Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- طبق آماری که مسئولان گلستانی اعلام کرده‌اند از ابتدای امسال حدود ۱۰۰۰ واحد مسکونی به علت رانش زمین، سیل و زلزله در روستاهای استان دچار خسارت شده که برای جبران آن ۹۰ میلیارد تومان در قالب تسهیلات و کمک‌های بلاعوض اختصاص یافت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان ، از ابتدای امسال تا کنون حدود 100 زمین لرزه در استان گلستان رخ داده است، اگر رانش زمین در مراوه تپه و سیل شرق استان که حدود 70 روستا و 4 شهر را درگیر کرده بود، اضافه کنیم، گواه حادثه‌خیزی این استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استانی که حدود 850 هزار نفر از جمعیت آن در روستاها سکونت دارند و 56 درصد خانه‌هایشان بی‌دوام و کم دوام است.

بعد از رانش زمین در اردیبهشت ماه و سیل تیرماه، زلزله 5.1 ریشتری در رامیان و آزادشهر و پس از آن زمین لرزه 5.2 ریشتری در مراوه تپه، خسارت‌هایی به منازل مسکونی روستایی وارد کرد. در شرایطی که کمتر از 20 روز به آغاز فصل زمستان باقی مانده، مسئولان روند بازسازی را رضایتبخش می‌دانند و امیدوارند تا پایان امسال خانه‌های جدید و مقاوم ساخته و تحویل مردم شود.

سیدمحمد حسینی درباره آخرین وضعیت بازسازی منازل مسکونی حادثه دیده در استان از ابتدای امسال تا کنون اظهار داشت: حدود یکهزار واحد مسکونی در رانش زمین در روستای آق امام مراوه تپه، سیل شرق استان، زلزله رامیان و زلزله مراوه تپه دچار خسارت شد که از این تعداد 569 واحد احداثی و 430 واحد تعمیری است.

وی گفت: بعد از وقوع این حوادث بلافاصله به مالکان خسارت دیده اعلام کردیم برای تشکیل پرونده اقدام کنند تا بتوانیم روند معرفی به بانک برای دریافت تسهیلات و کمک‌های بلاعوض را تسریع کنیم.

بنا به گفته مدیرکل بنیاد مسکن استان از مجموع واحدهای تخریب شده در حوادث امسال 399 مورد صدور پروانه انجام و 401 نفر نیز به بانک‌ها معرفی شده‌اند. 168 مالک خسارت دیده نیز تا کنون برای بازسازی منازل مسکونی خود مراجعه نکردند که در این باره با دهیاری‌ها مکاتبه و مهلت 10 روزه برای تعیین تکلیف این افراد تعیین کردیم.

وی ادامه داد: 298 فقره از پرونده‌هایی که به بانک‌ها معرفی شدند موفق به عقد قرارداد شده و بخشی از تسهیلات و کمک‌های بلاعوض را دریافت کردند. همه این واحدها پی کنی شد و 190 واحد در مرحله فونداسیون، 116 واحد در مرحله اسکلت و 70 واحد نیز در مرحله پایان سفت کاری قرار دارد.

حسینی بیان داشت: با اینکه هنوز اعتبارات این حوادث برای بازسازی ابلاغ نشده با پیگیری‌هایی که داشتیم توانستیم 90 میلیارد تومان برای ساخت و بازسازی خانه‌های خسارت دیده اعتبار جذب کنیم.

فرماندار مراوه‌تپه: مشکل قطعی آب، برق و گاز در روستاهای زلزله‌زده نداریم اعزام 10 تیم ارزیاب به روستاهای زلزله‌زده مراوه تپه/استاندار گلستان: تاکنون خسارتی گزارش نشد 16 گروه جهادی در مناطق زلزله‌زده استان گلستان مشغول خدمت‌رسانی هستند

براساس گفته‌های وی علاوه بر تسهیلات 50 میلیون تومانی با کارمزد 4 درصد و بازپرداخت 15 ساله، 25 میلیون تومان کمک بلاعوض و 15 میلیون تومان تسهیلات کمک معیشتی به مالکان خسارت دیده پرداخت می‌شود. ضمن اینکه حدود 30 درصد افراد خسارت دیده تحت پوشش نهادهای حمایتی از جمله کمیته امداد و بهزیستی هستند و قرار شد حدود 20 میلیون تومان به صورت بلاعوض برای بازسازی واحدهای مسکونی مددجویان خود اختصاص دهند؛ همچنین بیمه نیز تا سقف 20 میلیون تومان غرامت به مالکانی که خانه‌هایشان تحت پوشش بود، پرداخت خواهد کرد.

روند بازسازی مطلوب است

جواد صادقلو، فرماندار رامیان نیز روند بازسازی واحدهای مسکونی زلزله‌زده در روستاهای این شهرستان را مطلوب ارزیابی کرده و گفت: 195 واحد تخریب شده در زلزله 17 شهریور اکنون فونداسیون 140 واحد اجرا شده و 120 واحد هم در مرحله سقف قرار دارد.

وی افزود: مشکلاتی را برای اسکان برخی خانواده‌ها داشتیم که سعی کردیم با توجه به سرد شدن هوا، این مشکل را برطرف کنیم و فقط دو، سه خانواده باقی ماندند که در صورت هماهنگی با مخابرات، این خانواده‌ها را در ساختمان مخابرات روستای ویرو اسکان خواهیم داد.

فرماندار رامیان درباره تأمین سوخت زلزله‌زدگان نیز بیان داشت: روستاهای این منطقه گازرسانی شده‌اند و با این‌حال با شرکت نفت هماهنگی‌های لازم انجام و مرحله نخست توزیع سوخت انجام شد و 10 هزار لیتر سهمیه جدید نیز برای این خانواده‌ها اختصاص یافته است که بین آنان توزیع می‌کنیم.

برنامه‌خوبی برای مقاومسازی منازل داریم

امانگلدی ضمیر، فرماندار مراوه تپه نیز درباره بازسازی واحدهای مسکونی خسارت دیده در زلزله 5 مهر در این شهرستان اظهار داشت: از آن زمان تا به کنون 27 پس لرزه در این شهرستان رخ داده است که با توجه به فرسودگی و بی دوام بودن 67 درصد منازل مسکونی روستایی، دغدغه‌های ما را برای مقاوم سازی و نوسازی واحدهای مسکونی بیشتر کرده است.

وی گفت: در زلزله اخیر 310 واحد مسکونی دچار خسارت شد که تا کنون 120 واحد به بانک‌ها معرفی شده‌اند.

ضمیر بیان داشت: با توجه به اختصاص تسهیلات و کمک‌های بلاعوض، در صورت همکاری بیشتر بانک‌ها به ویژه در زمینه پذیرفتن ضمانت زنجیره‌ای، فرصت خوبی برای بازسازی خانه‌های غیرمقاوم ایجاد شده است.

وی ابراز امیدواری کرد با آسان شدن فرآیند بانکی برای پرداخت تسهیلات، واحدهای مسکونی حادثه دیده تا پایان امسال ساخته شود.

انتهای پیام/581/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تسهیلات و کمک های بلاعوض واحدهای مسکونی برای بازسازی منازل مسکونی میلیون تومان خسارت دیده رانش زمین زلزله زده مراوه تپه بانک ها تا کنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۳۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، یاسر رهبردین در این بازدید، با حضور در روستاهای خنجر خان و مرتضی قلی کندی، اقدامات انجام شده برای بازسازی واحدهای آسیب دیده از زلزله و زیرساخت های خدماتی از جمله تامین آب شرب این روستاها را مورد بررسی قرار داد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی نیز در این بازدید با ارائه گزارش از نحوه تامین آب شرب این روستاها اظهار داشت: در پی وقوع زلزله و بروز خسارت به چاه تامین کننده آب شرب روستاهای خنجر خان و موسی قلی کندی با مساعدت استاندار آذربایجان غربی، در کوتاهترین زمان ممکن حفر و تجهیز چاه ها انجام و مورد بهره برداری قرار گرفت.

 یداله سلطانی گفت :شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی از اولین روز وقوع زلزله در روستاهای مذکور حضور داشت و به امداد رسانی و حل مشکلات آب شرب پرداخت.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی
  • ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب و فاضلاب شهر ایلام اختصاص یافت
  • ۷۱ هزار نفر در استان قم صاحب خانه می‌شوند
  • اختصاص ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب ایلام
  • سیل به ۱۰ واحد مسکونی در سوادکوه خسارت وارد کرد
  • آسیب بارندگی‌ها به ۷۰ واحد مسکونی در کاشان
  • مشکلات باقیمانده مناطق زلزله‌زده خوی حل شوند
  • تعیین و اختصاص ردیف اعتبار ملی برای طرح جامع آبرسانی البرز
  • ۴۴۶ هکتار از اراضی محدوده شهر بوشهر به طرح نهضت ملی مسکن اختصاص یافت