Web Analytics Made Easy - Statcounter

شکاف و بحران داخلی رژیم صهیونیستی با اظهارات بنی گانتس وزیر جنگ و رئیس حزب آبی سفید به اوج خودرسیده است، گانتس گفته که حزب متبوعش امروز چهارشنبه به پیش‌نویس قانون جریان اپوزیسیون برای انحلال کنست و برگزاری انتخاباتی دیگر رای موافق خواهد داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، بنی گانتس روز گذشته بار دیگر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و رهبر حزب لیکود را به نقض توافق تشکیل دولت ائتلافی متهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

گانتس و نتانیاهو پس از یک سال بحران سیاسی و برگزاری چند دور انتخابات، سرانجام بر سر تشکیل دولتی ائتلافی به توافق رسیدند و بر همین اساس قرار شد ابتدا نتانیاهو یک سال و نیم نخست وزیر باشد و پس از آن این سمت به گانتس واگذار شود.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

گانتس دیروز سه شنبه ضمن انتقاد شدید از نتانیاهو، تاکید کرد که او توافق مذکور را نقض کرده و بودجه دولت را تصویب نکرده است. گانتس همچنین نتانیاهو را به خاطر تعلل در انتصاب پست‌های مهم و عالی از جمله بازپرس کل پلیس و دادستان کل مورد انتقاد قرار داده است.

رژیم اسرائیل|گانتس: فردا به قانون انحلال «کنست» رای خواهیم داد

پیش‌نویس قانون انحلال کنست باید در سه شور به تصویب برسد تا نهایی شود. گانتس با وجود اینکه تهدید کرده به آن در شور نخست رای موافق می‌دهد، اما با این حال راه را پیش‌روی نتانیاهو بازگذاشته تا بتواند مانع از انحلال دولت شود؛ بدین گونه که تا قبل از پایان ماه جاری بودجه دولت را به تصویب برساند.

بر همین اساس، اگر نتانیاهو تا پایان ماه جاری بودجه را تصویب کند، حزب آبی سفید به رهبری گانتس پیش‌نویس قانون انحلال کنست را باطل خواهد کرد و دیگر انتخاباتی در کار نخواهد بود و دولت کنونی به کار خود ادامه خواهد داد.

اما از طرفی، اگر بودجه دولت تا 25 دسامبر به تصویب نرسد، کنست به موجب توافق تشکیل دولت ائتلافی خود به خود منحل شده و ظرف مدت 90 روز انتخابات جدید برگزار خواهد شد.‎

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، کارشناسان بر این باورند که دولت ائتلافی رژیم صهیونیستی تا پایان دوره قانونی‌اش دوام نخواهد آورد و بدین گونه نتانیاهو تلاش خواهد کرد تا برگزاری انتخابات جدید را تا ژوئن آینده به تعویق بیندازد، به امید اینکه واکسن کرونا به اراضی اشغالی رسیده و توزیع آن در بین اشغالگران آغاز شود تا اینگونه شانس پیروزی خود در انتخابات را افزایش دهد و بتواند اکثریت کرسی های کنست را به دست بیاورد؛ حالا چه با ائتلاف با دو حزب شاس و یهودیت توراتی یا همپیمانی با حزب یمینا به رهبری نفتالی بنت که طبق آخرین نظرسنجی ها، می تواند در صورت برگزاری انتخابات 20 کرسی کنست را کسب کند.

هرچند تمامی شواهد حاکی از آن است که نتانیاهو می خواهد اوضاع را به سمت انتخاباتی جدید بکشاند و توافق تناوب در نخست وزیری با گانتس را به اجرا نگذارد، اما او روز گذشته طوری وانمود کرد که مخالف برگزاری انتخابات زودهنگام است و از گانتس خواسته تا از موافقت با انحلال کنست عقب بنشیند و به او برای ادامه فعالیت دولت کنونی همکاری کند!

از اظهارات نتانیاهو و گانتس اینگونه پیداست که هر دوی آن ها به این باور رسیده اند که ادامه کار دولت کنونی غیر ممکن است و آینده ای برای آن متصور نیست، بنابراین هر کدام از آن ها سعی دارد تا مسئولیت انحلال کنست و برگزاری انتخابات زودهنگام را به گردن دیگری بیندازد.

انتهای پیام/‎

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بنیامین نتانیاهو بنی گانتس اسرائیل بنیامین نتانیاهو بنی گانتس اسرائیل برگزاری انتخابات رژیم صهیونیستی انحلال کنست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۴۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحران یعنی باقی‌ماندن نتانیاهو در قدرت | تهران باید مستقیم با واشنگتن مذاکره کند

صادق زیباکلام رویکرد بایدن و نتانیاهو را در باره جنگ با ایران متفاوت می داند.

صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران، در پاسخ به این پرسش که شکاف میان آمریکا و اسرائیل بر سر حمله به ایران را چگونه می‌شود برداشت کرد؟ به هم‌میهن گفت:   «وجه تفاوت و اختلاف‌نظر آمریکایی‌ها و دولت نتانیاهو قابل فهم است زیرا دولت کنونی آمریکا دموکرات است و تا حدودی و تأکید می‌کنم که صرفاً تا حدودی به موازین دموکراسی پایبند است اما دولت اسرائیل به‌ویژه افراطیون مذهبی اطراف نتانیاهو به‌هیچ‌وجه به‌هیچ‌یک از مبانی دموکراسی پایبند نیستند. نتانیاهو متوجه شده است که افکار عمومی اسرائیل از عملکرد دولت اسرائیل بعد از عملیات هفتم اکتبر حماس رضایت ندارند؛ به همین دلیل سعی دارد که بحران را حفظ کند. مجموعه این دلایل باعث شده است که نتانیاهو و شرکای راست‌گرای افراطی‌اش با هیچ نوع آتش‌بس موافقت نکنند و به هر شکلی که ممکن است بحران را ادامه دهند با بهانه نابودی حماس. نتانیاهو می‌داند اگر راضی به آتش‌بس شود، افکار عمومی دولتش را کنار می‌گذارند و در مجموع استمرار بحران برای نتانیاهو به منزله باقی‌ماندن در قدرت است».

او ادامه داد: «شرایط اما برای جو بایدن متفاوت است. او به‌هیچ‌وجه نمی‌خواهد که چه آمریکا و چه اسرائیل با ایران مواجهه نظامی داشته باشند. آمریکا می‌داند اگر اسرائیل، ایران را بزند، ماجرا تمام نمی‌شود و ایران پاسخ می‌دهد و درگیری بالا می‌گیرد و حتماً پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه هم هدف ایران قرار می‌گیرد و این آتش شعله‌ور شده و به این سادگی‌ها خاموش نمی‌شود. این را هم بگویم که چنین شرایطی به نفع روسیه است زیرا توجه غربی‌ها را از جنگ اوکراین به خاورمیانه معطوف می‌کند و آمریکا مجبور می‌شود بخشی از توان نظامی‌اش را به‌جای آنکه به اوکراین بدهد، به خاورمیانه بیاورد.در عین حال می‌داند اگر جنگی در بگیرد ممکن است چین از این موقعیت استفاده کند و تایوان را تسخیر کند و طبیعی است در آن شرایط برای آمریکا سخت است که به مقابله با چین هم برود. همه این شرایط باعث شده است که آمریکا نخواهد جنگی با ایران در بگیرد.

در مقابل همان‌طور که گفتم نتانیاهو برای استمرار بحران بدش نمی‌آید که با ایران وارد جنگ شود؛ بنابراین بین بایدن و نتانیاهو بر سر جنگ با ایران اختلاف جدی وجود دارد». زیباکلام درباره اینکه ایران از چنین شکافی چه استفاده‌ای می‌تواند داشته باشد؟ مطرح کرد: «متأسفانه جمهوری اسلامی ایران از ابتدا سیاست خارجی‌اش در خدمت ایدئولوژی غرب‌ستیزی و انقلابی‌گری بوده است. اکنون و با توجه به اختلاف نظر آمریکا و اسرائیل، ایران می‌تواند یک بار هم که شده بدون واسطه با آمریکا وارد مذاکره شود تا به جای ایدئولوژی با ابزار دیپلماسی فضا را به نفع خود پیش ببرد».

دیگر خبرها

  • نگرانی دستگاه‌های امنیتی تل آویو از اظهارات بن گویر و عضو کنست درباره حادثه اصفهان
  • نتانیاهو: نباید اختلافات داخلی را علنی کنیم/ با تهدید وجودی روبرو هستیم
  • بحران یعنی باقی‌ماندن نتانیاهو در قدرت | تهران باید مستقیم با واشنگتن مذاکره کند
  • زیباکلام: تهران و واشنگتن مستقیم مذاکره کنند
  • تشدید اختلافات میان اعضای کابینه جنگ رژیم صهیونیستی بر سر جنگ غزه
  • اعتراف رئیس اسبق ستاد کل ارتش اسرائیل به شکست در نوار غزه
  • نگاهی به روابط رژیم پهلوی و رژیم صهیونیستی/ آنها چگونه حافظ منافع اسرائیل بودند؟ + عکس ها
  • ناامیدی رسانه‌های صهیونیستی از کابینه نتانیاهو + فیلم
  • عضو کابینه جنگ اسرائیل: زمان، مکان و شیوه پاسخ به ایران را خودمان تعیین می‌کنیم
  • گانتس: زمان، مکان و شیوه پاسخ به ایران را خودمان تعیین می‌کنیم