Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست روابط عمومی دادگستری کل استان یزد گفت: مسئولان ارشد قضایی استان یزد در هشت ماهه نخست سال جاری، با بیش از ۱۰ هزار نفر از مراجعین ملاقات داشته و ضمن استماع درخواست‌های مردم، دستورات لازم را صادر کردند. خبرگزاری میزان- حسین عباس اظهار داشت: مسئولان ارشد قضایی استان در راستای کرامت محوری و تکریم ارباب رجوع، در هشت ماهه نخست سال جاری با رعایت کلیه شیوه نامه‌های بهداشتی مقابله با ویروس کرونا و حفظ فاصله گذاری اجتماعی، با بیش از ۱۰ هزار نفر از مراجعین به دستگاه قضا دیدار و درخواست‌ها و مشکلات قضایی و حقوقی بررسی و اقدامات لازم در این زمینه صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مقام مسئول ادامه داد: بخش اعظم از این ملاقات‌ها مربوط به رییس کل دادگستری، قائم مقام رییس کل و معاونان قضایی بوده و بخش دیگری نیز توسط رئیس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب یزد و دادستان مرکز استان صورت گرفته و همچنین تمامی رؤسا و دادستان‌های حوزه‌های قضایی سراسر استان یک زمان مشخص را برای ملاقات با مراجعین اختصاص داده اند.
وی در رابطه با تعداد ارشاد و معاضدت‌های قضایی در هشت ماهه اول سال ۹۹ تصریح کرد: بالغ بر تعداد ۱۳ هزار ارشاد و معاضدت قضایی در سطح استان صورت گرفته که قریب به ۱۱ هزار آن مربوط به مشاوره حضوری و مابقی مربوط به مشاوره تلفنی اعم از حقوقی و کیفری می‌باشد.
سرپرست روابط عمومی دادگستری کل استان یزد گفت: برای تسهیل ارتباط مردم با دستگاه قضایی، سایت دادگستری استان یزد با آدرس http://dadgostari-yz.ir در بخش ارتباط با مسئولین و همچنین پست‌های الکترونیک riyasat@dadgostari-yz.ir و info@dadgostari-yz.ir زمینه‌ای را برای تسهیل ارتباط مردم با مسئولین قضایی فراهم کرده و همچنین شهروندان می‌توانند از طریق پیام رسان‌های سروش و ایتا روابط عمومی دادگستری استان به شماره ۰۹۲۱۴۸۳۵۱۰۳ نظرات، گزارشات و پیشنهادات خود را ارسال ککند.
وی ابراز کرد: در راستای استفاده بهینه از تکنولوژی‌های روز و تحقق قوه قضاییه هوشمند، زمینه ارتباط تصویری روزانه مقام‌های قضایی با زندان یزد نیز مهیا شده است و مددجویانی زندانی نیز می‌توانند به صورت ارتباط تصویری با قضات دادگستری ملاقات داشته و مشکلات خود را مطرح کنند.
شایان ذکر است در مواقع وضعیت قرمز و شرایط اضطرای به سبب شیوع بیماری کرونا و ممنوعیت هر گونه تجمع، ارتباط نماینده عالی قوه قضاییه در استان یزد با مردم قطع نشده و فرایندی تعریف شد تا شهروندان بتوانند از طریق سامانه‌های دستگاه قضایی به صورت ارتباط تصویری با رئیس کل دادگستری استان دیدار کرده و مشکلات خود را مطرح کنید.    بیشتر بخوانید:     ۷۵ دستور قضایی در دیدار ملاقات عمومی مردمی با رییس کل دادگستری زنجان انتهای پیام/ برچسب ها: یزد ملاقات م

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: یزد ملاقات م استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۲۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متوسط زمان رسیدگی پرونده‌ها در شعب تجدیدنظر کرمان ۸۴ روز است

رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به عملکرد مثبت شعب تجدیدنظر استان، گفت: متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر کرمان ۸۴ روز است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی صبح امروز در نشست با قضات محاکم دادگاه تجدیدنظر استان کرمان، اظهار داشت: هدف از تشکیل این کارگروه‌ها اعمال خرد جمعی و تلاش مستمر در اجرای بهینه سند و دستیابی به رفع چالش‌ها در اجرای ماموریت‌های دادگستری استان کرمان است.

وی با بیان اینکه عمل به سند تحول و تعالی قوه قضائیه به‌وسیله قضات و مدیران دستگاه قضائی مورد تاکید است، ادامه داد: در این راستا در سال جدید 14 کارگروه در دادگستری استان شکل گرفته و مسئولیت هر کارگروه بر عهده یکی از معاونین قضایی است.

رئیس کل دادگستری استان کرمان ضمن رضایت از عملکرد قضات و کارکنان اداری شعب دادگاه تجدیدنظر استان، گفت: متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر کرمان 84 روز است که آمار و شواهد حاکی از عملکرد مثبت شعب تجدیدنظر استان در یک سال اخیر است.

وی ادامه داد: قضات باید ضمن حفظ استقلال قضایی خود در رسیدگی به پرونده‌ها و صدور آرا به اجرای دستورالعمل‌ها و برنامه‌های ستادی قوه قضائیه که در جهت نیل به نتایج اجرای سند تحول قوه قضائیه ارائه می‌شود عنایت و توجه ویژه‌ای داشته باشند.

مسعود امیرمیجانی، معاون قضایی دادگستری استان و سرپرست محاکم تجدیدنظر کرمان نیز در این نشست با بیان اینکه در یک سال گذشته به 20 شعبه محاکم تجدیدنظر استان کرمان 41 هزار 277 پرونده وارد شده است، اظهار داشت: در این مدت قضات در مجموع 41 هزار و 399 فقره پرونده را مورد رسیدگی قرار دادند و که این آمار حاکی از آن است که خروجی پرونده‌ها بیش از پرونده‌های وارده است.

وی با بیان اینکه با وجود حجم پرونده‌های زیاد در دادگاه تجدیدنظر، قضات تجدیدنظر تلاش‌های قابل توجهی در جهت رسیدگی به پرونده‌ها انجام داده‌اند، گفت: متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر 84 روز است.

معاون قضایی دادگستری استان کرمان، بیان کرد: قضات اوقات رسیدگی را بدون دلیل به زمان‌های بعد موکول نکنند و رسیدگی در اسرع وقت انجام شود و همچنین لازم است رسیدگی سریع به پرونده‌های مراجعین به همراه اتقان آرا مدنظر قرار گیرد.

وی با بیان اینکه درخواست می‌شود که قضات متناسب‌سازی جرم با مجازات را در احکام خود در نظر بگیرند، گفت: در سال پیش‌رو کاهش برنامه‌های معوق و پرونده‌های مسن، ساماندهی پرونده‌های کثیرالشاکی، کاهش صدور قرارهای شکلی و ساماندهی نحوه ارجاع به کارشناس از اولویت‌های دادگاه‌های تجدیدنظر استان کرمان بوده است.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • تداوم طرح نور با جدیت
  • مشکلات مردم استان بوشهر در دیدارهای چهره به چهره احصا می‌شود
  • طرح نور با جدیت ادامه می‌یابد
  • توضیحات اژه‌ای درباره معاون اول قوه قضاییه
  • اژ‌ه‌ای: مسئولان قضایی باید خیلی مراقبت کنند
  • ملاقات مردمی رییس کل دادگستری مازندران
  • بررسی مشکلات و توانمندی‌های حوزه قضایی ساوه
  • متوسط زمان رسیدگی پرونده‌ها در شعب تجدیدنظر کرمان ۸۴ روز است
  • وصول بیش از ۸ هزار میلیارد تومان از معوقات حق آلایندگی خوزستان
  • اصحاب رسانه چشمان تیزبین و نافذ جامعه هستند