Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها_پیشرفت و توسعه هر منطقه به اقتصادی ترین محورهای ارتباطی به ویژه حمل و نقل جاده ای، ریلی، هوایی و دریایی  بستگی دارد وخراسان جنوبی به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص خود از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و نیازمند سرمایه گذاری در بخش  راه است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازبیرجند، راههای ارتباطی سبب می شود در کوتاه ترین زمان ممکن و با کمترین هزینه عرضه تولیدات آن حوزه به بازارهای پیرامون خود و رفع نیازمندیهای جامعه درون آن انجام پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو هرگونه سرمایه گذاری در این زمینه می تواند بازده خوبی به همراه داشته باشد.

استان خراسان جنوبی، شرقی ترین استان ایران است که به دلیل موقعیت جغرافیای خاص خود از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و نیازمند سرمایه گذاری هرچه بیشتر در بحث حمل و نقل  وراه است.

وجود مرز مشترک طولانی با کشور جمهوری اسلامی افغانستان و عبور حمل و نقل ترانزیتی به افغانستان و کشورهای آسیای میانه از مسیر راه های این استان، وجود بازارچه ها و پایانه های مرزی موجود در استان، از جمله مزیت های نسبی استان  خراسان جنوبی در این بخش است.

قرار گرفتن استان در مسیر کریدور شمال جنوب و شرق غرب و وجود زمینه جابجایی کالاهای ترانزیتی، استقرار در مسیر شبکه بزرگراه های آسیایی و امکان استفاده از سرمایه گذاری بین المللی در توسعه شبکه حمل و نقل منطقه، وجود معادن متعدد در استان و نیاز به حمل و نقل مواد معدنی و وجود مراکز متعدد صنعتی و برخورداری از بخش هایی از صنایع با عملکرد ملی و منطقه ای از دیگر مزیت های نسبی استان  خراسان جنوبی در بخش راه است.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند  با تشریح اهمیت راههای مواصلاتی استان گفت: امروز12 کیلومتر دیگراز پروژه احداث باند دوم محور دیهوک - راور زیربارترافیک رفت.

وحید داعی اظهار داشت: براساس وعده ای که در تکمیل و بازگشایی پروژه های احداث باند دوم در سطح محورهای استان داده بودیم و با پیگیری و تلاشهای صورت گرفته و همکاری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای و پلیس راه استان در بازگشایی محور، ظهر امروز 12 کیلومتر دیگر از باند دوم محور دیهوک -راور با اعتبار هزینه شده 36 میلیارد تومان زیر بار ترافیک رفت.

وی  افزود: با تکمیل این 12 کیلومتر مجموعا 114 کیلومتر از مسیر 205کیلومتری محور دیهوک - راور در استان خراسان جنوبی دوبانده گردیده و تلاش برای تکمیل دو بانده سازی این محور که از اهمیت و تردد بالایی نیز برخوردار است ادامه دارد.

حمایت از سرمایه گذاران در دستور کار مدیران خراسان جنوبی قرار گرفتسند توسعه رسانه‌ای استان خراسان جنوبی تدوین می‌شودروزهای خوش طلای سفید در قطب تولید استان خراسان جنوبی / دستگاه برداشت مکانیزه پنبه به کمک کشاورزان آمدکرونا حریف افزایش صادرات از گمرکات خراسان جنوبی نشد/گمرک ماهیرود شاهراه صادرات ایران به افغانستان

انتهای پیام/251/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان خراسان جنوبی سرمایه گذاری محور دیهوک حمل و نقل باند دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۷۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۵۰۰ میلیارد ریالی برای تکمیل جاده بیرجند - قاین

مودی مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی گفت: کمبود و نبود اعتبار کافی به دلیل مشکلات عدیده اقتصادی در چند سال گذشته علت تأخیر در ساخت و تکمیل باند دوم جاده بیرجند - قاین بوده است.

او افزود: رفع معارض شامل ارزیابی بیش از ۳۰۰ زمین زراعی و باغی و آزادسازی بستر و حریم راه، جابه‌جایی خطوط انتقال آب، برق، گاز، تلفن و فیبر نوری همچنین انحراف رشته قنات‌های موجود در بستر و حریم راه، بررسی‌های مجدد و اصلاح نقشه‌های اولیه باند دوم به منظور افزایش ایمنی مسیر، کمبود قیر و سیمان در بازه‌هایی از زمان اجرا، بالا بودن حجم عملیات خاکی و ابنیه فنی نسبت به طرح های با طول مشابه (به دلیل کوهستانی بودن محور)، محدودیت‌های اجرایی به سبب قرار گرفتن باند احداثی در کنار باند ترافیکی موجود و محدودیت‌های آب و هوایی از دیگر دلایل تأخیر به شمار می‌رود.

مودی عنوان کرد: محور بیرجند - قاین به طول ۱۰۰ کیلومتر به عنوان قسمتی از شاهراه هزار و ۵۷۶ کیلومتری کریدور شرقی کشور و به سبب ارتباط با پایانه‌های مرزی و بنادر جنوب در چند سال اخیر رشد ترافیک روزافزونی داشته است لذا تکمیل عملیات دوبانده‌سازی آن هماهنگ با عملیات احداث باند دوم در تمامی طول این کریدور از سال ۱۳۹۳ آغاز شد.

بیشتر بخوانید

تکمیل زیرسازی ۴ کیلومتر دیگر از باند دوم جاده بیرجند - قاین

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی بیان کرد: تکمیل این کریدور ضمن افزایش ایمنی تردد مسافران و زائران بارگاه امام رضا (ع) موجب تسهیل ترانزیت کالا از جنوب و شرق کشور به سمت شمال و کشور‌های آسیای میانه می‌شود.

او تصریح کرد کرد: شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور با بهره‌گیری از خدمات شرکت‌های مهندسین مشاور ابتدا عملیات اجرایی ۸۸ کیلومتر از این محور را طی قرارداد‌های جداگانه به شرکت‌های پیمانکار واگذار کرد که اجرای این عملیات به پایان رسیده است.

مودی ادامه داد: دوبانده‌سازیِ ۱۲ کیلومتر باقیمانده حد فاصل آرین شهر تا سه راهی روم از سال ۱۳۹۹ طی قرارداد جدید تحت عنوان عملیات تکمیلی به شرکت پیمانکار سپرده شد که با اختصاص مبلغ ۵۳۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ اجرای این عملیات به پیشرفت فیزیکی بالغ بر ۷۰ درصد رسید.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی اظهار کرد: ایمن سازی محور نیز با نصب نیوجرسی‌های مفصل توسط شرکت پیمانکاری دیگری در حال انجام است.

او گفت: قرار بود ۴ کیلومتر از ۱۲ کیلومتر باقیمانده حد فاصل آرین شهر تا سه‌راهی روستای اوج و ۴.۵ کیلومتر از کمربندی شهر قاین به سمت فردوس پیش از تعطیلات عید نوروز به بهره‌برداری برسد، اما تغییرات فصلی، برودت هوا و بارش‌های پی در پی در اسفند پارسال باعث ایجاد محدودیت‌های فنی و اجرایی شد و فقط ۴.۵ کیلومتر کمربندی شهر قاین بازگشایی شد.

مودی بیان کرد: ۴ کیلومتر از ۱۲ کیلومتر تا پایان اردیبهشت زیر بار عبور خواهد رفت.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • اخذ مجوز ماده ۲۳ برای اجرای باند دوم دهق به گلپایگان
  • هراز بازگشایی شد/ ترافیک در محور کندوان
  • تردد در محور قدیم کرج قزوین محدود می‌ شود
  • ۸ مصدوم در تصادف دو خودرو با شتر در محور طبس
  • سرمایه گذاری ۶۵۰۰ میلیاردی در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی
  • سرمایه گذاری ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی سرمایه گذاران در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی
  • نیاز ۱۵۰۰ میلیارد ریالی برای تکمیل جاده بیرجند - قاین
  • ترافیک در محور هراز سنگین است
  • انسداد همراه با ترافیک در محور سوادکوه
  • ترافیک عجیب در محور تهران رودهن