Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی لهراسبی با اشاره به اینکه دیگر کنسرت آنلاینی در روزهای شیوع کرونا برگزار نمی‌شود، تأکید کرد که این ایده یک ایده کاملاً شکست‌ خورده است.

علی لهراسبی خواننده پاپ در گفت‌وگو با خبرنگار برنا، اظهار داشت: امروز زمان مناسبی برای ارزیابی وضعیت موسیقی نیست چرا که در شرایط عادی نیستیم و در واقع یه شرایط بحرانی را تجربه می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیچکس تکلیف خودش را نمی‌داند و مشخص نیست این وضعیت تا چه زمانی ادامه دارد.

لهراسبی تصریح کرد: در این شرایط تمهیداتی اندیشیده شد و تجربیاتی مثل کنسرت آنلاین داشتیم که تجربه‌های موفقی نبود؛ کنسرت آنلاین ایده‌‌ای کاملاً شکست‌خورده به حساب می‌آید که اگر غیر از این بود ادامه داشت ولی می‌بینیم دیگر کنسرت آنلاینی برگزار نمی‌شود.

او افزود: زمانی نتیجه معنوی و مادی آثاری که یک خواننده منتشر می‌کند، حاصل می‌شود که او بتواند کنسرت برگزار کند و امروز که هیچ کنسرتی برگزار نمی‌شود هیچ نتیجه مادی و معنوی به دست نمی‌آید. این نتیجه فقط مربوط به خواننده نمی‌شود و تیم تولید هم تنها در اجراهای صحنه‌ای است که می‌تواند به لحاظ مادی و معنوی حاصل کارش را ببیند.

این خواننده در ادامه گفت: شرایطی که در جامعه حاکم است باعث شده موسیقی هم مثل همه حرفه‌ها تحت‌الشعاع آن قرار بگیرد. ما در شرایط بلاتکلیفی به سر می‌بریم که حفظ سلامت و زنده ماندن در این شرایط در اولویت همه مسائل قرار دارد.

لهراسبی خاطرنشان کرد: من هم برنامه‌ای برای کنسرت آنلاین داشتم که لغو شد. آنچه که درباره کنسرت آنلاین بررسی کردم این بود که صدابرداری خوبی صورت نمی‌گرفت و خروجی باکیفیتی به دست نمی‌آمد. از طرفی کنسرت نیاز به یک فضاسازی دارد که توسط افراد حاضر در سالن به دست می‌آید و در شرایطی که سالن خالی است هیچ حسی به خواننده منتقل نمی‌شود و آن اجرایی که باید از حس مردم و به تبع آن خواننده را شاهد باشیم، به دست نمی‌آید. دلایل متعدد بسیاری برای ناموفق بودن ایده کنسرت آنلاین می‌توان مطرح کرد که دو دلیل اصلی این اتفاق خروجی بی‌کیفیت و منتقل نشدن حس مناسب در کنسرت اصلی‌ترین آن‌ها است.

او افزود: در کشور ما برای خواننده‌ها امکان درآمدزایی از راه‌های دیگری جز کنسرت که در کشورهای دیگر مرسوم است امکانپذیر نیست. متأسفانه قانون کپی‌رایت در کشور ما جدی گرفته نمی‌شود. اگر این قانون اجرایی می‌شد امروز فرهنگ موسیقی در کشور ما شکل دیگری داشت و در این بحران شاهد این رخوت نبودیم. البته یک سری درآمدزایی‌های دیگری هم هست که در فضای مجازی بدست می‌آید اما با توجه به هزینه ساخت کلیپ، موزیک و تبلیغ درآمدزایی از این طریق برای خواننده و گروه تولید به هیچ‌وجه به صرفه نیست.

لهراسبی در ادامه اظهار داشت: موسیقی ما هیچ درآمدی غیر از کنسرت ندارد اما اگر نظارتی بر دانلود غیر مجاز آثار بود شرایط به طور کل فرق می‌کند. در فضای مجازی گاه شاهد دانلود یک موزیک هستیم که شاید 20 میلیون بار دانلود شده باشد. اگر از این 20 میلیون دفعه‌ای که این آهنگ دانلود شده هر نفر 100 تومان پرداخت می‌کرد درآمد قابل توجهی برای تولیدکنندگان اثر به دست می‌آمد. 100 تومان قطعاً برای کسی که یک موزیک را می‌خواهد دانلود کند و گوش دهد رقمی نیست اما می‌تواند در مقیاسی بزرگ‌تر درآمدی بالا برای تولیدکنندگان اثر باشد.

این خواننده درباره ایده‌های دیگر برای اجرای کنسرت در روزهای کرونایی گفت: ایده‌هایی مثل کنسرت ماشین وجود داشت که قرار بود برگزار شود. در این شرایط کنسرت ماشین بهتر از این است که هیچ اجرایی نداشته باشیم اما همین اتفاق هم شاید در این شرایط خطرناک و غیرقابل اجرا باشد. اگر یک نفر در یک کنسرت به کرونا مبتلا شود بهتر است آن کنسرت به هیچ‌وجه اجرا نشود.

او در پایان خاطرنشان کرد: برای همه آرزوی سلامتی دارم و امیدوارم هر چه زودتر ویروس کرونا در دنیا و کشور ما نابود شود. مردم ایران پیش از کرونا در وضعیت اقتصادی مناسبی نبودند و متأسفانه شیوع این بیماری مزید بر علت شده که در شرایط بدتری قرار بگیریم و امیدوارم مشکلات اقتصادی هم در کنار این مشکل بزرگ از بین برود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کنسرت علی لهراسبی خواننده پاپ کنسرت آنلاین کنسرت آنلاین کشور ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۲۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارتخانه‌های اقتصادی جذب ایده فناورانه را در دستور کار قرار دهند

سیدکاظم موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: سال‌های زیادی است که بحث حضور دانش‌بنیان‌ها در اقتصاد مطرح شده و برای حمایت دانش‌بنیان‌ها معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایجاد شده است، اما طبیعی است که رشد دانش‌بنیان‌ها در کشور نیازمند برنامه‌های جدید است.

بهبود تولیدات صنعتی و ارایه خدمات بهتر در تمامی بخش‌های اقتصادی با استفاده از دانش‌بنیان‌ها

وی افزود: با استفاده از دانش و تکنولوژی که دانش‌بنیان‌ها در اختیار اقتصاد قرار می‌دهند می‌توان بهبود تولیدات صنعتی و ارایه خدمات بهتر در تمامی بخش‌های اقتصادی از جمله تجارت و بازرگانی را شاهد بود.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: دانش‌بنیان‌ها زمینه‌ساز بهبود بهره‌وری در تولید خواهند بود و طبیعی است که با استفاده از آنها می‌توان شاهد استفاده بهینه از منابع و عوامل تولید بود.

سرمایه‌گذاری در حوزه دانش‌بنیان‌ها هزینه نیست

موسوی تصریح کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه دانش‌بنیان‌ها هزینه نیست بلکه فایده‌ای است که هم اقتصاد و هم تمامی زیر بخش‌های آن از آن منتفع خواهند شد و سرمایه‌گذاری دولتی و خصوصی در آن یک الزام و ضرورت است به ویژه آنکه کشور در برخی از منابع از جمله آب با محدودیت مواجه است و در برخی استان‌ها وضعیت بحرانی وجود دارد.

مدیریت منابع آبی با استفاده از دانش‌بنیان‌ها

وی گفت: بحران آب در یک دهه آینده تشدید خواهد شد و باید از امروز به فکر مدیریت منابع آبی در کشور باشیم و طبیعی است که استفاده از دانش‌بنیان‌ها در تمامی بخش‌ها از جمله کشاورزی به عنوان یک بخش آب‌بر اهمیت دوچندان دارد.

موسوی تاکید کرد:‌ باید مکانیسمی در نظر گرفته شود که تمامی وزاتخانه‌های مرتبط با بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله کشاورزی، صنعت و تجارت، جذب دانش‌بنیان‌ها را در دستور کار جدی خود داشته باشند و محصولات یا دانشی را که تولید می‌کنند خریداری کرده و به منظور بهره‌وری منابع مورد استفاده قرار دهند.

وی تاکید کرد: همچنین در تولید کشاورزی باید بحث آمایش سرزمینی را در نظر گرفت و هر محصولی را در هر جای کشور کاشت نکرد. توجه به این مهم موجب می‌شود تا دانش‌بنیان‌ها در مناطق کم‌آب سیستم‌های نوآور و بهره‌ور را برای تولیدات مناسب هر منطقه ارایه دهند.

نایب رییس اول کمیسیون اقتصادی بیان کرد: نخبگان و صاحبان ایده و خلاقیت توانسته‌اند در مورد برخی از بحران‌هایی که صنایع با آن مواجه هستند راهکار ارایه دهند و بهبود فرآیند تولید را که نقش مهمی در تامین نیاز‌های بازار داخلی و صادرات به عهده دارد را سبب‌ساز شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزارتخانه‌های اقتصادی جذب ایده فناورانه را در دستور کار قرار دهند
  • کسری بودجه حاصل از واردات بنزین در تبصره هدفمندی یارانه های انرژی بودجه 1403
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • از انتشار آهنگ جدید خواننده انقلابی تا غوغای دروازه بان تیم ملی
  • تسهیلات وزارت ارشاد در برگزاری برخی کنسرت‌ها
  • تسهیلات وزارت ارشاد در برگزاری برخی کنسرت‌ها/ پاسخ به چند حاشیه
  • اشتغالزایی حاصل اجرای طرح ۱۱۰۴ هکتاری در گتوند
  • اشتغالزایی حاصل اجرای طرح ۱۱۰۴ هکتاری شهید باغبانی در گتوند
  • بقاع متبرک انرژی مثبت تولید و همچون مساجد انسان‌سازی می کنند
  • برنامه‌های فرهنگی در اردبیل رشد ۴۰۰ درصدی دارند