Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروههای حامی مصرف کننده در اتحادیه اروپا از شرکت آمریکایی اپل به دلیل ادعاهای گمراه کننده درباره عمر باطری مدلهای قدیمتر گوشی آیفون شکایت کرده و خواستار دریافت ۱۸۰ میلیون یورو (۲۱۷ میلیون دلار) خسارت شدند.

آژانس یورو کانسیومرز در بیانیه ای اعلام کرد گروهی از پنج سازمان حمایت از مصرف کننده اروپایی در بلژیک و اسپانیا شکایتهای گروهی از اپل تنظیم کردند و قصد دارند در هفته های آتی در ایتالیا و پرتغال هم از این شرکت شکایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شکایتها مربوط به کاربران مدلهای مختلف آیفون ۶ است.

شکایتهای مذکور منعکس کننده شکایتهای آمریکایی علیه اپل به دلیل گمراه کردن مصرف کنندگان درباره عمر باطری و آپدیتهای نرم افزاری است که عملکرد این گوشیها را کند کرد. این شرکت مستقر در کالیفرنیا ماه گذشته موافقت کرد برای فیصله دادن به تحقیقات رگولاتورهای متعدد آمریکایی ۱۱۳ میلیون دلار پرداخت کند و همزمان مصرف کنندگان به دنبال موافقت دادگاه با حل و فصل یک شکایت گروهی به ارزش حداکثر ۵۰۰ میلیون دلار هستند.

الز بروگمان، مدیر سیاست و امور اجرایی یوروکانسیومرز گفت: مصرف کنندگان از محصولاتی که عمر باطریشان به سرعت تمام می شود، به شدت ناراحت هستند و مدلهای آیفون ۶ نمونه های عینی از این محصولات هستند. این گوشیها نه تنها باعث نارضایتی و ضرر مالی می شوند بلکه از نقطه نظر محیط زیستی بسیار غیرمسئولانه هستند.

این گروه در ژوئیه نامه ای به اپل ارسال کرده و از این شرکت خواست شیوه مجبور کردن کاربران به نصب آپدیتهایی که گوشیشان را کند می کند را متوقف کند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، اپل در بیانیه ای اعلام کرد هرگز عامدانه کاری برای کوتاه کردن عمر باطری محصولاتش یا تضعیف مدلهای قدیمی برای وادار کردن مصرف کنندگان به ارتقای گوشیشان به مدل جدیدتر انجام نمی دهد./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مصرف کنندگان عمر باطری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۶۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت «تیک‌تاک» در آمریکا احتمالاً هفته آینده به تصویب سنا می‌رسد.

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، تصویب احتمالی قانونی توسط کنگره آمریکا که مالک چینی «تیک‌تاک» را موظف به فروش آن در ایالات متحده می‌کند، یک پرونده مبسوط از جریان «واشنگتن در برابر تیک‌تاک» را می‌بندد.   تصویب این قانون همچنین پرونده جدیدی را باز می‌کند که می‌تواند به همان اندازه طولانی شود.   مجلس نمایندگان آمریکا روز شنبه تصویب کرد که اگر «تیک‌تاک» روابط خود را با چین قطع نکند، این شبکه اجتماعی در آمریکا ممنوع خواهد شد.   این مصوبه بخشی از لوایحی است که بر اساس آن، آمریکا ۶۱ میلیارد دلار به اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان کمک مالی خواهد کرد. به این ترتیب احتمالاً این ممنوعیت هفته آینده با تصویب مجلس سنا و امضای رئیس‌جمهور این کشور به قانون تبدیل شود.   نکته قابل توجه درباره تصویب محدودیت «تیک‌تاک» در کنگره آمریکا این است که زمانی که این لایحه به قانون تبدیل شود، «تیک‌تاک» به سادگی از دستگاه میلیون‌ها کاربر محو نمی‌شود. جریان مبارزه «تیک‌تاک» برای باقی ماندن در آمریکا تحت مالکیت شرکت «بایت دنس» از کنگره و سازمان‌های نظارتی به دادگاه‌ها منتقل می‌شود.   این لایحه به شرکت چینی «بایت دنس» تا یک سال فرصت می‌دهد که برای «تیک‌تاک» خریدار آمریکایی پیدا کند یا با ممنوعیت مواجه شود.   دولت چین تاکید کرده که با هرگونه فروش اجباری «تیک تاک» مقابله خواهد کرد.   حامیان تجارت آزاد نگرانند که این قانون بتواند زمینه را برای سایر کشور‌ها ایجاد کند تا شرکت‌های فناوری آمریکایی را ملزم به فروش فعالیت‌های محلی خود کنند.   کارشناسان امنیتی و اطلاعاتی آمریکا مدت‌هاست که هشدار داده‌اند که اطلاعات کاربران آمریکایی «تیک‌تاک» می‌تواند توسط مقامات چینی جمع‌آوری شود و چین می‌تواند از این شبکه اجتماعی به عنوان یک کانال تبلیغاتی در بحران‌های آینده استفاده کند.   در سال ۲۰۲۰ ترامپ رئیس‌جمهور وقت آمریکا جنبش «ممنوع کردن تیک‌تاک» را با یک فرمان اجرایی آغاز کرد.   این موضوع در دادگاه پایه‌گذاری شد، اما «تیک‌تاک» تاکید کرد که از حریم خصوصی کاربران آمریکایی خود با ذخیره کردن تمام داده‌هایشان در «اوراکل» تگزاس محافظت کند.   با این حال گزارش‌هایی مبنی بر این که داده‌های کاربران آمریکایی در دسترس کارمندان «بایت دنس» در چین و شاید خود پکن است، منتشر شد. این گزارش‌ها عنوان می‌کردند که طبق قوانین، چین می‌تواند شرکت‌های محلی را مجبور به اشتراک‌گذاری داده‌ها با دولت کند.   «تیک‌تاک»، اما بار‌ها اعلام کرد که دولت چین به داده‌های کاربران آمریکایی دسترسی ندارد.   چالش‌های قانونی قانون جدید حالا نه تنها شرکت «بایت دنس»، بلکه کاربران و شرکای «تیک‌تاک» در آمریکا را تحت تاثیر قرار داده است.   «تیک‌تاک» ماه گذشته از کاربران خود خواست با اعضای مجلس نمایندگان آمریکا تماس بگیرند و به قانون پیشنهادی مبنی بر اجبار فروش اعتراض کنند. این کار خشم اعضای کنگره را در پی داشت.   برنامه اشتراک‌گذاری ویدئوی «تیک‌تاک» در آمریکا بسیار محبوب است و کاربران متعددی دارد.   این شرکت اعلام کرده که ۱۷۰ میلیون کاربر فعال ماهانه در آمریکا دارد و بین ۱۶ تا ۲۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۳ درآمد کسب کرده است.   سخنگوی «تیک‌تاک» در بیانیه‌ای اعلام کرد: مایه تاسف است که مجلس نمایندگان آمریکا از پوشش کمک‌های مهم خارجی و بشردوستانه استفاده می‌کند تا بار دیگر لایحه محدودیتی را که آزادی بیان ۱۷۰ میلیون آمریکایی را پایمال و ۷ میلیون کسب و کار را نابود کند. بستن سکویی که سالانه ۲۴ میلیارد دلار به اقتصاد آمریکا کمک می‌کند.

دیگر خبرها

  • استفاده از آیفون و اپل واچ در ارتش کره جنوبی ممنوع شد
  • هر آنچه که کاربران «تیک تاک» باید درباره ممنوعیت آن در آمریکا بدانند
  • افت فروش آیفون در چین؛ اپل به رتبه سوم سقوط کرد
  • تشدید نظارتهای صنفی درچهارمحال و بختیاری
  • کوتاه‌تر شدن مراحل درخواست خودرو در تپسی
  • خرید آیفون در چین کاهش یافت
  • جایزه خودرو برای صرفه‌جویی کنندگان در مصرف برق خانگی
  • آیا حاضرید آیفون را ارزان‌تر بخرید، ولی با بدنه پلاستیکی؟
  • ثبت بیش از ۱۰ هزار بازدید کنترل‌کیفی در پخش منطقه آذربایجان شرقی
  • محدودیت «تیک‌تاک» در آمریکا احتمالاً هفته آینده به تصویب سنا می‌رسد.