Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روزنامه "اکسپرس"، معروف است که ویروس کرونا به طرق مختلف بر روی افراد تأثیر می‌گذارد؛ به گونه‌ای که برخی افراد از عفونت شدید رنج می‌برند و برخی دیگر هیچ علامتی ندارند. نتایج اخیرا یک مطالعه نشان داده است که میزان کلسترول موجود در بدن ممکن است عامل اصلی وخامت عفونت کرونا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج این مطالعه نشان می‌دهد کسانی که دارای شرایط متابولیکی از جمله دیابت و بیماری‌های قلبی- عروقی هستند و همچنین کسانی که غالبا کلسترول خون آن‌ها بالاست، بیش از دیگران در معرض ابتلا به کرونا قرار دارند.

محققان دریافتند که ویروس کرونا می‌تواند به مولکول‌های کلسترول متصل شوند که این موضوع به ویروس کرونا یک موقعیت مهم برای اتصال به عامل بیماری و تکثیر آن می‌دهد.

در این مطالعه در ژورنال Nature Metabolism منتشر شده است، گیرنده نوع ۱ HDL-scavenger B که ورود ویروس کرونا را تسهیل می‌کند، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

این مطالعه نشان داد ویروس کرونا که باعث سندرم حاد تنفسی می‌شود، سلول‌های میزبان را از طریق اتصال پروتئین ویروسی اسپایک به گیرنده‌های سطح سلول با آنزیم تبدیل کننده آنژیوتانسین ۲ (ACE۲) آلوده می‌کند.

گیرنده‌هایی که تراکم بالای HDL نوع B ۱ دارند، ورود ویروس کرونا را تسهیل می‌کنند. دانشمندان دریافتند که واحد فرعی S۱ ویروس کرونا به کلسترول و احتمالاً اجزای HDL متصل می‌شود تا جذب ویروس را افزایش دهد.

به گفته دانشمندان، این نتایج ممکن است به تبیین نحوه شیوع ویروس و تکثیر آن در سلول‌ها کمک کرده و رابطه مولکولی احتمالی بین آن و متابولیسم پروتئین چرب را مشخص کند.

بیشتر بخوانید

عارضه‌ای کشنده برای مبتلایان به کرونا پس از بهبودی خوراکی‌هایی که کلسترول بد خونتان را از بین می‌برند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کلسترول خون ویروس کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۸۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدیو) حمله با چاقو به کشیش کلیسای آشوری

اسقف «مار ماری امانوئل» امروز (دوشنبه) کمی پس از ساعت ۱۷ به وقت محلی هدف حمله با چاقوی مردی که لباس مشکی به تن داشت، قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، تصاویر وحشتناک از این حمله که به صورت زنده در کانال یوتیوب این کلیسا منتشر شد نشان می‌دهد که این اسقف همزمان با هدف حمله قرار گرفتن به شدت شگفت زده شد و ضارب صورت و سر این اسقف را چندین بار هدف قرار داد.

عبادت کنندگان به سمت اسقف دویدند تا به او که روی زمین افتاده بود، کمک کنند.

پلیس اعلام کرده که این اسقف دچار جراحاتی نشده که زندگی‌اش را در معرض خطر قرار دهد. همچنین یک مرد در این رابطه توسط افسران پلیس دستگیر شده است.

این حمله درست ۴۸ ساعت پس از حمله دیگری با چاقو در استرالیا اتفاق افتاد. در آن حمله، فردی به نام «جوئل کوچی»، ۴۰ ساله پنج زن و یک گارد امنیتی را با ضربات چاقو از پای درآورد و چند تن دیگر را نیز زخمی کرد و در نهایت توسط افسر پلیس کشته شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

این اسقف بیش از ۱۷ هزار دنبال کننده در فیسبوک دارد و در دوران کرونا و زمانی شهرت یافت که سیاست قرنطینه دوران کرونا را که توسط مقام‌های سیدنی وضع شده بود به شدت مورد انتقاد قرار داد و آن را «برده داری جمعی» توصیف کرد و مدعی شد که واکسن‌های کرونا بیهوده هستند و زندگی در حالت عادی باعث تقویت ایمنی می‌شود.

دیگر خبرها

  • حمایت اتحادیه اروپا از بیماران سرطانی در افغانستان
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • کدام کشورها بیشترین میزان جرایم سایبری در جهان را دارند؟ (+ اینفوگرافی)
  • (ویدیو) حمله با چاقو به کشیش کلیسای آشوری
  • خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته برای قلب مضر است؟
  • خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد
  • ۱۴۵۰ زائر بالای ۸۰ سال در حج ۱۴۰۳؛ محدودیت‌های اعزام برای بیماران
  • کاهش کلسترول با جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ
  • بیماری لثه یک عامل پنهان در بیماری فیبریلاسیون دهلیزی
  • جایگزینی مناسب برای گوشت