Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس خطیبی معاون راه آهن‌وشرکت زیر ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور در گفت‌وگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه روز گذشته اولین محموله باری از ایران به سمت افغانستان به صورت آزمایشی با حضور مسئولان راه آهن ایران و افغانستان جابه جا شد، گفت: بازدید نهایی با حضور مسئولان ایرانی و کشور افغانستان صورت گرفت و تمامی مراحل بارگیری به شرکت راه‌آهن واگذار شده است مقدمات و اقدامات و بررسی‌های نهایی برای افتتاح رسمی صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: مراحل ارسال بار چک و بررسی‌های نهایی و هماهنگی با مرزبانی‌ها و گمرک در این بازدید‌ها صورت گرفت و ما توانستیم اولین محموله سیمان را از ایران به سمت افغانستان جابه‌جا کنیم.

بیشتر بخوانید

افزایش چشمگیر ترانزیت کشور با اتصال راه آهن خواف - هرات

معاون شرکت راه آهن شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل‌ونقل بیان کرد: تخمین زده شده که در بهره‌برداری از طریق این مسیر بتوانیم ۳ میلیون تن بار را جابه‌جا و ترانزیت کنیم.

او با بیان اینکه هدف گذاری که در این طرح صورت گرفته جابه‌جایی حدود ۳ میلیون تن بار در سال است که انواع محصولات شامل مصالح ساختمانی، فرآورده‌های نفتی، سیمان و مواد غذایی به افغانستان صادر می‌شود، گفت: طبق آمار‌هایی که انجام شده حجم بار صادراتی تا ۶ میلیون تن در سال می‌تواند ارتقاء پیدا کند.

خطیبی با بیان اینکه مسئولان اداره راه آهن افغانستان روز گذشته ابراز علاقه مندی برای جابه‌جایی بار و مسافر بین ایران و افغانستان داشته‌اند گفت: به طور معمول از ایران کالا‌های ساختمانی، سرامیک، سیمان و مواد نفتی و غذایی صادر می‌شوند که تمامی این محصولات می‌توانند از طریق ریل به کشور افغانستان منتقل شوند.

معاون شرکت ساخت با اشاره به جابه‌جایی مسافر از طریق این خط ریلی هم گفت: در سال اول بهره برداری روزانه ۱۰۰ هزار نفر به طور میانگین جابه جا می‌شوند که در افق ۲۰ ساله هم قابلیت جابه جایی ۱ میلیون نفر وجود دارد.

او گفت: در مورد جابه جایی مسافر در جلسه‌ای که روز گذشته با مسئولان راه آهن افغانستان در روزنک داشتیم مسئولان افغانستان هم اعلام آمادگی کردند تا پس از موضوع جا به جایی بار در خصوص جابه جایی مسافر نیز مذاکراتی داشته باشیم.

گفتنی است، اولین اتصال ریلی بین‌المللی، اتصال راه‌آهن به کشور همسایه افغانستان در قالب خط‌آهن خواف - هرات است که اجرای آن به پایان رسیده و آماده افتتاح است، این خط ریلی در قالب چهار قطعه به طول ۲۲۵ کیلومتر طراحی شده است و آنچه در تعهد جمهوری اسلامی ایران بود، احداث ۱۴۰ کیلومتر از این خط‌آهن در ۳ قطعه بوده، که آماده بهره‌برداری است.  

کل خط‌ آهن خواف-هرات ۲۲۵ کیلومتر در قالب ۴ قطعه است، که از خو‌اف ایران تا مرز شمع‌تیغ در خاک ایران، به طول ۷۸ کیلومتر تکمیل شده، و  ۶۲ کیلومتر از این مسیر ریلی از مرز شمع‌تیغ تا ایستگاه روزنک در خاک افغانستان به طول ۶۲ کیلومتر از محل کمک‌های جمهوری اسلامی ایران برای بازسازی کشور افغانستان احداث می‌شود، بنابراین، از این مسیر ۲۲۵ کیلومتری، ۱۴۰ کیلومتر که در تعهد جمهوری اسلامی ایران بوده اجرا شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل ونقل راه آهن راه و شهرسازی کشور افغانستان جابه جایی جابه جا راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۵۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابه جایی ۵۵۹ هزار تن کالای اساسی توسط ناوگان باری آذربایجان غربی

تین نیوز

 

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی از جا به جایی ۵۵۹ هزار تن کالای اساسی توسط ناوگان باری از مبدأ بندر امام خمینی به استان از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا اسفند ماه خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، علی مدقالچی معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی با اشاره به اینکه تمام تلاش همکاران راهداری و حمل و نقل جاده ای استان و شرکت های حمل و نقل جاده ای استان تأمین مایحتاج اساسی مردم است، افزود: این میزان کالای جابه جا شده در سال گذشته در قالب ۴۱ هزار سفر و اعزام ۱۳ هزار و ۱۸۰ دستگاه ناوگان باری به بندر امام خمینی (ره) انجام گرفته که از نظر تعداد سفر انجام شده در سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت زمان سال گذشته خود روند افزایشی بوده؛ اما از نظر تعداد اعزام ناوگان باری روند کاهشی بوده است.

مدقالچی در خصوص تخلفات انجام شده در ۱۲ ماهه سال گذشته نیز تصریح کرد: در این مدت تعداد ۲۳۸ فقره تخلف طی گشت های کنترل دروازه ای و بررسی بارنامه های صادره به کمیسیون ماده ۱۲ رسیدگی به تخلفات شرکت ها و مؤسسات حمل ونقل معرفی شد و از این تعداد تخلف ۱۱۷ شرکت مربوط به صدور بارنامه های صوری بوده است.

این مقام مسئول اظهار کرد: در سال گذشته تعداد ۷۴۱ نفر راننده و ۳۴۷ دستگاه ناوگان باری بنا به تخلفات مختلف از جمله حمل بار بدون اخذ بارنامه توسط همکاران اداره حمل ونقل کالا به کمیسیون های ماده ۱۱ و۱۴ معرفی شدند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه وارد محدوده ریلی ایران نشده است
  • ثبت رکورد جدید جابه جایی کالا توسط ناوگان حمل و نقل کردستان
  • جابه‌جایی ۹ میلیون تن کالا توسط ناوگان باری کردستان
  • راه‌آهن: به‌تازگی قطار تجاری از افغانستان وارد ایران نشده است
  • قطار ترانزیتی افغانستان-ترکیه وارد شبکه ریلی راه‌آهن شرق نشده است
  • قطار ترانزیتی افغانستان -ترکیه وارد شبکه ریلی راه‌آهن شرق نشده است
  • اطلاعیه روابط عمومی راه آهن؛ هیچ قطار تجاری ترانزیتی از سوی کشور افغانستان وارد محدوده ریلی ایران نشده است
  • اولین قطار ترانزیتی افغانستان- ترکیه در ایران گیر کرد!
  • جابه جایی ۵۵۹ هزار تن کالای اساسی توسط ناوگان باری آذربایجان غربی
  • ورود اولین قطارهای سریع السیر برقی روسی با سرعت ۳۶۰ کیلومتر بر ساعت