Web Analytics Made Easy - Statcounter

بزرگترین و پیشرفته ترین قطعه ساز کشور با افزایش میزان تولید خود در سال جهش تولید، برای بالغ بر 12هزار نفر به صورت مستقیم و 50هزار نفر به صورت غیر مستقیم در کشور اشتغال پایدار ایجاد کرده است. گروه قطعه سازی کروز علارغم وجود مشکلات بسیار پیرامون تحریم، گمرک، عدم پرداخت مطالبات و... سعی در تامین به موقع قطعات مورد نیاز خودروسازان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین با وجود کرونا و اعلام محدودیت های شهر تهران تا اواسط آذر ماه، این شرکت با رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی تولید را حفظ کرده است تا در روند تامین قطعات خودروسازان، تعهدات خود را به انجام رساند.

ایجاد اشتغال پایدار برای بیش از 60 هزار نفر

نادر سخا مدیر عامل شرکت صنایع تولیدی کروز گفت: علیرغم وجود مشکلات پیرامون تحریم ها، کرونا، نوسانات ارز و... امسال با توجه به افزایش تیراژ خودروسازان، 2200 نفر جذب کروز شدند و تا آذر ماه سال 99 اشتغال پایدار برای 12500 نفر به صورت مستقیم فراهم شده است. در صورت افزایش روند تولید خودروسازان، میزان تولید و روند جذب پرسنل در مجموعه کروز افزایش پیدا خواهد کرد.

مدیر عامل گروه قطعه سازی کروز اظهار کرد: حدود 3000 قطعه مورد استفاده در یونیت های متفاوت مجموعه، بومی سازی شده است و در این راستا با کارگاه های تولیدی خارج از سازمان همکاری داریم که علاوه بر ایجاد اشتغال غیر مسقیم برای 50 هزار نفر، صرفه جویی ارزی نیز به همراه داشته است.

سخا با اشاره به اینکه نیروی انسانی شاغل در کروز سرمایه اصلی ما هستند، تصریح کرد: حفظ بهداشت و سلامتی از اهمیت بالایی برخوردار است. از زمان شروع شیوع کرونا فعالیت های متفاوتی از جمله تست PCR به صورت روزانه، تهیه ماسک و دستکش، ایجاد فاصله اجتماعی در خطوط تولید و سالن های غذاخوری، افزایش تعداد سرویس ایاب و ذهاب و... انجام دادیم و تا کنون بالغ بر 140 میلیارد ریال هزینه کردیم. لذا با اعلام محدودیت های دو هفته ای در شهر تهران و اجازه فعالیت برای مراکز صنعتی و تولیدی، محدودیت ها را افزایش دادیم و تولید در کروز با رعایت پروتکل های بهداشتی و بدون ایجاد هیچ توقفی همچنان ادامه دارد.

تامین 30 درصد از نیاز خودروسازی کشور

مدیر عامل شرکت کروز گفت: سایپا و ایران خودرو برای تامین هر قطعه حداقل دو تامین کننده و گاها تا چهار تامین کننده در نظر گرفته اند و سهم ما متفاوت است. در برخی قطعات با توجه به نیازمندی تکنولوژی خاص و توان بالای داخلی سازی ما که سورس کمتری دارند، میزان تامین ما برای خودروساز استراتژیک است و در قطعاتی که سورس بیشتری دارند میزان کمتری تامین قطعه داریم، اما به طور کلی کروز تامین کننده 30 درصد از نیاز خودروسازی کشور است.

وی افزود: ویژگی ما در بین تولیدکنندگان داخلی توانایی طراحی قطعات مورد سفارش خودروسازان با هر تکنولوژی مورد نیاز و عمق ساخت داخل است تا کمتر گرفتار محدودیت های تحریم ها هستیم. امسال به دلیل عدم ترخیص به موقع قطعات از گمرک، تامین ارز، مطالبات معوق و... مشکلات فراوانی داشتیم، با این وجود به جهت فعالیت خاص ما در قطعه سازی، خللی در تولید پیش نیامد و تا به حال تمام تلاش خود را کرده ایم که با تامین به موقع قطعات مورد نیاز خودروسازان، از رفتن خودرو به کف جلوگیری تا با عرضه به بازار بخشی از نقدینگی خودروسازان تامین شود.

سخا بیان کرد: اگر تامین مالی و نقدینگی برای قطعه سازان به موقع انجام شود و بتوانند مواد اولیه مورد نیازشان را به موقع وارد کنند، قطعات در زمان مشخص و بدون ایجاد مشکلی تولید و تحویل خودروساز می شود.

وی با اشاره به اینکه تحریم ها، شرایط اقتصادی، قطع ارتباط با تامین کنندگان خارجی و... سبب ایجاد مشکلات در روند تولید شده است، اظهار کرد: مهم اراده، همدلی و همکاری با یکدیگر است تا از دوره تحریم ها بگذریم و مشکلات را پشت سر بگذاریم. این مستلزم آن است که از حرف به عمل برسیم و چالش ها و موانع تولید توسط دست اند کاران برداشته شود که در صورت موفقیت، تولید برقرار خواهد ماند و اشتغال حفظ می شود.

گفتنی است چندی پیش رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار روسای سه قوه و دیگر اعضای شورای عالی هماهنگی اقتصادی اعلام فرمودند که کارشناسانِ بخش‌های دولتی و غیردولتی برخی راهکارهای عملیاتی مشخص را برای جهش تولید پیشنهاد کرده‌اند از جمله افزایش تولید خودرو با اتکاء به ظرفیت قطعه‌سازان داخلی؛ بنابراین مشکل، نداشتن یا ندانستن راهکار نیست بلکه نیازمند همت، شجاعت و اهتمام جدی و پیگیری هستیم. مطابق با فرمایشات ایشان با همدلی و همکاری قطعه سازان، خودروسازان و سایر کارشناسان بخش دولتی و غیر دولتی می توان بر تحریم ها غلبه کرد و از آن به عنوان فرصتی برای افزایش سطح داخلی سازی در صنعت خودرو استفاده کرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محدودیت های کرونایی محسن فخری زاده پروتکل الحاقی طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها کروز قطعه سازی صنایع تولیدی کروز تحریم های ایران قطعه سازی کروز محدودیت های کرونایی محسن فخری زاده پروتکل الحاقی طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها محدودیت ها مورد نیاز مدیر عامل تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۰۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروسازان متخلف را به قوه قضاییه معرفی می‌کنیم

وزیر صنعت اعلام کرد: خودروساز موظف است که طبق قانون عمل کند و اگر خودروساز به تعهدات خود عمل نکند، موضع وزارت صمت حمایت از مصرف‌کننده است و خودروساز متخلف را به قوه قضاییه معرفی می‌کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عباس علی آبادی در جلسه پاسخگویی برخط در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری در پاسخ به سوال شهروندی در حوزه تغییر اجباری خودروهای ثبت‌نامی سامانه یکپارچه به بهانه ارتقای محصولات و افزایش قیمت با نام‌های جدید، گفت: تمرکز وزارت صمت توسعه تولید کیفی و کمی خودرو، کاهش قیمت تمام شده و تولید خودرو رقابتی است و تمرکز اصلی وزارتخانه نیز حرکت به سمتی است که خودرو از کالایی سرمایه‌ای خارج شود. اما در مورد موضوع خاص مطرح شده،  وفق قانون هر قرارداد و تعهدی داده شده خودروساز موظف است که طبق قانون عمل کند و اگر خودروساز به تعهدات خود عمل نکند، موضع وزارت صمت حمایت از مصرف‌کننده است و خودروساز متخلف را به قوه قضاییه معرفی می‌کند.

وی افزود: اگر خودروسازی می‌خواهد قرارداد را کنار بگذارد و خودروی جایگزین ارائه کند، این موضوع باید با توافق طرفین باشد و در غیر این صورت از مشتری حمایت می‌کنیم. درباره خودروی تارا 5 هم که در این جلسه گفته شد با تغییر گیربکس افزایش قیمت بیش از 190 میلیون تومانی داشته و مشتری هم وادار به خرید محصول ارتقا یافته شده، بررسی‌های لازم انجام خواهد شد و اگر خودروساز به تعهد خود عمل نکرده باشد، از مصرف‌کننده حمایت خواهیم کرد.

علی‌آبادی درباره نوسانات قیمت لاستیک خودرو و نحوه تخصیص لاستیک به قیمت دولتی نیز، گفت: تولید لاستیک در کشور سالانه 21 میلیون است، در حالی که در کشور 22 میلیون خودرو داریم و اگر فرض کنیم که هر خودرو در سال یک لاستیک نیاز دارد بر اساس استاندارد بین‌المللی 22 میلیون حلقه لاستیک نیاز داریم و علاوه بر این با توجه به تولید سالانه بیش از یک میلیون و 300 هزار خودرو که هر کدام 5 حلقه لاستیک نیاز دارند، میزان نیاز واقعی کشور سالانه 27 میلیون است. بنابراین در این حوزه ناترازی وجود دارد.

وزیر صنعت تصریح کرد: برای رفع این ناترازی از سال گذشته واردات افزایش یافته و تعرفه واردات هم از 35 درصد به 10 درصد کاهش یافته است. همچنین سال قبل برای تشویق تولیدکنندگان به تولید بیشتر اجازه افزایش قیمت 20 درصدی را دادیم و از سوی دیگر در آن زمان ارز تخصیص یافته از 28 هزار و 500 تومان به بیش از 38 هزار تومان افزایش یافت. امیدوارم با تمهیدات اندیشیده‌ شده به زودی مشکلات تامین لاستیک حل شود.

به گفته این مقام مسئول در حال حاضر فقط در تامین رینگ 13 و 14 مشکلاتی وجود دارد و دلیل آن نیز این است که فقط در داخل تولید می‌شود. با توافقاتی که با انجمن لاستیک داشتیم به زودی مشکلات در این بخش نیز حل می‌شود. همچنین مقرر شده قیمت‌گذاری برای این رینگ‌ها که وزن کمی دارند، بر اساس وزن انجام نشود تا تولیدکنندگان به تولید این لاستیک‌ها تشویق شوند.

وی همچنین از مردم خواست که به عرضه لاستیک دولتی به چشم سهمیه نگاه نکنند و اگر نیازی به لاستیک ندارند از خرید لاستیک دولتی خودداری کنند و گفت: در بخش توزیع کننده‌ها مشکلاتی هست، اما نظارت باید از سمت مردم باشد. شهروندان می‌توانند این تخلفات را به سامانه 124 گزارش دهند.

 انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خودروسازان متخلف را به قوه قضاییه معرفی می‌کنیم
  • خبر خوش درباره طرح نهضت ملی مسکن
  • همدان امسال متعهد ایجاد اشتغال ۱۷۶۷۰ نفر است
  • ۲ هزار قطعه زمین نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان سنددار شد
  • تامین زمین نهضت ملی مسکن تا تابستان امسال به ۱۲۰ هزار هکتار می‌رسد
  • ۵۷۵ شغل در حوزه صنایع‌ دستی ایجاد شد
  • وعده تامین زمین نهضت ملی مسکن اسلامشهر محقق نشد
  • ایجاد ۵۷۵ شغل در حوزه صنایع‌دستی خراسان جنوبی
  • محقق شدن تعهد اشتغال شهرستان خلخال
  • مدیر عامل پخش فراورده های نفتی: مردم نگران تامین بنزین نباشند