Web Analytics Made Easy - Statcounter

لطف الله سیاهکالی رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین گفت: قزوین از نظر منبع درآمد، استان سیزدهم اما از نظر بودجه استان بیست و نهم است و این واقعا معجزه مدیریتی را نشان می‌دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ لطف الله سیاهکالی در نطق میان دستور خود در صحن علنی مجلس شورای اسلامی که عصر امروز (چهارشنبه) برگزار شد، ضمن تبریک و تسلیت شهادت شهید فخری زاده به رهبر انقلاب و ملت ایران اظهار کرد: از مسئولین می‌خواهیم که عاملان این جنایت بزرگ را مجازات کرده و انتقام سختی را از دشمنان این کشور بگیرند، چراکه این اقدام ذلیلانه نشان از ضعف و کینه توزی دشمن دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در ادامه افزود: دل بستن و آمد و شد با روسای جمهور امریکا ساده اندیشی است؛ لبخند و مذاکره راهگشا نخواهد بود فقط ایران قوی می‌تواند دشمن را وادار به عقلانیت کند.

وی ابراز کرد: دشمنان بدانند مردم ایران در مبارزه با مستکبران عزمی جدی دارند که تصمیم دیروز مجلس نمونه ای حقیقی از اراده ملت بود که توسط نمایندگان مجلس به نمایش گذاشته شد.

دولت در حوزه مالیات غیرشفاف عمل می‌کند

سیاهکالی تصریح کرد: امروز مشکل کشور ما امریکا و تحریم‌های نامشروع و غیرانسانی آنها نیست، بلکه مشکل اصلی کم کاری در حوزه اقتصاد است. چه بسا که خرابی اقتصاد حاصل، وابستگی به بودجه نفت و حجیم بودن دولت است؛ دولتی که سه چهارم بودجه اش را سهم شرکت‌های خودش می‌کند و تنها یک چهارم برای کشور است.

وی مطرح کرد: ۱۴ و نیم درصد از فروش نفت را فقط شرکت ملی نفت مصرف می‌کند و به هیچ مسئولی در کشور حتی رییس جمهور پاسخگو نیست؛ دولتی که ۷۰درصد از اقتصاد کشور را در دست دارد و برابر آمار سال گذشته بانک مرکزی بیش از ۷هزار هزار میلیارد تومان سرمایه غیرمعقولش است که امروز به بیش از ۲۰هزار هزار میلیارد تومان می‌رسد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس بیان کرد: متاسفانه دولت در حوزه مالیات غیرشفاف است  و در بسیاری از امور نقش تصدی گری دارد و عامل اخلال اقتصادی است و حتی در امور خودروسازی تعارض و منافع دارد و خودروی گران و بی کیفیت تحویل مردم می‌دهد.

دولت با تشویق مردم به سمت بورس، سرمایه‌های آنها را برباد داد

وی اضافه کرد: دولت تاکنون نتوانسته در مبارزه با قاچاق، رانت، فساد اداری و اقتصادی حرفی برای گفتن داشته باشد و تورم را در اوج قرار داده است به طوریکه مردم هر روز شاهد افزایش قیمت کالاها هستند و نمی‌دانند این اوضاع وخیم تا کی ادامه خواهد داشت و متاسفانه هیچ کدام از دولتمردان هم در این شرایط برنامه‌هایشان را برای مردم تشریح نمی‌کنند.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز خطاب به رییس مجلس اذعان کرد: بیش از ۴۵ سیاست کلان در کشور به تصویب رسیده که تنها یک مورد از آنها یعنی اصل ۴۴ تبدیل به قانون شده است که متاسفانه آن هم درست اجرا نشده است لذا از جنابعالی تقاضا دارم دستور بفرمایید تا سیاست‌های زمین مانده به قانون تبدیل شوند و بعد قوانین دیگر وضع شوند.

وی در ادامه خطاب به دولتمردان گفت: جناب رییس جمهور زمانی که برای بورس هیچ گونه برنامه ای نداشتید چرا مردم را تشویق کردید که پول‌های خود را به بورس بیاورند و در این وانفسای اقتصادی اندک سرمایه خودشان را با اعتماد به شما به باد دهد.

قانون مالکیت زمین‌های روستایی باید اصلاح شود

سیاهکالی افزود: آقای رییس‌جمهور چرا به جای اینکه به مردم گزارش دهید که ارزهای ۴۲۰۰تومان را چه کسانی گرفته اند و چه کرده اند؟ اندک ارزی که به نهاده‌های دامی تعلق می‌گرفت را قطع کردید و بازی مرغ و تخم مرغ در این کشور راه اندازی کردید.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس بیان کرد: وزیر کشاورزی آیا می‌داند بخش قابل توجهی از پروندههای قضایی مربوط به منابع طبیعی است که عمدتا مردم روستایی و کشاورز هستند در حالیکه بر اساس نقشه‌های هوایی دهه ۴۰ تشخیص داده می‌شود که آیا این کشاورزان مالک هستند یا خیر؟

وی خطاب به وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: مالکیت در اسلام محترم است و  تحت هیچ عنوان نمی‌شود مالکیت را از احدی گرفت، اما برابر با قانون همین مجلس به قاضی اجازه داده می‌شود تا بیابانی را که یک کشاورز روستایی با زحمت به بوستان و باغ مثمر تبدیل کرده را تخریب کند و دستور قلع و قمع دهد؛ شما بفرمایید آیا قلع و قمع هزاران درخت مثمر، یک دستوراسلامی است؟ این قانون قدرت تمیز بین یک روستایی و یک زمین‌خوار را ندارد لذا حتما باید اصلاح شود.

قزوین یک استان پرآب، اما محتاج آب است!

این نماینده مجلس خطاب وزیر کشور گفت: سال‌هاست مردم مناطق محمدیه، طارم، الموت غربی و شرقی و اقبالیه در انتظار شهرستان شدن هستند، اما تاکنون به این درخواست به حق مردم پاسخ داده نشده که لازم است هرچه زودتر این اقدام صورت گیرد.

وی با اشاره به برخی مشکلات استان قزوین تصریح کرد: قزوین جزو استان‌های پرآب کشور است اما تنها استانی است که هم شهر قزوین و هم ۱۹ شهر دیگر آن از آب‌های زیرزمینی و آب چاه مشروب می‌شوند و ده‌ها سال است دولت ها وعده آب داده اند‌، امابه آن عمل نکرده اند و استان‌های همجوار از سهمیه آب شرب این استان بهره می‌گیرند و قزوین همچنان طالب آب است.

رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین ابراز کرد: قزوین یکی از استان‌های بزرگ تولید کننده برق در کشور است، اما مدیریت برق آن را در استان دیگری تعریف کرده اند، همچنین ایستگاه راه آهن قزوین یا سابقه بیش از ۸۰ سال یکی از استان‌های مهم اقتصادی کشور است و سال‌ها اداره کل بوده اما در سال‌های اخیر این ایستگاه مهم تنزل درجه پیدا کرده و به استان همجوار واگذار شده است.

چگونه کل شهر زیاران جزو زمین‌های وقفی است؟ 

وی تصریح کرد: قزوین از نظر منبع درآمد، استان سیزدهم اما از نظر بودجه استان بیست و نهم است و این واقعا معجزه مدیریتی را نشان می‌دهد.

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک اظهار کرد: شهر زیاران به طور کل اعم از زمین‌های کشاورزی، کوه‌ها، مراتع و معادن وقف است، لذا مردم این شهر با قدمت بیش از هزار سال به اندازه یک کف دست هم زمین ندارند چگونه ممکن است که کسی این همه ملک حتی مراتع را وقف کند؟ بهتر است کمی حق و عقل برای مردم قائل شویم.

وی در پایان گفت: پیش از انقلاب، قزوین یک حوزه‌ انتخابیه با نام الموت، طارم و قاقازان به همراه یک نماینده داشت که این حوزه توسط مدیران زحمتکش تهرانی حذف شد و امروز نام حوزه انتخابی به قزوین، آبیک و البرز رسیده و نامی از الموت، طارم و قاقازان ذکر نمی‌شود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۹۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین، با وجود گذشت بیش از 36 روز از سال جدید، تکلیف بودجه سال 1403 بدلیل عدم تصویب جداول، هنوز بصورت کامل روشن نشده است. تصویب کلیات و احکام بودجه در صحن علنی در کنار بررسی جداول در نوبتی دیگر سبب شده است ابهاماتی در این عرصه به وجود بیاید و حرف و حدیث‌هایی در خصوص غیرشفاف شدن روند بررسی بودجه درگیرد.

پیش از این نیز برخی نمایندگان از تغییرات در جداول پیشنهادی بودجه از سوی دولت گلایه داشتند. حالا اما در شرایطی که رییس مجلس تاکید دارد که بندهای حذف شده از بودجه، به دلیل مخالفت نمایندگان امکان بازگشت به بودجه در چارچوب جداول را ندارند، خبرها از بازگشت درخواست وزارت راه و شهرسازی برای برداشت سه هزار میلیارد تومان از منابع صندوق تامین زیان و دیه حوادث رانندگی به بهانه رفع نقاط حادثه‌خیر حکایت دارد .

اصل داستان چیست؟

در تاریخ بیست و هشت فروردین ماه سال 1403 ، نامه‌ای از سوی داوود منظور رییس سازمان برنامه و بودجه خطاب به قالیباف نوشته شده است.

داوود منظور در این نامه به استناد مذاکرات صحن هیات دولت اعلام کرده است که مقرر شده بود اعتبار اختصاصی وزارت راه و شهرسازی برای رفع نقاط حادثه‌خیر به میزان 30.000.000 میلیون ریال از محل منابع صندوق تامین خسارات بدنی موضوع ردیف درآمدی 160169 جدول شماره 5 تحت عنوان درامد موضوع ماده 24 قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث با اعتبار 46.80.000 میلیون ریال تامین شود و این موضوع هنگام تنظیم جدول شماره (7) لایحه بودجه سال 1403 کل کشور، از قلم افتاده است.

وی در ادامه این نامه از مجلس خواسته است در تنظیم نهایی جدول مزبور اصلاحات ذیل انجام شود .

نکته اینجاست که موضوع پیش از این در سال گذشته از سوی نمایندگان در صحن علنی رد شده و تلاش برای بازگرداندن آن از سوی وزارت راه و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه جای سئوال و ابهام دارد.

وضعیت صندوق تامین خسارات بدنی چگونه است؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد چنین اقدامی باعث آغاز اختلال شدید در عملیات صندوق و در سنوات آتی منجر به ناترازی شدید و نهایتا ورشکستگی آن محتمل خواهد بود.

صندوق از سال ۱۳۹۵ حدود ۲۲ هزار میلیارد تومان خسارت، شامل دیات زیان‌دیدگان تصادفات رانندگی و مابه‌التفاوت دیه زن و مرد و موارد دیگر پرداخت کرده است.

پرداخت خسارات صندوق در سال گذشته به شکل ویژه‌ای افزایش یافته است. سال ۱۴۰۲ صندوق با رشد ۷۵درصدی پرداخت خسارت نسبت به سال قبل از آن، نسبت به پرداخت بیش از ۶۹۰۰ میلیارد تومان خسارت اقدام کرد و با توجه به افزایش نرخ دیه در سال جدید، به فرض ثابت بودن شرایط تصادفات، صندوق امسال باید بیش از ده هزار میلیارد تومان خسارت پرداخت کند. نرخ دیه در سال جاری ۳۳.۵درصد افزایش یافته است.

کارشناسان معتقدند برداشت منابع هنگفت از صندوق آن هم به صورت بدون بازگشت قطعا باعث تشدید ناترازی صندوق و ورشکستگی آن در آینده نزدیک خواهد شد و امکان ایفای تعهدات خصوصا پرداخت دیات تصادفات رانندگی برای صندوق غیرممکن خواهد شد.

گذشته از این باید در نظر داشت چنین اقدامی در عین مخالفت با قانون دائمی بیمه اجباری شخص ثالث مصوب اردیبهشت۱۳۹۵، مخالف صریح سیاست‌های کلی قانونگذاری ابلاغی رهبر معظم انقلاب است چرا که علاوه بر مغایرت با قوانین دائمی، موجب ناترازی در منابع و مصارف این صندوق خواهد شد.

همچنین بازگشت و اصلاح جداول در حالیکه موضوع فاقد حکم یا سابقه حکمی در بودجه است، با آیین نامه داخلی مجلس مخالفت دارد.

باید در نظر داشت منابع صندوق، منابعی بین نسلی بوده و در همه شرایط حال و قابلیت نقد برای پوشش تعهدات متفاوت دیگری از جمله ورشکستگی یا تعلیق احتمالی شرکت‌های بیمه است و چنین فشاری می‌تواند ورشکستگی این صندوق را با سرعت بیشتری در پی داشته باشد.

لازم به توضیح است صندوق تامین خسارت‌های بدنی با هدف حمایت از زیان دیدگان حوادث رانندگی راه‌اندازی شده است.

به عبارتی این صندوق از خسارت‌های بدنی وارده در زمان فقدان یا انقضای بیمه‌نامه‌ شخص ثالث و همچنین باطل شدن قرارداد بیمه‌نامه در زمان وقوع حادثه؛ حمایت می‌کند.

به نظر می‎رسد مجلس یازدهم آزمون سختی را در روزهای پایانی فعالیت خود در پیش دارد خصوصا که دولت با دور زدن ابلاغیه صریح رهبری در سیاست‌های کلی قانونگذاری، نمایندگان مجلس را در معرض امتحانی مهم قرار داده است.

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899119

دیگر خبرها

  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • استان قزوین رتبه نخست توسعه اقتصاد دانش بنیان کشور
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد
  • رادان: طرح نور را با همراهی دولت وقوه قضائیه ادامه می‌دهیم
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت
  • تامین بودجه دولت از جیب مردم / عوارض خروج از کشور هیچ نقشی در بخش گردشگری ندارد
  • طغیانی: اصلاح موانع سرمایه‌گذاری در مصوبه امروز مجلس
  • توضیحات طغیانی درباره رفع موانع سرمایه‌گذاری در مصوبه امروز مجلس
  • توضیحات طغیانی درباره سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی