Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-18@02:19:55 GMT

۱۳۷ هکتار از اراضی کشاورزی پاکدشت زیر کشت کلزا رفت

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۸۸۸۳۶

۱۳۷ هکتار از اراضی کشاورزی پاکدشت زیر کشت کلزا رفت

جمال فرامرزی روز چهارشنبه به خبرگار ایرنا گفت: کشت دانه روغنی کلزا به عنوان یک گیاه استراتژیک در تأمین روغن موردنیاز کشور، یکی از مهمترین سیاست‌های دولت در حوزه جهاد کشاورزی است که این امر در شهرستان پاکدشت نیز در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: این گیاه در زمان کاشت به آب کمتری نیاز دارد و موجب حاصلخیز شدن خاک می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به خرید تضمینی محصول کلزا از سوی دولت گفت: کشت گیاه کلزا در تناوب با گندم و جو، باعث پایداری کشت محصول غلات شده و در حاصلخیزی خاک نقش به سزایی دارد.
فرامرزی اظهار کرد: در سال زراعی جاری بیش از ۱۳۷ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان پاکدشت زیر کشت کلزا رفته که پیش بینی می‌شود از هر هکتار ۳ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم محصول برداشت شود.
وی گفت: سطح زیر کشت کلزا نسبت به سال زراعی گذشته ۴۰ هکتار افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: گیاه کلزا در روستاهای کریم آباد، کهریزک مندکان، سرخه حصار و فیلستان شهرستان پاکدشت کشت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی پاکدشت گفت: با اقدامات ترویجی و مراقبت از محصول، پیش بینی می‌شود تا میزان عملکرد محصول کلزا نسبت به سال قبل ۲۰ درصد رشد داشته باشد.
پاکدشت با بیش از ۲۷ هزار هکتار اراضی قابل کشت در ۲۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی جهش تولید ورامین کلزا پاکدشت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی جهش تولید ورامین کلزا پاکدشت وزارت جهاد کشاورزی جهش تولید ورامین کلزا پاکدشت اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۸۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با آفت زنگ زرد در ۴۰۰ هکتار از گندم زار‌های لرستان

به گزارش خبر‌گزاری صدا و سیمای استان لرستان، سید عماد شاهرخی امروز ۲۷ فروردین در جلسه طرح جهش تولید در دیمزار‌ها که با حضور مقامات وزارت جهاد کشاورزی و رؤسای سازمان‌های سراسر کشور به صورت وبیناری برگزارشد، گفت: کنترل علف‌های هرز در ۱۱۳ هزار هکتار گندم و ۵۴ هزار هکتار جو، مبارزه با آفات در ۱۵ هزار هکتار و مبارزه با زنگ زرد در سطح ۴۰۰ هکتار گندم انجام شده است.

وی به اجرای دو پایگاه نوآوری با هدف ارتقای بهره‌وری و انتقال دانش نوین به مزارع کشاورزی اشاره کرد و افزود: این دو پایگاه در خرم‌آباد و کوهدشت برای تراکم غلات و حبوبات در حال اجرا است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: در سال زراعی جدید میزان مصرف کود‌های پتاسه ۳۰ درصد و فسفاته ۲۰ درصد افزایش داشته است.

شاهرخی با اشاره به اینکه ۳۷۰ هزار هکتار از اراضی دیم استان در قالب طرح جهش تولید زیر کشت رفته است، اظهارداشت: ۳۲۶ مهندس کشاورزی در بخش خصوصی و دولتی، ۱۵۹ نفر بخش خصوصی و ۱۶۷ همکاران دولتی مجری طرح جهش تولید در دیمزار‌های استان هستند.

وی بیان کرد: ۶۹ شبکه مراقبت با ۴۲۰ نیرو کار رصد و پایش بیماری‌ها را در سطح مزارع انجام می‌دهند.

۷۶ درصد از اراضی لرستان دیم است

وی گفت: امسال سطح زیر کشت گندم ۱۰۴ درصد، جو ۱۰۰ درصد، نخود ۷۳ درصد، عدس ۶۲ درصد، گیاهان علوفه‌ای ۱۰۰ درصد، دانه‌های روغنی ۱۰۶ و گیاهان دارویی ۷۱ درصد تحقق پیدا کرده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان در خصوص ثبت محصولات دیم در سامانه دیمزار‌ها هم ادامه داد: ۳۱۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی یعنی ۸۴ درصد در سامانه دیمزار‌ها ثبت شده است، همچنین ۵۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی طرح جهش تولید در دیمزار‌ها زیر پوشش بیمه قرار گرفته است.

 

شاهرخی به پروژه‌هایی که در طرح جهش تولید در دیمزار‌ها تعریف شده است اشاره کرد و گفت: حفظ ۳۰ درصدی بقایای گیاهی ۱۳۵ درصد، کشت عمود بر جهت و شیب ۱۰۲ درصد، کشت مستقیم بدون شخم ۷۱ درصد، تبدیل آیش به کشت ۱۱۵ درصد، رعایت تراکم بهینه ۱۳۰ درصد و مصرف ۸۰ درصد اوره به پایه ۱۰۰ درصد تحقق پیدا کرده است.

وی در خصوص جذب ادوات و دنباله بند‌ها در طرح جهش تولید در دیمزار‌ها هم گفت: برای سال زراعی ۵۰۸ دستگاه ابلاغ شده است که تاکنون ۹۴ دستگاه معرفی و جذب شده است.

۷۶ درصد از اراضی لرستان دیم است

دیگر خبرها

  • تولید بی سابقه کُلزا در شهرستان دهلران
  • آغاز برداشت دانه‌های طلایی گندم در شادگان
  • مبارزه به موقع با آفات تولید محصول را افزایش می‌دهد
  • ضرورت مبارزه به موقع با آفات و بیماری‌ها
  • رشد ۲۰۰ هکتاری سالانه مزارع طلای سرخ در اصفهان
  • پیش بینی برداشت ۲۳۰ هزار تن گندم از مزارع دهلران
  • پیش بینی برداشت ۲۳۰ هزار تن گندم در شهرستان دهلران
  • مبارزه با آفت زنگ زرد در ۴۰۰ هکتار از گندم زار‌های لرستان
  • برداشت محصول بیش از ۴۷۰ هکتار از اراضی دیم شهرستان سرباز
  • برداشت کلزا از اراضی کشاورزی شوشتر