Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-19@03:27:26 GMT

کم تحرکی علت مهم‌ بروز افسردگی در جامعه

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۹۳۲۷۹

کم تحرکی علت مهم‌ بروز افسردگی در جامعه

ورزش در خانه به همراه اعضای خانواده علاوه بر تضمین سلامت اعضا ، باعث ایجاد صمیمت و نشاط بیشتری بین آنها می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ شیوع پاندمی کووید ۱۹ در جامعه امروز ، افزایش کم تحرکی  وفعالیت جسمانی منجر به بروز افسردگی و خمودگی در بین مردم شده است. در صورتیکه ورزش و تحرک عاملی برای پاکسازی بدن از سموم ، تولید انرژی وایجاد نشاط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 اما درکسانی که فعالیت بدنی کمی  دارند همه این موارد به طور چشم گیری کاهش می یابد.

در بررسی  ومطالعات اخیر ، ورزش یکی ازموارد کاهش دهنده سرطان سینه درزنان ، کاهش فشار خون و جلوگیری از پوکی استخوان است که این روزها ازبیماری های شایع درجامعه است.

برای حفظ  تراکم استخوان وشکل گیری استخوان های قوی تر حداقل ۳تا۴روز در هفته ورزش و فعالیت جسمانی توصیه میشود.

ازدیگر نکات حائز اهمیت دراین زمینه تاثیرات روحی ورزش است که    بطوریکه  مردم باشرکت در باشگاه ها ، سالن های ورزشی و پارکها وباانجام ورزشهای گروهی علاوه بر فعالیت جسمانی منظم با حضور در محیطی شاد و پرانرژی با   نشاط بیشتری همراه میشوند.

در این دوران باوجود پاندمی کووید ۱۹ و تعطیلی بسیاری از مراکز ورزشی و باشگاه ها خانواده ها به نوعی از ورزش وفعالیت جسمانی دور ماندند که با ورزش در خانه و پارک ها و حتی محل کار میتوان این معضل را مرتفع کرد.

ورزش در خانه به همراه اعضای خانواده علاوه بر تضمین سلامت اعضا ، باعث ایجاد صمیمت و نشاط بیشتری بین آنها می شود.

فرزندان باالگو برداری از  پدر ومادر خانواده به ورزش علاقه مند شده و از این ایام و پاندمی کووید ۱۹ به نوعی بعنوان فرصتی برای ورزش و فعالیت جسمانی بیشتر بهره میبرند.

با یک برنامه ریزی دقیق و البته ایجاد انگیزه در خانواده میتوان تا حد قابل توجهی دربرابر بسیاری ازبیماری ها ازجمله فشار خون ، پوکی استخوان ، چاقی مفرط و مخصوصاپاندمی کووید ۱۹ که این روزها دغدغه جهانی محسوب میشود، مصون ماند.

 

حال فدراسیون  ورزشهای همگانی با طراحی پویش های مختلف و باهمکاری رسانه ها ، شبکه های اجتماعی سهم بسزایی در ایجاد انگیزه و رغبت جامعه برای ورزش داشته بطوریکه امروز در کشور ، ورزشهای همگانی یکی از متولیان ورزش و نشاط در خانواده ها هستند.

مردم با دنبال کردن پویش ها و طرح های برجسته فدراسیون ورزشهای همگانی توسط هیات های استانی با فواید ورزش در این ایام بیشتر آشناشدند و آموزش های مجازی بااستقبال گسترده مردم مواجه شد.

لذا با طولانی تر شدن این ایام و معضل کم تحرکی و افسردگی مردم درجامعه امید است با تلاش و همت ورزشهای همگانی در سراسر کشور تاحد چشمگیری ورزش و فعالیت جسمانی در خانواده ها نهادینه شود تاشاهد جامعه ای سلامت محور وشاداب باشیم.

 

نوشین میربلوک

مسئول روابط عمومی هیات ورزشهای همگانی گیلان

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ورزش در خانه افسردگی در جامعه ورزشهای همگانی فعالیت جسمانی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۳۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ده سرمایه‌گذاری هماهنگ برای توسعه اقتصاد ورزش

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان اکنون بسیاری از رشته‌های ورزشی چه در شکل قهرمانی و چه به شکل تفریحی در جامعه عمدتا به صورت تجاری سازماندهی می‌شوند. بدین صورت که ورزشکاران در ورزشهای حرفه‌ای در ازای شرکت در تمرینات ورزشی و انجام مسابقات یا انجام نمایشهای ورزشی حقوق و پاداش دریافت می‌کنند و پرداخت  این حقوق و پاداش ممکن است به شکل دستمزد، پرداخت هزینه‌ها، پرداخت مخارج شخصی و یا هر شکل مناسب دیگر انجام پذیرد.

تا قبل از سال ۱۹۷۰ هرگز تصور نمی‌رفت که ورزش با اقتصاد جامعه تا این حد پیوند خورده باشد اما اکنون توسعه و گسترش ورزش بدون محاسبات دقیق اقتصادی، تجاری و بالاخص توجه به جوانب متفاوت بازاریابی امکان‌پذیر نیست.

توسعه ورزش در شرایط کنونی به عوامل زیر بستگی دارد:

الف: حمایت صاحبان و مالکان سرمایه و شرکتهای تجاری و صنعتی از تشکیل تیم‌های ورزشی و حضور آنها در مسابقات.

ب: برگزاری لیگ‌ها و مسابقات ورزشی به منظور کسب درآمد حاصل از فروش مستقیم بلیط به تماشاچیان و جذب تماشاچبان بیشتر به ورزشگاهها.

ج:  انعقاد قراردادهای مالی با رسانه‌های گروهی به ویژه تلویزیون و پخش رویدادها و مسابقات ورزشی به منظور جلب حمایتهای اقتصادی و اجتماعی.

باید توجه داشت چنانچه فعالیتهای ورزشی به مثابه یک صنعت در جامعه تلقی شود، اثرات مثبت و سودمند آن در اقتصاد و تولید جامعه مشاهده خواهد شد. در جریان تحقیقی در دوازده کارخانه بزرگ تولیدی که در فرایند آن روزانه برنامه‌های ورزشی مناسب در زمان نیم ساعت به اجرا در آمد، مشاهده شد که کارگران انگیزه و اشتیاق بیشتری برای انجام کار داشتند. ضرورت ساختن فضاهای ورزشی در کنار کارخانجاتی که بیشتر از یکصد نفر پرسنل دارند، امری اجتناب‌ناپذیر است و اعتقاد بر این است که برنامه‌های تربیت بدنی و فعالیتهای ورزشی چنانچه به صورت صحیح و اصولی بر اساس نیازهای واقعی شرکت‌کنندگان ارائه شود برای جامعه نوعی سرمایه‌گذاری اساسی به شمار خواهد آمد که در زمینه منابع انسانی انجام می‌شود.

متخصصان علم اقتصاد سرمایه را به دو قسمت تقسیم‌بندی می‌کنند: سرمایه فیزیکی (مادی) و سرمایه انسانی. سرمایه انسانی به عنوان یک عامل تولیدی که خود نیز تولید شده و محصولی از سرمایه‌گذاری است، جزئی از مفهوم کلی سرمایه در جامعه را تشکیل می‌دهد. مهارتها، ظرفیتها و توانایی‌هایی که یک فرد چه در زمینه تخصصی حرفه خویش و چه در سایر زمینه‌های اجتماعی دریافت می‌دارد و یا تحصیل می‌کند جزو سرمایه‌های انسانی محسوب می‌شود. فعالیتهای ورزشی مناسب در بهبود کیفیت نیروی انسانی در جامعه نقش موثر و عمده دارد و توسعه ورزش موجب بهره‌وری بیشتر در تولید می‌شود.

باید گفت با عنایت به کارکردهای مثبت و شایسته ورزش در جامعه باید سرمایه‌گذاری‌های هماهنگ، مناسب و  متناسب با نیازها همگام با سایر برنامه‌های اقتصادی- اجتماعی در بخشهای زیر انجام شود:

۱- سرمایه‌گذاری در احداث و توسعه اماکن و فضاهای ورزشی قهرمانی و تفریحی

۲- سرمایه‌گذاری در ارائه خدمات ورزشی

۳- سرمایه‌گذاری در ساختن آزمایشگاههای طب ورزشی و ارائه خدمات درمانی و پزشکی

۴- سرمایه‌گذاری خاص برای صادرات کالاها و خدمات ورزشی

۵-  سرمایه‌گذاری در بخش تحقیقات بنیادی و کاربردی در زمینه‌های مختلف علوم ورزشی

۶- سرمایه‌گذاری در تربیت و آموزش نیروهای انسانی متخصص و تربیت مربی در زمینه ورزشی

۷-  سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و دولتی در تولید  و تجارت لوازم و کالاها و تجهیزات ورزشی

۸-  سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و دولتی در توسعه باشگاههای ورزشی و توسعه ورزش به عنوان یک صنعت سودآور در جامعه

۹- سرمایه‌گذاری برای ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم با رونق گردشگری و توسعه بازارهای محلی از طریق حوادث ورزشی

۱۰- سرمایه‌گذاری و توسعه در زمینه رسانه‌های ورزشی

دیگر خبرها

  • یک عادت مهم برای کاهش تاثیر استرس بر قلب
  • افسردگی شدید میان اعضای یک خانواده منتقل می‌شود
  • افزایش شور و نشاط اجتماعی در سطح جامعه اعتیاد را کاهش می‌دهد
  • تجلیل از دست‌اندرکاران رویداد کشوری جامعه پرداز در همدان
  • انتصاب ۲ عضو جدید در هیات رییسه فدراسیون ورزش‌های همگانی
  • ورزش می تواند با آرام کردن مغز سلامت قلب را حفظ کند
  • پیام تبریک وزیر ورزش و جوانان پس از قهرمانی ایران در کشتی فرنگی آسیا
  • بازگشت پویش دوشنبه‌های ورزشی کارگران به کارخانه‌ها
  • پیام تبریک وزیر ورزش بابت قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی در آسیا
  • ده سرمایه‌گذاری هماهنگ برای توسعه اقتصاد ورزش