Web Analytics Made Easy - Statcounter

فدریکو کیه زا قصد دارد همچون پدرش نامی در میان بزرگان دنیای فوتبال داشته باشد و در سطح اول بین المللی بدرخشد.

فدریکو کیه زا وینگر ملی پوش یوونتوس در جریان برد 3-0 مقابل دینامو کیف در لیگ قهرمانان اروپا، بازی درخشانی به نمایش گذاشت و زننده گل اول تیمش نیز بود.

به گزارش طرفداری و به نقل از اپتا، 20 سال و 256 روز پس از اینکه انریکو کیه زا در جریان دیدار فیورنتینا و بوردو در لیگ قهرمانان اروپا (مارس 2000) موفق به ثبت آخرین گلش در این رقابت ها شد، فدریکو کیه زا پسر او موفق به ثبت اولین گلش در این مسابقات شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لازم به ذکر است؛ انریکو کیه زا یکی از بهترین مهاجمان ایتالیا در دهه 90 میلادی بود که در تیم های سمپدوریا، پارما و فیورنتینا سال ها درخشید. او در فصل 1998/99 به پارما کمک کرد فاتح جام یوفا و کوپا ایتالیا شود و با به ثمر رساندن 8 گل آقای گل جام یوفا شد.

انریکو کیه زا در 16 بازی ملی برای آتزوری 4 گل به ثمر رساند و در یورو 96 توسط آریگو ساکی به روبرتو باجو، جوزپه سینیوری و جانلوکا ویالی ترجیح داده شد. چزاره مالدینی نیز در جام جهانی 1998، او را جایگزین فابریتزیو راوانلی کرد.

ویدیوی اولین گل فدریکو کیه زا در لیگ قهرمانان اروپا بیشتر بخوانید:

کریستیانو رونالدو به رکورد 750 گل رسمی رسید

مارکوس تورام و گلزنی در لیگ قهرمانان اروپا 27 سال پس از پدرش

یوونتوس 3-0 دینامو کیف؛ برد روحیه بخش با نمایش امیدوار کننده کیه زا

منبع: طرفداری

کلیدواژه: فدریکو کیه زا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۵۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رافینیا رؤیای بزرگش در بارسلونا را گفت

به گزارش "ورزش سه"، جهش چشمگیر کیفی که رافینیا در دو فصل گذشته هم در بارسلونا و هم در تیم ملی برزیل داشته، بازتاب بین‌المللی خود را داشته است. این مهاجم ۲۸ ساله برزیلی، که در فصل گذشته تحت هدایت ژاوی هرناندز درخشید و با هانسی فلیک به آماری در حد یک ستاره جهانی دست یافت، حالا روی جلد مجله معتبر فرانس فوتبال رفته است. او در یک مصاحبه، از جاه‌طلبی‌های خود گفت و رؤیایش در بارسلونا را فاش کرد: قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا. 

پس از مرور شروع فوتبالش در برزیل و ورودش به اروپا که همیشه در تلاش برای بهبود بوده، وقتی از او درباره تتوی بعدی‌اش سؤال می‌شود، هدفش را پنهان نمی‌کند: "لیگ قهرمانان اروپا". او می‌خواهد جام لیگ قهرمانان را روی بدنش خالکوبی کند.

رافینیا با هشت گل و چهار پاس گل در هشت بازی مرحله گروهی این فصل، یکی از ستاره‌های بارسلونایی بوده که به طور مستقیم به عنوان تیم دوم به مرحله یک‌هشتم نهایی صعود کرد. او نه تنها در رویا، بلکه در عمل نیز به لیگ قهرمانان فکر می‌کند. 

وقتی از او پرسیده شد که آیا خود را یک نامزد بالقوه برای توپ طلا می‌داند، با احتیاط پاسخ داد: «برای رسیدن به توپ طلا خوب است که خودت را تا جایی که می‌توانی نشان دهی و دیده شوی.»

و رقابت‌طلبی خود را با یک جمله نشان داد، جمله‌ای که به عنوان تیتر یک فرانس فوتبال استفاده شده است: "وقتی می‌بازم، ممکن است منفجر شوم." 

رافینیا در "راستینگا"، یک محله فقیرنشین در پورتو آلگره بزرگ شد و به یاد آورد و گفت: «بزرگ شدن در یک محله فقیرنشین همیشه سخت است. مردم با مشکلات اقتصادی روبرو هستند و فرصت‌های کمی برای تغییر وضعیت خود دارند. در عین حال، وقتی موفق می‌شوی، بسیار رضایت‌بخش است، همان‌طور که برای من اتفاق افتاد. من به مسیر خودم افتخار می‌کنم، با توجه به جایی که از آن آمده‌ام. من به لطف همه تجربیاتی که در جامعه‌ام داشتم، به فردی تبدیل شدم که امروز هستم. این تجربیات مرا از نظر شخصی و حرفه‌ای رشد داد. از دوران کودکی‌ام در راستینگا، بیشتر از هر چیزی بازی‌های فوتبال با دوستان و پسرعموهایم و زمانی که با پدربزرگ و مادربزرگ و تمام خانواده‌ام در روزهای یکشنبه می‌گذراندم را به یاد می‌آورم.»

دیگر خبرها

  • پوکر ماشین گلزنی ایتالیا: خیز رتگی برای کفش طلا‏
  • رئال مادرید از اسطوره های جدید مارسلو، گرت بیل و ایسکو رونمایی کرد
  • رافینیا رؤیای بزرگش در بارسلونا را گفت
  • گل وینیسیوس جونیور به سالزبورگ بهترین گل لیگ قهرمانان اروپا 25-2024 از نگاه هواداران
  • ۵ گل در ۳ بازی ابتدایی سری آ؛ رکوردشکنی راندل کولو موانی در ایتالیا
  • ۱۰ پاس گل برتر مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا در فصل ۲۵-۲۰۲۴
  • 10 پاس گل برتر مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا در فصل 25-2024
  • رکوردی که رافینیا را بهترین مهاجم اروپا کرد
  • لحظات ناب هفته هشتم لیگ قهرمانان اروپا
  • 40 رکورد جذاب از رونالدو