Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز سازمان جهانی بهداشت در ماه ژوئن (خرداد) دولت‌های عضو را تشویق کرده بود تا از همه افراد بخواهند در فضاهای عمومی دربسته و درباز که خطر انتقال کروناویروس وجود دارد، ماسک بزنند.

از آن هنگام به بعد موج دوم جهانی شیوع کرونا کشورها را فراگرفته است. در مجموع تا به حال بیش از ۶۳ میلیون نفر در جهان دچار کووید-۱۹ شده‌اند و ۴۷۵/۱ میلیون نفر به علت این بیماری درگذشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان جهانی بهداشت روز چهارشنبه ۱۲ آذر اعلام کرد در مناطقی که ویروس کرونا در حال انتشار است، افراد- از جمله کودکان و دانش‌آموزان ۱۲ ساله و بالاتر- باید همیشه در فروشگاه‌ها، محل‌های کار و مدارسی که تهویه کافی ندارند و نیز هنگام دیدار با دیگران در خانه‌هایی که اتاق‌هایشان به خوبی تهویه نمی‌شود، ماسک بزنند.

بر اساس این دستورالعمل همچنین در فضاهای سرباز و در فضاهای دربسته با تهویه کافی که رعایت فاصله جسمی دست کم یک متر امکان‌پذیر نیست، باید ماسک زد.

به گفته سازمان جهانی بهداشت، در همه این سناریوها ماسک زدن که بیشتر مانع انتقال ویروس از فرد ماسک‌زده به دیگران می‌شود، باید با سایر احتیاطات بهداشتی مانند شستن دست همراه شود.

سازمان جهانی بهداشت همچنین ماسک زدن «همگانی» را در مراکز مراقبت بهداشتی و نیز هنگام مراقبت از سایر بیماران را توصیه می‌کند.

این توصیه به ماسک زدن ملاقاتی‌ها، بیماران سرپایی و نیز مکان‌های عمومی در این مراکز مانند کافی‌شاپ‌ها و اتاق کارکنان را دربرمی‌گیرد.

سازمان جهانی بهداشت می‌گوید کارکنان بهداشتی می توانند در صورت در اختیار بودن ماسک‌های N95 در هنگام مراقبت از بیماران کووید-۱۹ از آنها استفاده کنند، اما هنگام انجام اعمال تولیدکننده ذرات هواپخش حامل ویروس (مانند لوله‌گذاری تنفسی در بیماران کووید-۱۹) که خطر بالاتر انتقال ویروس را دارند، تنها وسیله‌ای که اثر ثابت‌شده در حفاظت در برابر ویروس دارد، ماسک‌های N95 هستند.

همچنین این سازمان توصیه می‌کند افرادی در هنگام انجام دادن فعالیت جسمی شدید، با توجه به خطرات احتمالی به خصوص در افراد دارای آسم ماسک نزنند.

به گفته این سازمان تهویه کافی، فاصله‌گیری جسمی و ضدعفونی کردن «سطوح با تماس زیاد» در سالن‌های ورزشی باید ادامه یابد، در غیر اینصورت بستن موقت این مکان‌ها در نظر گرفته شود.

کد خبر 569756 برچسب‌ها كروناويروس سازمان جهانی بهداشت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس سازمان جهانی بهداشت سازمان جهانی بهداشت ماسک زدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۸۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد/ تدوین دستورالعمل نظارت بر آفرودسواری

آیین‌نامه طبیعتگردی که توسط هیات وزیران مصوب شده بود، ابلاغ شد و در این آیین نامه نسبت به تشکیل کارگروه ملی و تدوین دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر آفرودسواری در عرصه طبیعی تاکید شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، «آیین نامه طبیعت گردی» طی نامه شماره ۱۵۴۸۷ توسط هیأت وزیران مصوب و با دستور معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد. پیش از این نیز عزت الله ضرغامی در جمع خبرنگاران از تصویب آئین نامه طبیعت گردی نیز خبر داده بود.

در این آئین نامه آمده:

هیأت وزیران در جلسه روز ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۳ به پیشنهاد مشترک وزارت میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی و سازمان حفاظت محیط زیست و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی آئین طبیعت گردی را به شرح زیر تصویب کرد:

در ماده یک این آئین نامه پس از تعریف هر کدام از اصطلاحات، دامنه شمول این آئین نامه را مناطق و محدوده‌های طبیعی خاص اعلام کرده است و نوشته که به منظور مدیریت کلان، برنامه ریزی و هماهنگی در زمینه توسعه طبیعت گردی در مناطق خاص، تشویق و ترویج طبیعت گردی و تسهیل و هدایت فعالیت‌ها و امور مندرج در این آئین نامه کارگروه ملی طبیعت گردی مرکب از نمایندگان هر یک از دستگاه‌ها به اضافه یک متخصص طبیعت گردی، دستیار وزیر میراث فرهنگی در امر مردمی سازی و نماینده دستگاه‌ها و معاونت‌های تخصصی مرتبط حسب موضوع مورد بررسی در کارگروه است.

همچنین دستگاه‌های عضو کارگروه ملی مکلف هستند نسبت به پیش بینی پست‌های سازمانی در ساختار اداری خود که مرتبط با طبیعت گردی در سطوح ستادی و استانی است با استفاده از ظرفیت‌های موجود و بدون توسعه تشکیلات یا ساختار جدید و با همکاری سازمان اداری و استخدامی کشور در چهارچوب قوانین و مقررات مربوط اقدام کنند.

وظایف این کارگروه ملی در زمینه فعالیت‌ها و طرح‌های مرتبط با مناطق و محدوده‌های طبیعی خاص در چهارچوب قوانین و مقررات به شرح زیر است:

تدوین سیاست‌های اجرایی، دستورالعمل‌های اجرایی و تخصصی و ساز و کار‌های نظارتی با مشارکت دستگاه‌های ذی ربط، تصویب و نظارت بر اجرای طرح‌های طبیعت گردی با رعایت ضوابط و عرصه و حریم میراث طبیعی و تاریخی و فرهنگی ثبت شده

حمایت و پشتیبانی از طرح‌های توانمندسازی جوامع محلی در راستای توسعه طبیعت گردی

حمایت از طراحی و معرفی محصولات، مناطق و مسیر‌های جدید و مستعد طبیعت گردی در کشور و معرفی آن‌ها در سطح ملی و بین المللی

معرفی و برندسازی تولیدات و محصولات محلی در سطح اثرگذاری طرح‌های طبیعت گردی

تهیه پیوست‌های فرهنگی موردنیاز طرح طبیعت گردی و تدوین دستورالعمل‌های لازم برای ساماندهی و نظارت بر گشت‌های طبیعت گردی.

بسترسازی و تسهیل شرایط حضور خانواده‌ها در طبیعت و ترویج سفر‌های خانواده محور، برنامه ریزی برای ایجاد بستر‌های لازم برای هوشمندسازی فرایند‌ها و استفاده از ابزار رقومی در توسعه طبیعت گردی

برنامه ریزی در زمینه ساز و کار‌های حفاظتی نظارتی و اجرایی ظرفیت برد گردشگری در مقصد‌ها و مناطق مستعد طبیعت گردی

تدوین دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر بیراهه نوردی (آفرودسواری) در عرصه طبیعی کشور

همچنین در این آئین نامه آمده:

دستگاه‌های عضو کارگروه می‌بایست ضوابط مرتبط با طرح‌های طبیعت گردی در مناطق تحت مدیریت خود را در کارگروه اعلام کنند. در بخش دیگری از این آئین نامه اعلام شده که اجرای طرح‌های طبیعت گردی در اراضی ملی واقع در مناطق چهارگانه و تالاب‌های تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست توسط اشخاص حقیقی یا حقوقی با اولویت جوامع محلی و رعایت قوانین و مقرات طبق طرحی که به تصویب نهایی کارگروه ملی می‌رسد، انجام می‌شود.

این آئین نامه در ۱۲ ماده تصویب شده است و وزارت میراث فرهنگی مکلف شده که در مدت سه ماه از تاریخ ابلاغ، با همکاری دستگاه‌های عضو کارگروه ملی، شرح خدمات طح‌های طبیعت گردی را تهیه و ابلاغ کند.

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • گزارش سازمان جهانی هواشناسی در خصوص وضعیت اقلیمی آسیا در سال ۲۰۲۳ میلادی منتشر شد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد/ تدوین دستورالعمل نظارت بر آفرودسواری
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • میل مضر تکیه‌زدن بر رأس هرم
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است
  • اهدای خون فرماندار و معاونان فرمانداری کرمان + تصویر