی که میوه خشک مصرف می‌کنند ممکن است به دلایل دیگر مانند ورزش کردن طولانی مدت و داشتن زندگی آرام‌، سالم‌تر از دیگران باشند.

نتایج این مطالعه در مجله Academy of Nutrition and Dietetics منتشر شده است.

کد خبر 458478

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تازه های پزشکی ميوه سلامتی شاخص توده بدنی سلامت مصرف میوه خشک فوايد مصرف میوه خشک میوه خشک شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق میوه خشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۰۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای طول عمر به جای گوشت گاو، ماهی بخورید!

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف بیشتر غذا‌های دریایی مانند ساردین به جای گوشت قرمز می‌تواند به پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها منجر شود.

به گزارش مهر، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که تغییر جهانی از مصرف گوشت قرمز به مصرف برخی ماهی‌ها می‌تواند به طور چشمگیری میزان مرگ و میر ناشی از بیماری‌های غیرواگیر را کاهش دهد.

ماهی‌های مانند شاه ماهی، آنچوی و ساردین منبع غنی امگا ۳ و سایر مواد مغذی ضروری هستند و همچنین از نظر زیست محیطی پایدارتر از گوشت قرمز هستند.

بر اساس یافته‌ها، جایگزینی گوشت قرمز با این نوع ماهی‌ها می‌تواند تا سال ۲۰۵۰ از مرگ ۷۵۰۰۰۰ نفر و کاهش ناتوانی مرتبط با بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی جلوگیری کند.

محققان تاکید می‌کنند که این تغییر رژیم غذایی می‌تواند به‌ویژه برای کشور‌های با درآمد پایین و متوسط به دلیل مقرون‌به‌صرفه بودن و فراوانی این ماهی‌ها در آن مناطق، مفید باشد.

محققان سناریو‌های متمایزی را برای ارزیابی اثرات جایگزینی گوشت قرمز با ماهی بر اساس روند‌های غذایی پیش بینی شده در ۱۳۷ کشور تا سال ۲۰۵۰ ایجاد کردند.

آن‌ها از یک چارچوب ارزیابی ریسک مقایسه‌ای استفاده کردند تا بررسی کنند که چگونه چنین جایگزینی می‌تواند بار جهانی بیماری‌های غیرواگیر مرتبط با رژیم غذایی را در بزرگسالان کاهش دهد.

در میان سناریو‌های پیشنهادی، اولویت توزیع ماهی در مناطق با مصرف کم ماهی، به ویژه در کشور‌های با درآمد پایین و متوسط، بیشترین امید را در کاهش بار بیماری‌های کلی نشان داد.

تجزیه و تحلیل جامع آن‌ها نشان داد که جایگزینی گوشت قرمز با ماهی می‌تواند به طور بالقوه با کاهش بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی تا سال ۲۰۵۰ بین ۵۰۰۰۰۰ تا ۷۵۰۰۰۰ زندگی را نجات دهد.

به گفته محققان، اجرای این تغییر همچنین می‌تواند به کاهش ۸ تا ۱۵ میلیون مورد زندگی با ناتوانی کمک کند، که در درجه اول به نفع کشور‌های کم درآمد و متوسط درآمد است.

محققان خاطرنشان می‌کنند که نزدیک به نیمی از مرگ و میر‌های جهانی مرتبط با بیماری‌های غیرواگیر به بیماری‌های مانند بیماری عروق کرونر قلب، سکته مغزی، دیابت و سرطان کولورکتال نسبت داده می‌شود.

محققان این فواید را عمدتاً به اسید‌های چرب امگا ۳ ماهی مانند EPA و DHA نسبت می‌دهند که در کاهش التهاب، فشار خون، کلسترول بد (LDL) و سطوح تری گلیسیرید موثرند.

دیگر خبرها

  • نوشیدنی‌های مفید برای میان وعده کودکان
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • مضرات خوردن زیاد هندوانه
  • امحاء بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در بوکان
  • روزی ۸ عدد از این میوه گران بخورید!
  • برای طول عمر به جای گوشت گاو، ماهی بخورید!
  • رابطه مصرف استامینوفن و حفظ سلامت کبد
  • شکم تخت می‌خواهید؟ | ۷ ماده غذایی مفید و موثر برای چربی‌ سوزی شکم
  • آلرژی و حساسیت فصلی رو به این میوه کوچک و خوشمزه بسپارید
  • کشف و معدوم سازی بیش از ۴ تن مواد غذایی فاسد در پارس آباد