Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» نصراله پژمان فر در نشست علنی امروز (چهارشنبه، ۱۲ آذرماه)  مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی اولویت طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری گفت: ارجاع طرح ها و لوایح به کمیسیون ها، یکی از وظایف هیات رئیسه است و این کار توسط رئیس مجلس صورت می گیرد و موظف است طرح و لوایح را به کمیسیون های مرتبط به عنوان اصلی و فرعی ارسال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی افزود: طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری به کمیسیون اصلی یعنی شوراها و کمیسیون فرعی امنیت ملی و سیاست خارجی ارجاع شده در حالی که بخشی از این طرح مربوط به کمیسیون اصل نود است و وظیفه ای که در آئین نامه و قانون اساسی برای کمیسیون اصل نود پیش بینی شده شفاف و روشن است.

وی ادامه داد: بنابراین در ارجاع طرح مذکور به کمیسیون ها تخلف صورت گرفته و این طرح باید به کمیسیون اصل نود ارجاع می شد و ما مدعی هستیم که کمیسیون اصلی هستیم و حداقل به عنوان کمیسیون فرعی باید به ما ارجاع می شد.

نماینده مردم مشهد وکلات در مجلس یازدهم یادآور شد: می گویند نایب رئیس مجلس طرح را به کمیسیون ها ارجاع کرده و باید بررسی شود که چه توجیهی وجود داشته که به کمیسیون اصل نود ارجاع نشده است

منبع: نماینده

کلیدواژه: انتخابات پژمان فر رئیس کمیسیون اصل 90 طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری کمیسیون اصل نود کمیسیون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۰۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس با ارجاع گزارش دلیل «کمبود دارو» به قوه قضاییه مخالفت کرد

به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی، گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای جز (۱) بند (س) تبصره ۱ قانون بودجه ۱۴۰۱ و ردیف ۱۶ جدول مصارف تبصره ۱۴ قانون بودجه ۱۴۰۲ قرائت شد.

این گزارش برای اعمال ماده ۲۳۴ یعنی ارجاع تخلفات به قوه قضائیه به رأی مجلس شورای اسلامی گذاشته شد که نمایندگان با ۶۷ رأی موافق، ۱۳۷ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۵ نماینده حاضر در مجلس شورای اسلامی با اعمال ماده ۲۳۴ مخالفت کردند.

کد خبر 6086053 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • خبرهای مهم از مجلس درباره تعطیل شدن روز شنبه و استفتاء از مراجع تقلید
  • مخالفت مجلس با ارجاع گزارش کمبود دارو به قوه قضائیه
  • مخالفت مجلس با ارجاع گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضائیه
  • مخالفت با ارجاع گزارش وضع بازار دارو به قوه قضاییه
  • رای منفی نمایندگان مجلس به ارجاع گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضاییه
  • طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی اصلاح شد/ آغاز جلسه علنی مجلس شورای اسلامی
  • مجلس با ارجاع گزارش دلیل «کمبود دارو» به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • مجلس با ارجاع گزارش کمبود دارو به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • طغیانی: اصلاح موانع سرمایه‌گذاری در مصوبه امروز مجلس
  • آغاز جلسه علنی مجلس به ریاست محمدباقر قالیباف / بررسی جزییات طرح تشکیل «سپند» وزارت دفاع