Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-25@22:52:10 GMT

جزئیات درآمدی بانک‌های سودده مشخص شد

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۸۸۹۴۲

جزئیات درآمدی بانک‌های سودده مشخص شد

ایسنا: بر اساس اطلاعات ارائه شده در لایحه بودجه ۱۴۰۰، جمع کل منابع و مصارف بانک‌های سودده، بیش از ۱۲۸ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

دولت در فهرست درآمدهای بانک‌های سودده، عدد کل درآمدها را ۱۲۶ هزار میلیارد تومان اعلام کرده است و دو سهم را نیز به دارایی‌های جاری و سایر دریافت‌ها اختصاص داده تا با اضافه شدن حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومان درآمد، مجموع کل درآمدهای این بانک‌ها بسته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت در سال آینده در بخش‌های اعتبارات تمل دارایی‌های سرمایه‌ای، تسهیلات بانکی و وام‌های داخلی و خارجی هیچ درآمدی را برای این بانک‌ها تعریف نکرده است.

در حوزه هزینه‌ها نیز هزینه‌های اصلی ۱۲۲ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده و مالیات، سود ویژه ۵۰ درصدی، سود سهام، سایر حساب‌های تخصیص سود و هزینه‌های سرمایه‌ای سایر بخش‌هایی است که عدد را به تراز نهایی منابع و مصارف نزدیک خواهد کرد.

دولت همچنین هزینه ذخیره استهلاک منظور شده در هزینه‌های جاری را نیز حدود ۱۳۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته و در بخش‌های بازپرداخت تسهیلات بانکی، وام‌های داخلی و خارجی، وجوه اداره شده و بازپرداخت ودیعه و بدهی‌ها، هزینه‌ای برای بانک‌ها در نظر نگرفته است و به این ترتیب عدد نهایی هزینه‌ها و درآمدهای بانک‌های سودده و سر به سر را بیش از ۱۲۸ هزار میلیارد تومان پیشبینی کرده است.

 

جزئیات بودجه شرکت‌های دولتی در سال آینده

دولت در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، مجموع منابع و مصارف شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و موسسات انتفاعی وابسته به دولت را بیش از ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرده است.

به گزارش ایسنا، بر اساس متن لایحه بودجه سال آینده که امروز از سوی دولت به نمایندگان مجلس تقدیم شد، مجموع کل بودجه کشور، ۲۴۳۵ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

از این عدد ۹۲۹ هزار میلیارد تومان مربوط به بودجه عمومی دولت می‌شود و رقم باقی مانده بر اساس بودجه شرکت‌های دولتی تعریف شده است.

براوردهای دولت برای سال ۱۴۰۰ نشان می‌دهد که مجموع کل بودجه شرکت‌های دولتی در عدد ۱۵۶۱ هزار میلیارد تومان تراز خواهد شد.

بررسی جزئیات ارائه شده مشخص می‌کند که در بخش درآمدها، ۱۱۳۸ هزار میلیارد تومان درآمدهای اصلی شرکت‌های دولتی اختصاص یافته و پس از آن سایر دریافت‌ها با عدد ۱۹۶ هزار میلیارد تومان قرار گرفته است.

اعتبارات هزینه‌ای، اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای، تسهیلات بانکی و سایر وام‌های داخلی، وام‌های خارجی و دارایی‌های جاری دیگر بخش‌هایی است که دولت پیش بینی کرده در چارچوب آن، شرکت‌های دولتی درآمد کسب خواهند کرد.

در حوزه مصارف نیز، اصل هزینه‌ها با عدد ۱۰۷۸ هزار میلیارد تومان قرار گرفته و پس از آن، هزینه‌های سرمایه‌ای با عدد ۳۲۲ هزار میلیارد تومان قرار دارد.

مالیات، سود ویژه ۵۰ درصدی، سود سهام، سایر حساب‌های تخصیص سود، بازپرداخت تسهیلات بانکی داخلی و خارجی، وجوه اداره شده و افزایش دارایی‌های جاری نیز سایر هزینه‌های شرکت‌های دولتی را تشکیل می‌دهند.

دولت در بخش جداگانه‌ای هزینه ذخیره استهلاک منظور شده در هزینه جاری را نیز با رقم ۴۱ هزار میلیارد تومان قرار داده و به این ترتیب کل منابع و مصارف شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و موسسات انتفاعی وابسته به دولت را در عدد ۱۵۶۱ هزار میلیارد تومان تراز کرده است.

منبع: فردا

کلیدواژه: بودجه لایحه بودجه هزار میلیارد تومان قرار میلیارد تومان بانک های سودده شرکت های دولتی تسهیلات بانکی منابع و مصارف سرمایه ای هزینه ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۸۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیب سهامداران پرسپولیس در هیات مدیره مشخص شد

سهامداران جدید باشگاه پرسپولیس درباره ترکیب هیات مدیره این باشگاه به توافق رسیدند.

طرفداری | 6 بانک شهر (30 درصد)، تجارت و ملت (هر کدام 20 درصد) و رفاه، اقتصاد نوین و صادرات (هر کدام 5 درصد) از سهام باشگاه پرسپولیس را به طور رسمی خریداری کردند تا واگذاری 85 درصدی مالکیت پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی با موفقیت انجام شود.

بر اساس توافقی که بین بانک‌های خریدار باشگاه پرسپولیس انجام شده، سه بانک رفاه، اقتصاد نوین و صادرات که سهام 5 درصدی از این باشگاه دارند، سهم خود در انتخاب هیات مدیره را به بانک شهر واگذار کردند تا به این ترتیب بانک شهر 3 عضو و بانک‌های تجارت و ملت نیز هر کدام یک عضو در هیات مدیره 5 نفره پیش‌روی سرخپوشان داشته باشند.

پروسه انتقال سهام باشگاه پرسپولیس به بانک‌های مذکور امروز نهایی شد. طبق اعلام مدیرعامل بانک شهر هیات مدیره و مدیرعامل پرسپولیس تا پایان فصل جاری به کارشان ادامه می‌دهند. بدین ترتیب تغییرات به پایان فصل موکول شده است.

از دست ندهید ????????????????????????

افتضاح تاریخی و رکورد بی‌سابقه چلسی در لیگ برتر دل هوادار کودک چلسی شکست؛ قرار بود بجنگید! سرمربی پاری سن ژرمن قول چهارگانه داد! حمایت امیر جعفری از سیدحسین حسینی + عکس

دیگر خبرها

  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از حمله و آزار و اذیت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از برحورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • بانک‌هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد/ مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم
  • ترکیب سهامداران پرسپولیس در هیات مدیره مشخص شد
  • تکلیف ماندن یا رفتن مدیرعامل پرسپولیس مشخص شد
  • مدیرعامل بانک شهر تکلیف درویش را مشخص کرد
  • تکلیف واردات خودروهای کارکرده چه شد؟
  • سازوکار تعیین هزینه‌های قابل قبول مالیاتی مشخص شد
  • ◄ مالیات از درآمدی که مربوط به رانندگان کامیون نیست
  • افزایش ۷۴۰ درصدی درآمدهای مالیاتی دولت طی ۶ سال