Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-19@18:08:56 GMT

آمریکا به حمایت از جنگ یمن پایان دهد

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۹۶۶۶۴

آمریکا به حمایت از جنگ یمن پایان دهد

 به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، همزمان با شدت گرفتن کمک‌های تسلیحاتی دولت آمریکا از عربستان سعودی به رغم هشدارهای بین‌المللی درباره فاجعه انسانی در یمن، بیش از ۸۰ سازمان آمریکایی در نامه‌ای خطاب به «جو بایدن رئیس‌جمهور منتخب آمریکا» از وی توقف حمایت آمریکا از جنگ «شرم‌آور» ائتلاف سعودی در یمن را «اولویت» دولت خودش قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به نوشته وبگاه آمریکایی «کامن کریمنس»، نویسندگان و امضاکنندگان نامه البته اذعان کردند که بایدن «بعد از آغاز منصبش (به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا)»، با مخالفت‌های داخلی و خارجی برای ادامه حمایت از ائتلاف سعودی مواجه خواهد شد.

آنها به فاجعه وضعیت انسانی در یمن ناشی از جنگ ائتلاف سعودی و پیچیده شدن مشکلات یمن ناشی از همه‌گیری کرونا اشاره کردند.

در نامه آمده است: «حتی قبل از (شیوع) ویروس کرونا هم یمن با بزرگ‌ترین فاجعه انسانی روی سیاره زمین مواجه بود».

فعالان آمریکایی همچنین به حملات مکرر ائتلاف متجاوز سعودی و اماراتی به زیرساخت، تاسیسات بهداشتی، آب آشامیدنی و مواد غذایی اشاره کردند.

آنها افزودند: «پایان دادن به مشارکت ایالات متحده (در جنگ یمن) به میلیون‌ها یمنی که در این کشور زندگی می‌کنند و همچنین هزاران یمنی-آمریکایی که درباره خانواده هایشان نگران هستند این سیگنال را نشان می دهد که فروش تسلیحات و قواعد مربوط به بازی شطرنج سیاسی، از جان یمنی‌ها و عزیزانشان مهمتر نیست و این کار، اولین دستاورد بزرگ بریا دولت شما (دولت بایدن) خواهد بود و مورد تحسین آمریکایی‌ها در همه طیف‌ها ایدئولوژیکی قرار خواهد گرفت».

نویسندگان این نامه تاکید کردند، «مداخله آمریکا در این فاجعه وحشیانه، شرم‌آور است و باید پایان یابد. خروج کردن آمریکا (از جنگ یمن) باید جزء اولویت‌های مهم روزهای ابتدایی دولت او (بایدن) باشد».

نگارش نامه این فعالان آمریکایی خطاب به بایدن در شرایطی صورت گرفته که او در کارزار مقدماتی دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰، به صراحت گفته بود، در مخالفت با جنگ یمن به فروش تسلیحاتی آمریکا به عربستان سعودی پایان خواهد داد.

بایدن در حالی از توقف فروش تسلیحات به عربستان سعودی صحبت کرده که حمایت واشنگتن از جنگ ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی در یمن از دولت قبلی و دموکرات آمریکا که او به عنوان معاون رئیس‌جمهور در آن فعالیت داشت، شروع شد و در دولت دونالد ترامپ جمهوری‌خواه ادامه یافت.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۶۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واشنگتن‌تایمز: حمله ایران به اسرائیل، شکست سیاست بایدن را نشان داد

به گزارش خبرآنلاین روابط عمومی کل سپاه روز یکشنبه در اطلاعیه‌ای از پاسخ نیروی هوا فضای سپاه به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق و شهادت جمعی از مستشاران ایران در سوریه، از جمله با شلیک ده‌ها فروند موشک و پهپاد به اهدافی درون سرزمین‌های اشغالی خبر داد.

روزنامه واشنگتن تایمز در گزارشی می‌نویسد: «حمله ایران به اسرائیل دومین شکست دولت ایالات متحده به‌حساب می‌آید و این دولت به‌رغم هشدارهای قریب‌الوقوع، نتوانست بازدارندگی از خود نشان دهد.»

به نقل از ایسنا در سال ۲۰۲۲ آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا جزئیات قابل‌توجهی را درباره برنامه عملیات روسیه در اوکراین ارائه کردند اما با این حال دولت آمریکا موفق نشد جلوی  این جنگ را بگیرد و به بزرگترین درگیری اروپا پس از جنگ‌جهانی دوم بدل شد.

واشنگتن تایمز می‌نویسد: «این شکست‌ها می‌تواند پیامدهای چشمگیری به همراه داشته باشد. به عبارتی، نگرانی‌ها از اینکه شاید رهبران چینی با محاسبه قدرت رو به افول آمریکا آماده یک حرکت نظامی شوند، در حال افزایش است.»

چین که جزیره خودگردان تایوان را بخشی از خاک خود می‌داند، بارها به مقامات غربی و آمریکایی هشدار داده که هرگونه دخالت آنها در مسئله تایوان به‌مثابه «دخالت در امور داخلی چین» خواهد بود. افزون بر این، چین مناقشاتی بر سر جزایر سنکاکو در دریای چین شرقی با ژاپن و در دریای چین جنوبی با فیلیپین دارد.

ژاپن و فیلیپین از متحدان دفاعی ایالات متحده هستند و هرگونه حمله احتمالی چین به این کشورها می‌تواند آمریکا را به یک درگیری منطقه‌ای در آسیا برای اولین بار پس از جنگ ویتنام بکشاند.

منتقدان بر این باورند که شکست‌های آمریکا ناشی از «سیاست‌های ضعیف» این کشور است. اگرچه آمریکا به دنبال عملیات نظامی روسیه در اوکراین، تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو وضع کرد، اما این مسئله برای همه واضح و مبرهن است که این تحریم‌ها تاثیر خاصی بر تصمیمات کرملین نداشته و حتی به گفته «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه موجب تقویت اقتصاد هم شده است.

روزنامه آمریکایی واشنگتن تایمز در پایان تاکید می‌کند: «شکست سیاست‌های بازدارندگی آمریکا هم‌چنین می‌تواند حامیان ایران از جمله ارتش یمن را قوی‌تر کند؛ ارتشی که ماه‌هاست به دلیل حمایت از فلسطین کشتی‌های اسرائیلی را در دریای سرخ هدف قرار داده است.»

«مایک راجرز» رئیس کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان و یک چهره جمهوری‌خواه از ایالت آلاباما ضمن ابراز نگرانی درباره تضعیف جایگاه آمریکا گفت: «سیاست‌های دولت آمریکا، بازدارندگی علیه چین، روسیه، ایران و کره‌شمالی را تضعیف کرده است. ما باید بازدارندگی آمریکا را احیا کنیم.»

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896324

دیگر خبرها

  • هدیه یک میلیارد دلاری بایدن به اسرائیل
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعلام شد/ بایدن بیانیه صادر کرد
  • محمود عباس درخواست دولت بایدن برای تعلیق رای‌گیری عضویت فلسطین در سازمان ملل را رد کرد
  • مبلغ استفاده دانشجویان از سامانه نان برای پایان نامه ۲ برابر است
  • نمایندگان کنگره آمریکا: اسرائیل با سلاح‌های آمریکایی قوانین را نقض می‌کند
  • واشنگتن‌تایمز: حمله ایران به اسرائیل، شکست سیاست بایدن را نشان داد
  • بایدن در مخصمه؛ تشدید نارضایتی‌ها در پی حمایت از اسرائیل
  • بایدن درباره تحریم نفت ایران تصمیم جدید گرفت؟
  • رویترز: بایدن تحریم‌های نفتی ایران را تشدید نمی‌کند
  • یورونیوز: آمریکا نمی‌تواند تحریم‌های نفتی ایران را تشدید کند