Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در یزد؛ علی نمازی در نشست خبری برخط خانه مطبوعات یزد گفت: آغاز طرح توزیع سهام عدالت از سال ۸۴ بود و دولت طبق قانون موظف است توزیع را بین مردم انجام دهد و شامل شش دهک پایین جامعه می شود.
 وی افزود: استان یزد در مجموع ۳۰ درصد از دارندگان سهام عدالت روش مستقیم و ۷۰ درصد روش غیر مستقیم را انتخاب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه با پذیرش شرکت سرمایه گذاری در بازار سرمایه امکان خرید و فروش در بازار سرمایه فراهم شد، گفت: برای این که سهامداران بتوانند از منافع این شرکت سرمایه گذاری استفاده کنند باید در این مرحله وارد سامانه سجام شده و احراز هویت شوند و کد بورسی را دریافت کنند.
نمازی گفت: در صورتی که ثبت نام نکنند سود سهام و واریزی سود به آنها تعلق نخواهد گرفت.
نمازی گفت: مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان یزد افزود: شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت استان با ارزشی بالغ بر شش هزار میلیارد تومان در بازار سرمایه فعال شده است و دارایی این شرکت متشکل از سهام ۴۰ شرکت اقتصادی است.
وی اسامی این شرکت ها را شامل بانک تجارت، ملت، شرکت چادرملو، سیمان داراب، پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت تبریز، پست بانک ایران، گروه سرمایه گذاری توسعه صنعتی ایران، سایپا، فولاد مبارکه، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و ... اعلام کرد.
نمازی بیان کرد: برای تشکیل مجمع شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت در استان باید بیش از ۵۰ درصد از دارندگان سهام عدالت روش غیرمستقیم، در سامانه سجام احراز هویت شوند تا بتوان مجمع این شرکت سرمایه گذاری را برگزار کرد.
وی گفت: به علت اینکه سبد سهام یکسان است ارزش دو سهام عدالت مستقیم و غیر مستقیم در بلند مدت یکسان خواهد بود.

48

کد خبر 1462388

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان یزد شرکت سرمایه گذاری سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۵۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۸۰میلیون یورویی آلمانی‌ها برای مدیریت پسماند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، سیدمجتبی حسینی در کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان همدان، گفت: روزانه صد‌ها تن زباله در بخش‌های مختلف این استان تولید می‌شود که برای بازیافت و مدیریت این پسماند‌ها با ورود سرمایه‌گذار خارجی برنامه‌ریزی شده و قرار است از این مزیت برای تولید برق استان استفاده شود.

او با اشاره به اهمیت توجه به مسائل زیست محیطی و موضوعاتی همچون دفع اصولی و استاندارد پسماند‌های صنعتی و غیرصنعتی، افزود: این موضوع با توجه به ارزش افزوده خوبی که به همراه دارد می‌تواند در زمینه ایجاد اشتغال‌زایی و کاهش آلایندگی‌های زیست محیطی نیز نقش بسیار موثری ایفا کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با بیان اینکه ضرورت دارد از حداکثر توان مرکز برای توسعه و شکوفایی استان بهره گرفته شود و مدیران نباید در این زمینه کوتاهی کنند، تأکید کرد: بهره گیری هر چه بیشتر از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی کمک کننده توسعه بهتر اقتصاد و ایجاد اشتغال در استان خواهد بود.

حسینی از ایجاد سامانه فرصت‌های سرمایه‌گذاری خرد و کلان استان به دستور استاندار همدان خبر داد و تصریح کرد: در این سامانه فرصت‌های سرمایه‌گذاری همدان به مردم و متقاضیان معرفی می‌شود و به مشارکت مردم در این طرح‌ها نیز توجه ویژه‌ای انجام شده است.

دیگر خبرها

  • جزییاتی از نحوه واگذاری سهام سرخابی ها
  • ۷۰ درصد ذائقه یزدی‌ها گوشت گوسفندی است
  • واگذاری حداکثری سهام سرخ آبی‌ها به دو کنسرسیوم بانکی و پتروشیمی
  • آشنایی با مالکان تمامی باشگاه‌های لیگ برتر و میزان ثروت آن‌ها
  • واریز ۹۴۱میلیارد تومان سود به حساب سهامداران
  • واریز ۹۴۱ میلیارد تومان سود به حساب سهامداران
  • مجمع شرکت سرمایه گذاری استان هرمزگان (سهام عدالت) برگزار خواهد شد
  • سرمایه گذاری ۸۰میلیون یورویی آلمانی‌ها برای مدیریت پسماند
  • ریزش سرمایه‌گذاری خارجی چین
  • پشت پرده فروش سهام دیجیکالا؛ خستگی استارت‌آپی!