Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های عفونی دانشگاه بیرجند گفت: در گذشته غالب بیماران کرونایی مسن و دارای بیمار زمینه‌ای بودند ام الان چند بیمار جوان و بدون سابقه بیماری زمینه‌ای داریم که با عفونت شدید بستری شده‌اند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مسعود ضیائی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: 13 تخت آی سی یو بیمارستان ولیعصر پر است و 2 آی سی یو دیگر نیز با ظرفیت هر کدام 6 تخت داریم که این دو بخش هم پر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به روند شیوع کرونا در ماه های اخیر افزود: در اردیبهشت تنها یک بیمار مبتلا به کرونا در بخش آی سی یو به مدت یک ماه بستری بود و سایر بخش‌های کرونا خالی بود ولی در حال حاضر وضعیت اشغال تخت ها و نوع بیماران فرق کرده است.

رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های عفونی دانشگاه بیرجند تصریح کرد: در گذشته غالب بیماران مسن و دارای بیمار زمینه‌ای بود اما الان چند بیمار جوان و بدون سابقه بیماری زمینه‌ای داریم که با عفونت شدید بستری شده است.

شناسایی 42 مرکز اقامتی جهت قرنطینه‌ بیماران کرونایی در گیلان؛ تعداد مبتلایان در استان کاهش یافترکورد ابتلای روزانه به کرونا در روسیه باز هم شکسته شدتهران| آغاز اجرای طرح تست سریع کرونا در بهارستان؛ 293 واحد صنفی متخلف پلمب شد

ضیائی با اشاره به ارائه خدمات درمانی به این بیماران و اینکه با مراقبت‌های پزشکی صورت گرفته در حال انتقال برخی بیماران از آی سی یو به بخش هستیم گفت: مشکلات وجود آمده برای این بیماران ناشی از دیر مراجعه کردن به بیمارستان است.

وی با تاکید بر اینکه دیر آمدن، بیمارستان هراسی و شایعاتی که پیرامون این مسئله منعکس می شود چالشی برای درمان بیماران کرونایی محسوب می شود افزود: حال بیماری در بیمارستان خوب نشود، مطمئنا در منزل هم خوب نخواهد شد.

رئیس بخش عفونی بیمارستان ولیعصر بیرجند بیان کرد: مراجعه به موقع بیماران به بیمارستان ضامن سلامتی خود، دیگران و کاهش زحمات کادر درمان می‌شود و مراجعه دیرتر به بیمارستان باعث مشکلاتی از جمله به خطر انداختن سلامتی خود، اطرافیان، مدافعین سلامت و گسترش شیوع بیماری می شود.

ضیائی با تاکید بر اینکه خیلی از افراد جوان به کرونا مبتلا می‌شوند تاکید کرد: با رعایت ماسک زدن، فاصله گذاری اجتماعی و مراجعه به پزشک می‌توان از انتقال گسترده کرونا جلوگیری کرد.

وی یادآور شد: احساس تنگی نفس، تندتند نفس کشیدن، درد قفسه سینه، تب مداوم و... از علائم جدی شک به کرونا است و حتما باید به بیمارستان مراجعه کرد.

انتهای پیام/ 252/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیماران کرونایی زمینه ای آی سی یو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۴۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران/ نیاز به حمایت دولت، سازمان غذا و دارو و خیرین 

دکتر سعید بَرپَروَشان مدیر کانون هموفیلی ایران با اشاره به ۲۹ فروردین ماه روز جهانی هموفیلی، اظهار داشت: در ایران حدود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی داریم، این بیماری یک اختلال خونریزی دهنده است که ۱۳ فاکتور انعقاد خون دارد.

وی گفت: بیماری هموفیلی حدود ۱۷ نوع دارد که در نوع فاکتور‌های این بیماری فاکتور ۸ و ۹ مهم‌ترین فاکتور به شمار می‌آیند.

برپروشان به مهم‌ترین عامل موثر در ابتلا به بیماری هموفیلی اشاره کرد و بیان داشت: هموفیلی یک اختلال ژنتیکی نادر است که بر توانایی بدن برای تشکیل لخته خون تأثیر می‌گذارد و منجر به خونریزی بیش‌ازحد می‌شود. این بیماری معمولا ارثی است و از مادر به فرزند منتقل می‌شود.

وی افزود: تامین دسترسی عادلانه به درمان و دارو یکی از مهمترین مطالبات جامعه هموفیلی ایران به خصوص در شهرستان‌های مختلف کشور است. 

مدیرکانون هموفیلی ایران به مشکلاتی که بیماران هموفیلی زن با آن مواجه هستند اشاره کرد و گفت: زنان هموفیلی با توجه به داشتن عادت‌های ماهیانه طولانی مدت، بیشتر در معرض خطر هستند و باید بسیار بیشتر مراقب بهداشت شخصی خود باشند.

وی با تاکید بر حمایت از بیماران هموفیلی گفت: سازمان غذا و دارو و دولت باید در برابر این موضوع اثبات مسئولیت نموده و عدالت در توزیع دارو را ایجاد کنند تا بتوان به حل مشکلات بیماران هموفیلی امیدوار شد.

وی همچنین به تاثیر کمک از طرف خیرین اشاره کرد و افزود: جهت ادامه کار درمانگاه نیاز به حمایت شدید داریم و در حال مذاکره با بخش خصوصی و مسئولان هستیم. 

وی افزود: باید مشکلات مالی نیز برطرف شود تا بتوانیم برای حل مشکلات بیماران هموفیلی، اقدامات مناسبی را انجام دهیم و تجهیزات خود را کامل کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی
  • شناسایی ۱۳۰۰۰ بیمار مبتلا به هموفیلی در ایران
  • افق‌های جدید، پیش روی هاب پیوند کلیه ایران/ پذیرش بیمار از ۱۲ کشور جهان در بیمارستان فرهیختگان
  • افزایش بیماران ام اس در خراسان شمالی
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران/ این گروه بیشتر در معرض بیماری هستند
  • آمار جدید از ورود خودروهای وارداتی به کشور | وزیر صنعت: مردم برای خرید خودرو خارجی عجله نکنند؛ سرعت تحویل به زودی افزایش می‌یابد
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران/ نیاز به حمایت دولت، سازمان غذا و دارو و خیرین 
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران / نیاز به حمایت دولت، سازمان غذا و دارو و خیرین
  • مدیر کانون هموفیلی ایران بیان کرد: وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران