Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-19@03:21:57 GMT

تصویب ۵ قطعنامه ضد اسرائیلی در سازمان ملل

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۹۱۲۳۷

تصویب ۵ قطعنامه ضد اسرائیلی در سازمان ملل

به گزارش فارس، مجمع عمومی سازمان ملل شامگاه چهارشنبه، پنج قطعنامه ضد رژیم صهیونیستی تصویب کرد.

به نوشته وبگاه «یو.اِن واچ»، در این جلسه که به مناسبت روز همبستگی با فلسطین در سازمان ملل (۲۹ نوامبر ۱۹۴۷) برگزار شد، پنج قطعنامه پیشنهادی علیه رژیم صهیونیستی به رأی گذاشته شد.

لازم به ذکر است که این قطعنامه‌های مجمع عمومی، غیر الزام‌آور هستند، و مانند سال‌های قبل با تداوم بی‌اعتنایی رژیم اشغالگر قدس و قانون‌شکنی آن مواجه خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطعنامه موسوم به «جولان سوری»، که با ۸۸ رأی موافق، ۹ رأی مخالف و ۶۲ رأی ممتنع تصویب شد، تاکید می‌کند که جولان سوریه از سال ۱۹۶۷ توسط رژیم صهیونیستی اشغال شده است.

این قطعنامه، با یادآوری قطعنامه ۴۹۷ شورای امنیت به سال ۱۹۸۱، ضمن ابراز از عدم عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از این اراضی، هرگونه شهرک‌سازی و ساخت‌وساز صهیونیست‌ها در جولان سوریه را غیرقانونی دانست.

بر این اساس، مجمع عمومی سازمان ملل با این رأی خود، اعلام کرد که رژیم صهیونیستی نه تنها از قطعنامه شورای امنیت تبعیت نمی‌کند بلکه اعمال حاکمیت آن بر این مناطق از سال ۱۹۸۱، باطل و بی‌اعتبار است.

این قطعنامه مجمع از رژیم صهیونیستی خواست از تمام جولان اشغالی سوریه تا مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ عقب‌نشینی کند.

دیگر قطعنامه این نشست، «کمیته اجرای حقوق غیرقابل انکار مردم فلسطین» بود که با ۹۱ رأی موافق، ۱۷ رأی مخالف و ۵۴ رأی ممتنع تصویب شد.

این قطعنامه با تاکید بر مسئولیت دائمی سازمان ملل در قبال مسئله فلسطین تا زمان حل شدن آن، از کمیته اجرای حقوق فلسطینی‌ها می‌خواهد که تمام تلاش‌ها برای احقاق این حقوق را انجام دهد که شامل حق تعیین سرنوشت و راهکار دو دولتی بر مبنای مرزهای پیش از ۱۹۶۷ است.

قطعنامه دیگر، بخش مخصوص برای حقوق فلسطینی‌ها در دبیرخانه سازمان ملل بود که با ۸۴ رأی موافق، ۲۵ رأی مخالف و ۵۳ رأی ممتنع تصویب شد.

این قطعنامه خواستار تشکیل بخش مخصوص برای تداوم نظارت بر تحولات مرتبط با مسئله فلسطن، سازمان‌دهی دیدارها و فعالیت‌های بین‌المللی در حمایت از مأموریت کمیته اجرای حقوق فلسطینی‌ها و همچنین تسهیل همکاری با جوامع مدنی در این زمینه شده است.

در ادامه، قطعنامه موسوم به «حل مسالمت‌آمیز مسئله فلسطین» با ۱۴۵ رأی موافق، ۷ رأی مخالف و ۹ رأی ممتنع مورد تصویب قرار گرفت.

مجمع عمومی سازمان ملل در این قطعنامه، بر غیرقانونی بودن شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی و تمام اقدامات یکجانبه این رژیم با هدف تغییر ترکیب جمعیتی شهر قدس اشغالی و کرانه باختری تاکید شده است.

این قطعنامه همچنین خواستار توقف فوری ساخت‌وساز واحدهای مسکونی صهیونیست‌نشین در قدس اشغالی و بخش‌هایی از کرانه باختری شد.

در این نشست همچنین قطعنامه‌ای برای ایجاد برنامه اطلاعاتی ویژه درخصوص مسئله فلسطین ذیل بخش اطلاعات عمومی در دبیرخانه سازمان ملل تصویب شد.

این قطعنامه که از حمایت ۱۴۲ رأی برخودار بود و با ۸ رأی مخالف و ۱۱ رأی ممتنع نیز مواجه شد، نظر دیوان بین‌المللی دادگستری درباره عواقب قانونی ساخت دیوار حائل در اراضی اشغالی فلسطینیان را یادآور می‌شود.

منبع: الف

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی رأی مخالف مجمع عمومی سازمان ملل رأی موافق رأی ممتنع تصویب شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۱۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رأی‌گیری مجلس نمایندگان آمریکا در مورد کمک‌های جدید به اوکراین و رژیم صهیونیستی

به گزارش قدس آنلاین، جانسون روز چهارشنبه (به وقت محلی) در پیامی که برای نمایندگان کنگره آمریکا ارسال کرد، از به جریان افتادن روند رأی‌گیری و تصویب چهار لایحه شامل کمک‌های درخواستی دولت آمریکا برای اوکراین، رژیم صهیونیستی، حوزه اقیانوس هند - اقیانوس آرام و همچنین لایحه موسوم به «تدابیر مقابله با روسیه، چین و ایران»  خبر داد.

جانسون در پیام خود به اعضای کنگره آمریکا نوشت که بحث و رایزنی در مورد این لوایح تا روز شنبه در کنگره انجام شده و پس از انجام اصلاحات احتمالی، عصر شنبه رأی‌گیری برای تصویب نهایی آنها در مجلس نمایندگان آمریکا به انجام خواهد رسید.

گفتنی است؛ رئیس جمهوری‌خواه کنگره آمریکا در حال حاضر تحت فشار سیاسی شدید از سوی قانونگذاران حزب خود قرار گرفته است.

او تلاش می‌کند حمایت حزب جمهوری‌خواه از ادامه کمک به کی‌یف برای مقابله با روسیه را جذب کند.

دو ماه است که یک بسته تکمیلی ۹۵ میلیارد دلاری کمک به اوکراین، (رژیم) اسرائیل و سایر متحدان آمریکا به تصویب نرسیده است.

این بسته همچنین کمک‌های بشردوستانه برای غیرنظامیان در اوکراین و غزه ارائه می‌کند.

به نوشته آسوشیتد پرس، عملیات نظامی تنبیهی «وعده صادق» در پاسخ به حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق سوریه، فشارها را بر جانسون تشدید کرد اما به او فرصتی داد تا بر فوریت تصویب بودجه تاکید کند.

جانسون به شبکه فاکس نیوز گفت که او و جمهوری‌خواهان «ضرورت ایستادن در کنار اسرائیل را می‌دانند» و او این هفته برای پیشبرد کمک‌ها تلاش خواهد کرد.

وی گفت: «جزئیات این بسته در حال حاضر در حال تنظیم است. ما در حال بررسی گزینه‌ها و همه مسائل تکمیلی هستیم.»

آمریکا در ماه جاری به رغم ادامه جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان ساکن غزه، به گفته رسانه‌های این کشور، مخفیانه میلیاردها دلار کمک نظامی جدید به اسرائیل اختصاص داد.

به گفته مقامات آگاه پنتاگون و وزارت خارجه آمریکا، بسته‌های تسلیحاتی جدید شامل بیش از یک هزار و ۸۰۰ بمب ۲ هزار پوندی موسوم به ام کی ۸۲ و ۵۰۰ بمب ۵۰۰ پوندی است.

گزارش‌های پیشین، استفاده اسرائیل از بمب‌های ۲ هزار پوندی را دلیل تلفات گسترده غیرنظامیان در غزه دانسته بودند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شنبه شب با صدور اطلاعیه‌ای از شلیک ده‌ها فروند پهپاد و موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی و مواضع رژیم صهیونیستی خبر داد.

در اطلاعیه سپاه آمده است: در پاسخ به جنایت‌های متعدد رژیم صهیونیستی از جمله حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق و شهادت جمعی از فرماندهان و مستشاران نظامی کشورمان در سوریه، نیروی هوافضای سپاه، اهداف معینی در داخل سرزمین‌های اشغالی را با شلیک ده‌ها فروند موشک و پهپاد مورد اصابت قرار داد.

نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل نیز اعلام کرد: اقدام نظامی ایران بر اساس بند ۵۱ منشور سازمان ملل متحد در خصوص دفاع مشروع در پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی به اماکن دیپلماتیک کشورمان در دمشق بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تل‌آویو باید هرگونه طرح حمله به رفح را کنار بگذارد
  • چین: تل‌آویو باید هرگونه طرح حمله به رفح را کنار بگذارد
  • نماینده روسیه از عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل حمایت کرد
  • اعطای کشور مستقل به فلسطینیان راه را برای صلح هموارتر می‌کند
  • رأی‌گیری مجلس نمایندگان آمریکا در مورد کمک‌های جدید به اوکراین و رژیم صهیونیستی
  • روسیه خواستار رأی گیری درباره تحریم اسرائیل در شورای امنیت شد
  • قطعنامه‌ ضد ایرانی مجلس نمایندگان آمریکا
  • تصویب چند لایحه علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا
  • رئیس‌جمهور کلمبیا اسرائیل را به نقض قطعنامه آتش‌بس سازمان ملل متهم کرد
  • پیام دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی در پی عملیات «وعده صادق»