Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، عصر امروز محسن حاجی میرزایی در نشست مشترک با سردار مومنی، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با موضوع رونمایی از مستندات برنامه کانون یاریگران زندگی که در سالن جلسات ساختمان شهید رجایی و حضور مدیران کل آموزش و پرورش استان ها و روسای آموزش و پرورش سراسر کشور و از طریق شبکه شاد برگزار شد، اظهار کرد: مسائل و مشکلات دلایل مختلفی دارند و اگر هر یک از این مسائل را واکاوی کنیم نقش یادگیری در آن مشهود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: هر چه عناصر یادگیری خلاق، دقیق، سالم و عمیق تر باشد، درآینده افراد جامعه سالم تر و تواناتر خواهند بود، بنابراین مدرسه بهترین جایی است که می توان به این موضوع پرداخت.

وی با بیان اینکه مهارت نه گفتن یک مهارت پایه است که باید به همه افراد آموزش داده شود، خاطرنشان کرد: شخصیت افراد در مدرسه شکل می گیرد و باید برای هرچه بهتر شکل گیری شخصیت افراد در مدرسه تلاش کنیم.

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه در جامعه خطرات بسیاری وجود دارد که نیازمند توجه خانواده و مدرسه است، اظهار کرد: مدرسه حلقه وصل بین خانه، معلم، مدیر و دانش آموز است. علت آسیب های اجتماعی دانش آموزان به جامعه و گروه های همسالان و خانواده ها بر می گردد بنابراین وزارت آموزش و پرورش برای آموزش خانواده ها و آگاهی دادن به والدین در مدرسه تلاش و برنامه ریزی دارد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به برخی آسیب های اجتماعی در جامعه و خانواده ها، اظهار کرد: در طرح یاریگران زندگی به آموزش خانواده ها، دانش آموزان و همسالان توجه شده است، بنابراین آمار مدارس مجری این طرح را از ۲۰ به ۳۰ هزار افزایش داده ایم.

حاجی میرزایی ادامه داد: باید از ظرفیت فوق العاده شبکه شاد در این طرح استفاده کنیم و این طرح را در تمام مدارس کشور توسعه دهیم و مانند سایر بخش ها از شبکه شاد برای توسعه برنامه ها استفاده کنیم.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که کرونا نه تنها مانع اجرای طرح یاریگران زندگی نشود بلکه از طریق شبکه شاد موجب توسعه و تقویت این طرح شویم.

گفتنی است؛ در پایان این نشست مشترک از نقشه راه یاریگران زندگی رونمایی شد.

محسن حاجی میرزایی در حاشیه نشست مشترک با دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر و در جمع خبرنگاران رسانه ملی، اظهار کرد: آینده جامعه در مدارس امروز ساخته می شود و دانش آموزان امروز مدیران بخش های مختلف فردای جامعه هستند و عرصه فرهنگی و اقتصادی جامعه را می سازند، بنابراین هرچقدر دانش آموزان سالم تر و توانمندتری داشته باشیم، می توانیم جامعه سالم تری داشته باشیم.

وی پدیده اعتیاد را یکی از خطرات تهدید کننده دانش آموزان برشمرد و افزود: هر چند آمار اعتیاد در مدارس نسبتاً پایین است اما خطر بسیار بزرگی است. بنابراین طرح یاریگران زندگی با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر در آموزش و پرورش با هدف افزایش آگاهی و توانمندی والدین، طراحی و در حال اجرا است و در حال حاضر به دلیل ملاحظات بهداشتی در شرایط کرونایی این طرح در بستر شبکه شاد ارائه می شود.

وی ادامه داد: بخش مهم طرح یاریگران زندگی دانش آموزان هستند که در آن گروه هم‌سالان از یکدیگر مراقبت می کنند و آگاهی هایی را دریافت می کنند تا بتوانند به دوستانشان کمک کنند.

حاجی میرزایی گروه هم‌سالان را در مصونیت دانش آموزان در برابر آسیب ها، مهم و کمک کننده به تحقق اهداف دانست و اضافه کرد: محتوایی در این زمینه تولید شده و در کانال های شبکه شاد بارگذاری شده است و در اختیار دانش آموزان تحت پوشش این طرح قرار می گیرد.

وی در خصوص نحوه فعالیت مدارس مناطقی که از شرایط قرمز کرونایی خارج می شوند، گفت: ستاد ملی مبارزه با کرونا در این زمینه تعیین تکلیف کرده است، بنابراین در مناطق نارنجی فعالیت آموزشی به صورت غیرحضوری خواهد بود اما مدارس با حضور مدیر و حداقل کادر اجرایی فعال و بر فرآیند آموزش های حضوری نظارت خواهند کرد.

کد خبر 5086738

منبع: مهر

کلیدواژه: محسن حاجی میرزایی وزارت آموزش و پرورش ویروس کرونا پیشگیری از اعتیاد محسن فخری زاده ویروس کرونا وزارت آموزش و پرورش شورای شهر تهران شهرداری تهران شورای شهر محدودیت های کرونایی تذکر به شهردار تهران سازمان تامین اجتماعی امداد رسانی وضعیت راهها وضعیت معابر ستاد ملی مقابله با کرونا میدان میوه و تره بار طرح یاریگران زندگی آموزش و پرورش حاجی میرزایی دانش آموزان خانواده ها شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۸۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی اثرگذار است

به گزارش خبرنگار مهر، محسن زارعی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کردستان اظهار کرد: ایران اسلامی با انجام عملیات غرورآفرین وعده صادق دفاع از ارزش‌های خود را به نمایش گذاشت و این حرکت شجاعانه توسط نیروهای مسلح درس بزرگی برای همه مدیران بود تا با جسارت و شجاعت برای انجام مسؤولیت و وظایف خود قدم بردارند.

وی به اهمیت برگزاری آزمون‌های نهایی پرداخت و افزود: در گذشته نحوه برگزاری این آزمون‌ها غلط بوده و دانش‌آموزان بیشتر به سمن حافظه محوری سوق یافته‌اند در حالی که این امر آسیبی به نظام آموزشی است.

رئیس مرکز ارزشیابی وزارت آموزش و پرورش با یادآوری اینکه اصلاح ساختار برگزاری آزمون نهایی مورد توجه قرار گرفت، افزود: در سال گذشته سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی به ترتیب هر سال درصد خاصی به خود اختصاص داده که این درصد در سال‌جاری به ۶۰ درصد رسیده است.

زارعی، اذعان کرد: برنامه ما برگزاری آزمون‌های تمام الکترونیک استاندارد در مراکز آزمون است که تا سال ۱۴۰۷ انجام می‌گیرد و البته این مهم نیازمند داشتن مراکزی استاندارد و مجهز است.

وی برقراری تأمین امنیت آزمون‌ها را رسالت وزارت کشور از طریق شورای تأمین استان‌ها و شهرستان‌ها دانست و عنوان کرد: این کار با همکاری دستگاه‌های متولی و شورای تأمین هم در سطح ملی و هم استانی و شهرستانی دنبال می‌شود.

رئیس مرکز ارزشیابی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه قریب ۱۰۰ عنوان آزمون برگزار می‌شود، اضافه کرد: عوامل اجرایی یک ماه درگیر برگزاری این آزمون‌ها هستند لذا باید زیرساخت‌های لازم برای برگزاری آزمون‌های نهایی ایجاد شود.

زارعی تدوین یک نسخه برای کل کشور در حوزه برگزاری آزمون‌های نهایی را نادرست خواند و گفت: ارتقای کیفیت آزمون‌های سنجش باید براساس تحلیل‌ها و داده‌های اطلاعاتی هر استان و منطقه باشد.

گفتنی است؛ در آزمون‌های نهایی پیش رو تقریباً یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌آموز سطح کشور به صورت مستقیم درگیر این آزمون‌ها هستند.

کد خبر 6081676

دیگر خبرها

  • سیرجان فاتح مسابقات فوتسال دانش آموزان پسر استان کرمان
  • تاثیر ۵۰ درصدی امتحانات نهایی در کنکور سراسری
  • سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی اثرگذار است
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند
  • چرا دانش آموزان می‌توانند برای ۴ درس امتحان نهایی تک ماده کنند؟
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • شرایط استفاده دانش آموزان از " تک ماده " امتحانات نهایی
  • شرایط استفاده دانش‌آموزان از "تک‌ماده" امتحانات نهایی
  • امکان استفاده از تک‌ماده در ۴ امتحان نهایی