Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از وبدا، علیرضا رِئیسی در نامه ای به معاونین بهداشت دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور ضمن گرامیداشت این روز یادآور شد: اعتبار بخشیدن و حق تقدم دادن به پیشگیری بر سایر اقدامات در نظام سلامت نه تنها هزینه کردن نیست بلکه "سرمایه گذاری" برای حال و آینده است.
معاون بهداشت همچنین در این پیام تصریح کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران می کوشد تا مقوله بهداشت و درمان در ابعاد جسمی و روانی را نه مقوله ای در حیطه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بلکه جامع نگر، فراگیر و بین بخشی لحاظ کند و با اجرای برنامه های جامع و متنوع برای ارتقای سلامت گام بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن کامل پیام معاون بهداشت  به مناسبت روز جهانی داوطلب به شرج زیر است:
« همه گیری کووید- ۱۹ به ما یادآوری کرد که عامل بیماری زا  فارغ از نژاد، جنسیت، جغرافیا، ثروت و.... همه انسان ها را طعمه خود می سازد بنابراین "عدالت" در سلامت بهترین گزینه استراتژیک در مقابل بیماری هاست. فراگیری این بیماری باعث شد تا لزوم همکاری های برون بخشی، جلب مشارکت جامعه، حمایت سازمان ها و توانمندسازی افراد جامعه در کنترل آن چشم گیر و بی بدیل باشد.
در راستای عدالت و حمایت طلبی شواهد متعددی بیانگر اهمیت، اثربخشی و کم هزینه بودن اقدامات پیشگیرانه نسبت به درمان بیماری ها در ارتقای سلامت جامعه است. لذا اعتبار بخشیدن و حق تقدم دادن به پیشگیری بر سایر اقدامات در نظام سلامت نه تنها هزینه کردن نیست بلکه "سرمایه گذاری" برای حال و آینده است.
دولت جمهوری اسلامی ایران می کوشد تا مقوله بهداشت و درمان در ابعاد جسمی و روانی را نه مقوله ای در حیطه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بلکه جامع نگر، فراگیر و بین بخشی لحاظ کند و با اجرای برنامه های جامع و متنوع برای ارتقای سلامت  گام بردارد.
بر اساس سیاست های کلی سلامت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و با توجه به اینکه در بند های ۱ و۲ بر" آگاه سازی مردم از حقوق و مسؤولیت های اجتماعی خود و استفاده از ظرفیت محیط های ارائه مراقبت های سلامت برای رشد معنویت و اخلاق اسلامی در جامعه" تاکید می کند، بنابراین اقدامات تاثیرگذاری در طی سال های گذشته انجام شده است.
۱-    تشکیل شبکه مراقبت های اولیه بهداشتی درمانی شهری و روستایی با تاکید بر استفاده از قابلیت نیروهای بومی ( انتخاب بهورز از محل زندگی)
۲-    اجرای برنامه داوطلبان سلامت در تمامی دانشگاه/ دانشکده های علوم پزشکی کشور
۳-    ایجاد محیط کارسالم با مشارکت کارگران و کارفرمایان( خانه بهداشت کارگری)
۴-    انجام واکسیناسیون و طرح های ملی و منطقه ای در حوزه سلامت با مشارکت مردم
۵-    اجرای نظام ارجاع و برنامه پزشک خانواده
۶-    اجرای برنامه خودمراقبتی
۷-    اجرای برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت در کل کشور
۸-     اجرای چهار گام برای پیشگیری،درمان و کنترل همه گیری بیماری کووید- ۱۹( چهارمین گام طرح شهید حاج قاسم سلیمانی)
۹-    اجرای طرح های متعدد حوزه سلامت با مشارکت نیروهای داوطلب سلامت، بسیج، هلال احمر و..
توجه به مناسبت های ملی فرصت مغتنمی برای فرهنگ سازی و تشویق و ترغیب جامعه برای مشارکت های داوطلبانه در توسعه پایدار سلامت و قدردانی از خدمات داوطلبانه می باشد لذا درمناسبت ۵ دسامبرInternational Volunteer Day (۵ December) با برجسته کردن سهم مشارکت های داوطلبانه و تعامل با مردم و تمامی آحاد جامعه ودر نهایت ایجاد فضا برای مشارکت جامعه است، که جامعه ای سالم تر، حکومت قوی تر، صلح و توسعه پایدار خواهیم داشت.
در این فرصت با عنایت به بحران همه گیری بیماری کووید -۱۹ در کشور و نقش بی بدلیل مشارکت های داوطلبانه مردم در موضوع غربالگری، اطلاع رسانی و آموزش های عمومی برای کنترل همه گیری این  بیماری، از زحمات تمامی نیروهای داوطلب حوزه سلامت (رابطان و سفیران سلامت)، نیروهای داوطلب بسیج، نیروهای داوطلب هلال احمر و تمامی اقشاری که در کنترل بیماری کووید-۱۹  وزارت بهداشت را یاری می کنند تقدیر و تشکرمی کنیم و با تمرکز بر نقش مشارکت همه جانبه جامعه در کنترل همه گیری بیماری کووید-۱۹"با محوریت برنامه "هر خانه یک پایگاه سلامت"این روز را گرامی می داریم.»

برچسب‌ها سلامت علیرضا رئیسی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلامت علیرضا رئیسی بهداشت و سلامت سلامت علیرضا رئیسی بهداشت و سلامت اخبار کنکور نیروهای داوطلب اجرای برنامه بیماری کووید همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۶۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح واکسیناسیون علیه عفونت تنفسی و گوش در بوشهر

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از اجرایی شدن طرح واکسیناسیون پنوموکوک کودکان زیر یک‌سال در استان خبر داد و گفت: با اجرای این طرح کودکان زیر یک‌سال علیه عفونت تنفسی و گوش واکسینه می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، قاسم برجویی‌فرد ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با اشاره به  اینکه شعار امسال هفته سلامت، سلامت خانواده و مردمی‌سازی سلامت است، اظهار داشت: سلامت خانواده با مشارکت مردم امکان‌پذیر است.

وی با اشاره به آغاز برنامه هفته سلامت در استان بوشهر گفت: در هفته ضمن نواخته شدن زنگ سلامت در مدارس طرح‌های مهم این حوزه شامل پایگاه سلامت، خانه بهداشت و پانسیون پزشکان افتتاح می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به آغاز اجرا طرح پزشک خانواده در شهرها زیر 20 هزار نفر جمعیت و روستاهای استان بوشهر گفت: مرحله دوم این طرح شهرهای بالای 20 هزار نفر جمعیت بود که در 4 شهر برنامه سلامت خانواده شامل برازجان، خورموج، کنگان و گناوه آغاز شد.

برجویی‌فرد با بیان اینکه بیماری‌های غیرواگیر از جمله سرطان، فشار خون و دیابت افزایش یافته است، گفت: در این راستا پویش ملی غربالگری دیابت و فشار خون در استان اجرا شد.

وی ایجاد 66 درصد پایگاه سلامت مورد انتظار در شهرهای مجری برنامه سلامت خانواده را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: در این بخش راه‌اندازی 73 پایگاه از 110 پایگاه مورد انتظار در دستور کار قرار گرفته است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر جذب نیرو برای برنامه سلامت خانواده را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: 61 نفر نیرو در قالب شرکتی ، 49 نفر در قالب نیروی طرحی برای برنامه سلامت خانواده در نظر گرفته شده است.

برجویی‌فرد با اشاره به حمایت تغذیه‌ای از 1000 نفر مادر باردار و شیرده سوءتغذیه نیازمند اضافه کرد: تعداد کودک زیر 5 سال نیازمند دچار سوءتغذیه 531 نفر است که حمایت مالی می‌شوند.

وی با بیان اینکه 920 نفر مورد حمایت تغذیه‌ای کودک سوءتغذیه شدید هستند، اضافه کرد: اهدای سبد غذایی به 176 مادر باردار نیازمند از دیگر موارد است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از اجرایی شدن طرح واکسیناسیون پنوموکوک کودکان زیر یکسال در استان خبر داد و گفت: با اجرای این طرح کودکان زیر یک‌سال علیه عفونت تنفسی و گوش واکسینه می‌شوند.

برجویی‌فرد  ادامه داد: این طرح از دهم اردیبهشت امسال کودکان 2 ماهه، 4 ماهه، 6 ماهه و 12 ماهه در سطح استان بوشهر اجرایی می‌شود.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • برگزاری «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • تدوین بسته‌های خدمتی در برنامه سلامت خانواده
  • تدوین بسته‌های خدمتی متناسب با گروه‌های سنی برای افراد در برنامه «سلامت خانواده»
  • اجرای طرح توانمند سازی مردم شهر جغتای مقابل بیماری فشارخون
  • تدوین بسته‌های خدمتی متناسب با گروه‌های سنی در برنامه «سلامت خانواده»
  • اجرای طرح واکسیناسیون علیه عفونت تنفسی و گوش در بوشهر
  • دانش‌آموزان سفیر سلامت ۱۶ میلیون خانواده هستند
  • برنامه ریزی برای سلامت همه اقشار جامعه/ ترویج نان سالم یک اولویت باشد
  • برنامه ریزی برای سلامت همه اقشار جامعه