Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-19@03:20:57 GMT

کارکرد تربیتی رسانه‌ها

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۹۵۸۵۰

کارکرد تربیتی رسانه‌ها

آموزش مناسب، ایدئال نظام‌های آموزشی دولتی است اما تربیت متناسب برای تمام شهروندان در گروه‌های سنی مختلف را در نظام آموزشی نمی‌توان گنجاند، اینجاست که کارکرد رسانه‌ها در تربیت، برجسته‌تر از کاربردهای آموزشی آنها می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ محصولات رسانه‌ای را می‌توان به دو دسته محصولات با کارکرد آموزشی و محصولات با کارکرد تربیتی (پرورشی) تقسیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این روزها رشد و توسعه تکنولوژی ارتباطات و رسانه‌های شخصی که شهروندان را بیش از همه ادوار پیشین در معرض بمباران اطلاعاتی و جنبه‌های آموزشی محصولات رسانه‌ای قرار داده، سطح انتخاب هوشیارانه اطلاعات به شدت کاهش یافته است. 

تا جایی که سیاست‌گذاران نظام آموزشی را به چاره‌اندیشی واداشته و آنها را به رشد سواد رسانه‌ای شهروندان متمایل کرده است. 

آموزش مناسب، ایدئال نظام‌های آموزشی دولتی است اما تربیت متناسب برای تمام شهروندان در گروه‌های سنی مختلف را در نظام آموزشی نمی‌توان گنجاند.

در زمانه ما اصطلاح «گوگل کردن» به معنای دریافت ساده هر نوع اطلاعات از طریق اینترنت است اما غرور، عزت‌نفس، شرافت، صداقت و بسیاری از مفاهیم دیگر را نه از طریق اینترنت، نه سامانه آموزش ملی و نه شبکه‌های ماهواره‌ای نمی‌توان به وجود آورد و پرورش داد. 

از والدین گرفتار و شاغل و خسته نیز نمی‌توان انتظار معجزه داشت. اینجاست که کارکرد رسانه‌ها در تربیت، برجسته‌تر از کاربردهای آموزشی آنها می‌شود.

حمیدرضا نجفی، کارشناس رسانه

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۵۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰۰مدرسه مختلط در کهگیلویه وبویراحمد

به گزارش قدس آنلاین، محمد جمالی آرند، ظهر سه شنبه در نشست با دبیر اجرایی قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی کشور افزود: کمبود فضای فیزیکی، تجهیزات آزمایشگاهی و آموزشی، کمبود اعتبار و نداشتن سرویس بهداشتی کافی به خصوص در مدارس مختلط استان از مشکلات پیش روی آموزش و پرورش استان است.

وی بیان داشت: همچنین دو هزار رایانه در هنرستان‌های استان نیاز به تعمیر دارند و برای تعمیر و نوسازی این تعداد رایانه نیازمند کمک و همراهی قرارگاه عدالت تربیتی کشور با کمک سایر گروه‌های جهادی و خیران هستیم.

جمالی آرند تصریح کرد: کیفیت بخشی به نظام آموزشی استان، یکی از اولویت‌های کاری مجموعه آموزش و پرورش بوده و در راستای ارتقای کیفیت آموزشی و کیفیت بخشی به نظام‌تعلیم و تربیت این استان کلاس‌های فوق برنامه درسی برای دانش آموزان، کارگاه توانمندسازی ویژه مدیران و معاونان آموزشی مدارس و کارگاه‌های آموزشی توانمندسازی سازی ویژه دبیران متوسطه استان برگزار می‌شود.

وی افزود: هماهنگی و همدلی و گسترش مناسبات و روابط دستگاه‌های اجرایی مختلف در پیشبرد امور از ضروریات است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • دیگر کسی آمریکا را به عنوان ابرقدرت قبول ندارد
  • باید فرهنگ پرداخت مالیات در جامعه ترویج پیدا کند
  • توازن و عدالت در اخذ مالیات باید لحاظ شود
  • آزمون‌های نهایی دانش آموزان به سازمان جدید سنجش واگذار می شود
  • استفاده از ظرفیت جامعه پزشکی در آموزش و پرورش
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می شوند/ ضعف نظام آموزشی
  • ۵۰۰مدرسه مختلط در کهگیلویه وبویراحمد
  • کهگیلویه و بویراحمد، پیشرو در اجرای طرح‌های قرارگاه عدالت تربیتی 
  • تجهیز ۳۰ مدرسه در کهگیلویه و بویراحمد به سیستم گرمایشی و سرمایشی
  •  ارائه آموزش‌های شهروندی به بیش از ۴۴ هزار نفر در گرگان