Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها _ دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: علت اصلی بروز آسیب‌های اجتماعی، فقر اقتصادی، ضعف در زیرساخت‌ها و عدم فرهنگ‌سازی مناسب است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سید علی ملک‌حسینی دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو خبری با موضوع بررسی نزاع‌های دسته جمعی اظهار داشت: نزاع‌های دسته جمعی به قدری نیست که بگوئیم یک بحران شده‌است، اما چون نزاع‌های دسته جمعی ممکن است تبعاتی داشته‌باشد، نباید به راحتی از کنار  یک نزاع به راحتی  گذشت، و با توجه به زحمات نیروی انتظامی و آرای قضات کارهای خوبی در پیشگیری و کنترل نزاع‌ها انجام شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از دلایل کاهش این نزاع‌ها سخت‌گیری نیروی انتظامی و آرای سفت و سخت دستگاه قضا بوده‌است، و در این باره نگاه سخت گیرانه وجود داشته‌است، و اکنون شاهد کاهش نزاع در استان هستیم.

دادستان مرکز استان  با اشاره با علل وجود نزاع تصریح کرد:  دلایل اقتصادی، سهل انگاری مسولان و اختلافات بین افراد در موضوعات مختلف و ... می‌تواند از عوامل موثر باشد.

ملک‌حسینی افزود: متاسفانه ما هنوز نگاه اشتباهی به نزاع داریم در خانواده‌های که ضعف اعتقادات مذهبی دارند، شاهد خشونت هستیم، کوتاهی خانواده‌ها در تربیت فرزندان نیز در بروز نزاع‌ها و حوادث ناگوار دیگر تاثیرگذار است.

دادستان مرکز استان در ادامه به نگاه اشتباه در استفاده از اشاره کرد و گفت: قبلاً افراد برای دفاع از خودشان به سلاح نیاز داشتند، اما امروز ما به سلاح در جامعه شهری نیازی نداریم و در برخی مواقع از از استفاده اسلحه توسط گذشتگان، الگوسازی اشتباه صورت می‌گیرد.

قول مساعد رئیس قوه قضائیه برای رفع مطالبات ‌خراسان جنوبی‌بازداشت 27 وکیل، کارچاق‌کن و کارمند قضائی توسط حفاظت اطلاعات قوه قضائیه

ملک حسینی عنوان کرد: یک زمانی در استان نه نیروی انتظامی و نه قانون وجود داشت و شاید داشتن اسلحه نیاز بود، اما  امروز در دور افتاده‌ترین مناطق ما نیروی انتظامی حضور فعال و مستمر دارد و نیازی به وجود سلاح در خانه نیست.

دادستان مرکز استان در ادامه افزود: امروز دنیا به این نتیجه رسیده دنیای زندان حتما اصلاحی نیست، باید زندان را به سمت جنابت‌کاران واقعی ببریم، برخی‌ها در اثر یک غفلت و اشتباه دچار یک خلاف شده‌اند، و جنایت‌کار واقعی نیستند.

وی گفت: از نظر میزان زندانیان جز استان‌های برتر هستیم، معضل ما آموزش است، قبلاً چراغ راهنما برای خیلی‌ها مفهومی نداشت و ما از کودکی آموزش را آغاز کردیم تا به امروز رسیدیم.

وی بیان کرد: وقتی هنوز خانواده‌ها به خال کوبی فرزندان پسر شان توجه نمی‌کنند، وقتی به داشتن اسلحه و سلاح گرم توسط فرزندان خود توجه نمی کنند، مشخص است برای آسیب‌های آینده فرزندان‌شان را تربیت می‌کنند.

ملک‌حسینی در ادامه به افزایش تعداد کافه و قهوه‌خانه‌ها اشاره کرد و افزود: این شهر پر شده از کافه و قهوه‌خانه‌هایی با دکورهای چند میلیونی، این سرمایه‌ها باید ساماندهی و به سمت ایجاد اشتغال بروند.

دادستان مرکز استان با گلایه از ضعف آموزش و فرهنگ‌سازی خاطرنشان کرد: ما نتوانستیم در حوزه آموزش و فرهنگ کار برای جوانان کاری انجام بدهیم و این ضعف اساسی باعث شده که جوانان ما اوقات فراغت خود را در قهوه‌خانه‌ها و کافه‌ها سپری کنند.

در ادامه دادستان مرکز استان به نزاعی که در یکی از میدان های شهر یاسوج رخ داده بود و بازتاب بسیار گسترده‌ای در سطح استان و کشور داشت اشاره کرد و گفت: عاملان آن نزاع در سریع‌ترین زمان دستگیر شدند و پرونده آنها در دادگاه در نوبت رسیدگی است و آن افراد با بازداشت موقت در زندان هستند و هنوز آزاد نشده‌اند.

ملک حسینی  در ادامه با واکنش به پخش کلیپ‌های نزاع و درگیری در فضای مجازی، تصریح کرد: مردم در انتشار چنین کلیپ‌هایی در فضای مجازی کمی بیشتر دقت کنند و هر چیزی را سریع منتشر نکنند این کلیپ بازخوردهای بسیار منفی در سطح ملی خواهدداشت و باعث معرفی چهره خشن از استان می‌شود.

انتهای پیام/541/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قوه قضائیه قوه قضائیه دادستان مرکز استان نیروی انتظامی ملک حسینی نزاع ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۲۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی پنجشنبه یعنی محروم‌سازی فعال اقتصادی ایرانی از ارتباطات جهانی/ تاکنون کمیسیون اجتماعی به جمع بندی نهایی نرسیده است

عباس آرگون گفت: امروز ایران عضو پیمان شانگهای، بریکس و اوراسیا است. اغلب کشورهای عضو این پیمان‌ها و گروه‌ها شنبه و یکشنبه تعطیل هستند، سوالی که پیش می‌آید این است که با تعطیلی پنجشنبه به چه نحوی می‌خواهیم با این کشورها ارتباط برقرار کنیم؟

عباس آرگون عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در مورد افزودن روز پنجشنبه (به جای شنبه) به تعطیلات پایان هفته گفت: هیات رئیسه اتاق بازرگانی یکشنبه هفته جاری جلسه‌ای با کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی داشت؛ برآیند ما از این جلسه این بود که هنوز این کمیسیون به جمع بندی نهایی نرسیده و در حال بررسی است.

این فعال اقتصادی ادامه داد: دلیل اصلی بخش خصوصی برای اینکه این تعطیلات به جای پنجشنبه، شنبه باشد این است که بتواند از ظرفیت تعامل با دنیا بهره گیرد. یعنی اگر روز پنجشنبه تعطیل شود تعامل اقتصادی کشورمان با دنیا به سه روز تقلیل پیدا می‌کند.

آرگون ادامه داد: همانطور که مستحضر هستید اگر پنجشنبه و جمعه ما تعطیل باشیم، شنبه و یکشنبه هم دیگر کشور‌ها تعطیل هستند عملا فرصت ارتباط اقتصادی دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه خواهد بود.

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران اظهار داشت: طبق مطالعاتی که در اتاق داشتیم حدود ۹۰ درصد کشور‌ها روز‌های شنبه و یکشنبه تعطیل هستند الباقی کشور‌ها نیز که اکثرا اسلامی هستند جمعه و شنبه تعطیل هستند. اگر جمع بندی این باشد که پنجشنبه در کشور ما تعطیل باشد، اولین کشوری خواهیم بود که به طور رسمی این روز را تعطیل کرده‌ایم.

آرگون ادامه داد: مدافعان تعطیلی پنجشنبه اینگونه مطرح می‌کنند که ارتباطات سازمانی و اداری داخلی پایدار خواهد ماند اما باید به این نکته توجه داشت که بانک‌ها و سازمان‌های بین‌المللی طبق روال گذشته خود عمل می‌کنند و در این موقعیت فعالان اقتصادی که می‌خواهند ارتباطات فراسرزمینی داشته باشند متضرر می‌شوند.

وی تصریح کرد: البته فقط از ناحیه بانک‌های خارجی فعالان اقتصادی متضرر نمی‌شوند، از تعطیلی گمرکات کشور‌های دیگر، ادارات بیمه، ترانزیت و تمام زیر ساخت تجارت جهانی نیز متاثر و متضرر می‌شوند. ‎

این فعال اقتصادی گفت: تعطیلی روز پنجشنبه به مثابه محروم سازی اقتصاد و فعالان اقتصادی کشور از امکان ارتباطات بین المللی و اقتصادی است. در هر صورت نیاز است که ما یک هماهنگی با تقویم جهانی داشته باشیم.

عضو اتاق بازرگانی ادامه داد: امروز ایران عضو پیمان شانگهای، بریکس و اوراسیا است. اغلب کشور‌های عضو این پیمان‌ها و گروه‌ها شنبه و یکشنبه تعطیل هستند، سوالی که پیش می‌آید این است که با تعطیلی پنجشنبه به چه نحوی می‌خواهیم با این کشور‌ها ارتباط برقرار کنیم؟ تصمیم‌سازان به این موضوع فکر کرده‌اند؟

وی افزود: واقعیت اینجاست، به غیر از فعالان اقتصادی مردم هم با تعطیلی شنبه موافق‎تر هستند. به عقیده من اصل افزایش تعطیلات اقدام مناسبی است و می‌تواند به صنعت گردشگری کمک کند و تقاضا را در بخش خدمات تحریک کند.

آرگون گفت: آنچه امروز اهمیت دارد میزان کارایی و بهره‌وری است و دیگر میزان حضور افراد در محل کار در اولویت نیست. دنیا هم به همین سمت در حال حرکت است. با کاهش ساعت کار مصرف انرژی، ترافیک و آلودگی نیز کاهش پیدا می‌کند.

 

بنابراین گزارش، اتاق بازرگانی تهران پیشتر در بیانیه‌ای اعتراض خود را به تعطیلی پنجشنبه اعلام کرده بود. در بیانیه پارلمان بخش خصوصی آمده بود: «اسباب نگرانی است که نمایندگان مردم در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در تازه‌ترین تصمیم خود با بی‌توجهی به پیشنهاد منطقی، کارشناسانه و مبتنی بر منافع ملی که توسط فعالان اقتصادی و صاحبان کسب‌وکار در مورد تعیین روز شنبه به عنوان دومین روز تعطیلات پایان هفته ارائه شده بود، در اصلاح لایحه ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری با کاهش ساعات کاری هفته از ۴۴ به ۴۰ ساعت، روز‌های کاری را نیز شنبه تا چهارشنبه و تعطیلات دو روزه پایان هفته را روز‌های پنجشنبه و جمعه تعیین کردند.

تصمیم اخیر کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در صورت تایید نهایی و تبدیل به قانون جاری کشور، قطع ارتباط اقتصاد کشور با بازار‌های بین‌المللی را به چهار روز در هفته افزایش می‌دهد و روشن است که در شرایط تحریم و محدودیت‌های خارجی و تنگنا‌های داخلی، ضمن تحمیل زیان مضاعفی بر اقتصاد کشور خصوصاً در شرایط دشوار کنونی، نقض اکید منویات مقام معظم رهبری در دستیافت به اهداف شعار سال خواهد بود.»

دیگر خبرها

  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • بروز کمترین آسیب باران در بافت تاریخی یزد با همکاری جامعه محلی
  • زمینه‌های فرهنگ‌سازی حجاب؛ گرایش ذاتی به حیا و خانواده‌دوستی
  • اولویت‌های پیشنهادی مجلس برای شکوفایی اقتصادی کشور منتشر شد
  • تعطیلی پنجشنبه یعنی محروم‌سازی فعال اقتصادی ایرانی از ارتباطات جهانی/ تاکنون کمیسیون اجتماعی به جمع بندی نهایی نرسیده است
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • برگزاری جلسه شورای پدافند غیرعامل 
  • رسانه‌ها در ارتباط با مردم و فرهنگ‌سازی نقش مهمی دارند