Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از وب دا، دکتر محمدحسن درخشان اظهار کرد: فعالیت بهورزان در مناطق روستایی در زمینه پیشگیری از کرونا موفقیت‌آمیز بوده است و کلیه خدمات به روستایی‌ها در خانه‌های بهداشت روستایی قابل ارائه است.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: تعداد 5 میلیون و 120 هزار نفر ساکن حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و از این تعداد یک میلیون و 70 هزار جمعیت روستایی هستند که در 726 خانه بهداشت روستایی حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد غربالگری می‌شوند و تعداد یک هزار و 168 بهورز در این خانه‌ها مستقر هستند و به مراجعه‌کنندگان ارائه خدمت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مجموع افراد پرخطر در روستاها 300 هزار و 586 نفر هستند که از این تعداد 288 هزار نفر آن‌ها، غربالگری مرحله سوم کرونا شدند، خاطرنشان کرد: بیماران مزمن علاوه بر غربالگری کرونا، خدمات مراقبتی و اساسی به‌ دو صورت حضوری و غیرحضوری را نیز دریافت می‌کنند.

درخشان بیان کرد: در سایر موارد تحت پوشش که 800 هزار نفر هستند 96 درصد آن‌ها غربالگری شدند و خوشبختانه روند غربالگری‌های کرونا در روستاها به سرعت انجام شده و وقفه‌ای در این خصوص به‌وجود نیامده است.

انتهای پیام/ 70051

منبع: فارس

کلیدواژه: غربالگری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۶۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام طرح نوبت اول واکسیناسیون فلج اطفال برای ۶۱۱ کودک زیر ۵ سال

ابراهیم شکیبا، معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از انجام طرح واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق و کانون‌های پرخطر استان در راستای ریشه‌کنی فلج اطفال با خوراندن ۲ قطره واکسن خبر داد.

وی گروه هدف را کودکان زیر ۵ سال متولیدن ۲ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۸ به بعد اعلام کرد و گفت: این طرح به صورت خانه به خانه و با مراجعه به درب منزل در ۲ نوبت انجام می‌شود.

معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه زمان نوبت اول را از ۲ الی ۴ اردیبهشت‌ماه اعلام و بیان کرد: این مرحله توسط ۵۷ تیم عملیاتی سه نفره بهداشتی (ناظر، واکسیناتور و راننده) برای تعداد ۶۱۱ کودک زیر ۵ سال در سطح استان در حال انجام است.

وی گفت: مرحله دوم از ۳۰ اردیبهشت‌ماه در مناطق و کانون‌های پرخطر سطح استان آغاز و تا یکم خردادماه به‌طول می‌انجامد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • «پراید»؛ بیشترین سهم تولید آلایندگی مشهد را داشته است
  • ۱۲۰۰ شعبه اخذ رای در مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات فعال می‌شوند
  • پراید در صدر جدول خودروهای آلاینده مشهد قرار دارد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی طرحی مهم و موثر است
  • تداوم اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی
  • انجام طرح نوبت اول واکسیناسیون فلج اطفال برای ۶۱۱ کودک زیر ۵ سال
  • غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد انجام می‌شود
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد