Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، عبدالکریم گراوند صبح امروز در نشست ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر با تسلیت شهادت شهید محسن فخری‌زاده اظهار داشت: هدف دشمنان کند کردن سرعت پیشرفت ایران اسلامی است ولی به این هدف خود نخواهند رسید.

استاندار بوشهر با اشاره به اینکه مسیر توسعه علم و فناوری در ایران اسلامی با این ترورها متوقف نخواهد شد افزود: چراغ علم و دانش با شهادت یک دانشمند بزرگ خاموش نمی‌شود و شهادت این دانشمند هسته‌ای کوچک‌ترین وقفه‌ای در این مسیر علمی ایجاد نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تقدیر از مردم و بازاریان و اصناف مختلف در جریان محدودیت‌های مقابله با کرونا اضافه کرد: هم‌اکنون شهرستان بوشهر در وضعیت قرمز است و دیگر شهرستان‌ها زرد و نارنجی هستند.

وی ادامه داد: رنگ‌بندی‌های کرونایی از سوی ستاد ملی کرونا اعلام می‌شود و امیدواریم با توجه به کاهش میزان بستری‌های کرونایی و مبتلایان شاهد تغییر در وضعیت رنگ‌بندی بوشهر باشیم.

گراوند با اشاره به اینکه تابستان امسال تعداد بستری‌های کرونایی در بیمارستان‌های استان بوشهر به بیش از ۳۴۰ نفر می‌رسید، که اکنون شاهد کاهش بیش از ۵۰ درصدی بستری‌های کرونایی در استان هستیم.

کاهش ۵۰ درصدی تردد خودروها 

وی همچنین از کاهش ۵۰ درصدی تردد خودروها در محورهای مواصلاتی استان بوشهر نسبت به آذرماه سال قبل خبر داد و بیان کرد: مهمترین عامل شکستن زنجیره انتقال و انتشار ویروس پرهیز از تجمعات است.

استاندار بوشهر با اشاره به آغاز عملیات اجرایی طرح شهید حاج قاسم سلیمانی افزود: اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی برای تداوم مهار بیماری کرونا و رعایت سخت‌گیرانه پروتکل بهداشتی است.

وی ادامه داد: در راستای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا هرگونه تجمع و برگزاری مراسم به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو ممنوع است چراکه هرگاه تجمعی شکل بگیرد زمینه شیوع بیماری کرونا فراهم می‌شود.

گراوند همچنین از ممنوع بودن برگزاری مراسم عزا و عروسی در استان بوشهر خبر داد و گفت: میزان رعایت پروتکل بهداشتی در استان بوشهر بیش از ۸۵ تا ۹۰ درصد است.

منبع: فارس

کلیدواژه: بوشهر شهید علم قاسم سلیمانی استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۰۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از چهارمحال و بختیاری، علی‌ ضامن صالحی‌فرد معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری از فعالیت ۳۰۸ خانه بهداشت، ۹۴ پایگاه سلامت، ۱۳۱ مرکز خدمات جامع سلامت و ۲۴ مرکز شبانه‌روزی در مناطق شهری و روستایی استان خبر داد.

وی افزود: سلامت خانواده و جوانی جمعیت، دو اولویت مهم استان در حوزه بهداشت است که در این رابطه، برنامه‌‎های متنوعی در طول سال اجرا می‌شود.

علی‌ضامن صالحی‌فرد در راستای تشریح اقدامات مثبت در حوزه بهداشت و درمان این استان، اظهار کرد: راه‌اندازی سه شبکه بهداشت و درمان نوپا در شهرستان‌های خانمیرزا، فلارد و فرخشهر، افتتاح دو مرکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی در لردگان و اردل، افزایش ۳۵ درصدی ارائه خدمات بهداشتی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی، اجرای نظام ارجاع و نسخه‌نویسی الکترونیک در برنامه پزشکی خانواده، از جمله برنامه‌های اجرا شده در سال گذشته بود.
رئیس مرکز بهداشت استان چهارمحال و بختیاری از افزایش یک درصدی موالید در استان، طی سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: برنامه‌های جوانی جمعیت در استان، در سال جاری، با شدت بیشتری اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه شاخص دقیقی از میزان سطح سواد سلامت مردم استان در دسترس وجود ندارد، بیان داشت: مقرر شده تا امسال، ارزیابی در این خصوص انجام شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، میزان دسترسی مردم به شاخص‌های سلامت را بیش از ۹۵ درصد اعلام کرد و گفت: تمامی جمعیت استان تا حد زیادی به امکانات بهداشتی، دسترسی دارند و در سال جاری، هشت کانکس بهداشتی برای عشایر استان، پیش‌بینی شده است.

صالحی‌فرد با اشاره به اجرای پویش ملی سلامت در استان، طی سال گذشته، تصریح کرد: در این پویش، بیش از ۹۷ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال در غربالگری دیابت و فشار خون، شرکت کردند که در آگاهی افراد از وضعیت سلامت و پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها، کمک‌کننده بوده است.

خبرنگار: زهرا خدابنده

انتهای پیام/

کد خبر: 1228248 برچسب‌ها مدافعان سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کادر درمان

دیگر خبرها

  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی
  • خدمت رسانی به مراکز آزمون کنکور دراستان کرمان
  • کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد
  • شش الزامی که خریداران سرخابی‌ها باید رعایت کنند
  • ۶ الزامی که خریداران سرخابی‌ها باید رعایت کند
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • چرا باید حتما از پروتکل TLS (SSL سابق) استفاده کنیم؟
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومین تصادفات نوروزی | ثبت بیش از یک میلیون بازدید بهداشتی
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • وجود ۳۰۸ خانه بهداشت فعال در چهارمحال و بختیاری