Web Analytics Made Easy - Statcounter

 «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک ارتش ایالات متحده می‌گوید ذیل تصویب طرح کاهش نظامیان آمریکایی در افغانستان به ۲۵۰۰ نفر از پانزدهم ژانویه سال ۲۰۲۱، دو پایگاه بزرگ آمریکا در این کشور حفظ خواهد شد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، میلی بامداد پنجشنبه طی سخنرانی در نشست مجازی اندیشکده «بروکینگز» به ارائه اولین جزئیات از طرح کاهش نظامیان آمریکایی در افغانستان پرداخته و گفت علاوه بر دو پایگاه بزرگ، واشنگتن چندین پایگاه اقماری را نیز در این کشور حفظ خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد که ارتش آمریکا در افغانستان دو مأموریت اصلی خود را ادامه خواهد داد، اول آموزش نیروهای امنیتی افغان برای مقابله با شبه‌نظامیان و دوم، اجرای عملیات‌های ضد تروریستی علیه تروریست‌های داعش و القاعده.

فرمانده ارتش آمریکا همچنین از اعلام نام پایگاه‌های نظامی که قرار است در افغانستان تعطیل شوند یا ظرفیت‌هایی که بعد از خروج ۲۰۰۰ نظامی آمریکایی از این کشور از دست می‌رود، خودداری کرد. او همچنین از حدس و گمان درباره تصمیم دولت احتمالی «جو بایدن» اجتناب ورزید.

به نوشته رویترز، میلی با اذعان به اینکه آمریکا در افغانستان توانسته فقط «موفقیت مختصری» به دست بیاورد، بر اهمیت مذاکرات صلح بین نمایندگان طالبان و دولت افغانستان تاکید کرد.

طبق گزارش اکسیوس، ایالات متحده در حال حاضر حدود ۴۵۰۰ نظامی در افغانستان دارد و گرچه وعده پیشین ترامپ برای خروج کامل نظامیان از افغانستان را محقق نمی‌کند اما در هرحال کاهش چشمگیری محسوب می‌شود. 

ترامپ در ماه فوریه سال جاری میلادی، توافقی را با طالبان افغانستان به امضا درآورد که در آن وعده خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان داده شده بود که البته خروج نظامیان آمریکایی به پیشروی مذاکرات صلح میان طالبان و دولت افغانستان و تحقق وعده طالبان مبنی بر عدم صدور مجوز به گروههای تروریستی همچون القاعده برای استفاده از افغانستان بعنوان پایگاهی برای حمله به نیروهای نظامی خارجی منوط شده بود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: نظامیان آمریکایی افغانستان افغانستان آمریکا نظامیان آمریکایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۱۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم های آمریکا ظالمانه است

امیر خان متقی، سرپرست وزارت خارجه طالبان محدودیت‌‌های وضع‌شده بانکی از سوی آمریکا را یک عمل انتقام‌جویانه و ظالمانه خواند و گفت این عمل توجیه اخلاقی و قانونی ندارد.

وی همچنین افزود برخی کشورها به پناهگاه، آموزش‌گاه و تمویل‌گاه داعشیان تبدیل شده است.

‏متقی افزود: «در یک کشور به داعش نیروی انسانی زمینه‌سازی می‌شود، کشور دیگر مسیری شده که داعشیان از آنجا عبور می‌کنند و کشور سومی هم پناه‌گاه، مراکز تمویل‌ و محلات برنامه‌ریزی در اختیار داعشیان قرار داده است.»

وی تأکید کرد درصورتی که این سه کشور مسئولیت خود را ادا کنند، در افغانستان و منطقه هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت.

وزیر خارجه کشور همچنین گفت که در نتیجه سیاست خارجی متوازن و اقتصادمحور طالبان، افغانستان در ۳۸ کشور جهان نمایندگی سیاسی دارد.

وی با تأکید بر اینکه افغانستان به‌عنوان یک کشور امن و پیشرفته، در حال مبدل شدن به مرکز اقتصاد و ترانزیت است؛ از کشورهای منطقه و جهان خواست تا از این فرصت‌ها در افغانستان استفاده خوب کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • تحریم های آمریکا ظالمانه است
  • خروج نظامیان آمریکایی از نیجر؛ پیروزی استراتژیک برای روسیه
  • آمریکا مهاجم فرودگاه کابل را به افغانستان منتقل کرده بود
  • افشاگری سی‌ان‌ان از فاجعه فرودگاه کابل هنگام خروج نظامی آمریکا
  • ناقوس مرگ حضور نظامی آمریکا در ساحل
  • تکذیب خروج نظامیان ایران از سوریه
  • ابراز تمایل نیجر به خرید سلاح از روسیه به موازات برنامه‌ریزی برای خروج نظامیان آمریکا
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • پنتاگون: آمریکا مذاکرات با نیجر را آغاز کرد 
  • هشدار درباره خطر حملات پهپادی برای امنیت ملی آمریکا