Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- ایران طبق حقوق بین‌الملل در رابطه با ترور دکتر فخری‌زاده شکایت خود را مطرح خواهد کرد و البته این عمل شنیع را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، در ادامه واکنش‌ها به ترور ناجوانمردانه شهید محسن فخری‌زاده دانشمند صنعت هسته‌ای کشورمان در روز جمعه 7 آذرماه، این‌بار اساتید و جامعه دانشگاهی این حرکت مذبوحانه دشمن را محکوم کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی حاتمی، مسئول بسیج اساتید دانشگاه‌های کردستان ظهر امروز در نشست بررسی ترور شهید فخری‌زاده از منظر سیاسی و حقوقی که با حضور اساتید دانشگاه و اصحاب رسانه در دانشگاه پیام نور سنندج برگزار شد، اظهار داشت: متاسفانه در هفتم آذرماه جاری با ترور دانشمند مهم هسته‌ای ایران  که به دلایل امنیتی به خوبی معرفی نشده بود، روبه‌رو شدیم.

وی افزود: در داخل کشور باید تحقیقات حقوقی و کیفری را انجام دهیم تا پشت پرده این ترور مشخص شود.

مسئول بسیج اساتید دانشگاه‌های کردستان ‌خاطرنشان کرد: تا وقتی در داخل تروریست‌ها را مشخص نکنیم نمی‌توانیم از لحاظ بین‌الملل واکنشی را نشان دهیم.

وی اظهار کرد: عوامل بین‌المللی بر اساس مستندات موجود قطعاً عمل به شهادت رساندن شهید فخری‌زاده را نادرست می‌دانند.

عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان ادامه داد: در حقوق بین‌الملل نقض تعهد بین‌المللی و انتساب عمل به موجودیت انجام دهنده خلاف بین‌الملل امری بسیار اشتباه و خطا خوانده می‌شود.

وی بیان کرد: آنچه که ما در حقوق بین‌الملل دنبال آن هستیم و به آن پرداخته نشده مبهم بودن عامل ترور است که خود خلاف قوانین بوده و این در حالی‌ست که با هیچ کشوری درگیری نظامی نداریم.

مسئول بسیج اساتید دانشگاه‌های کردستان یادآور شد: در مجمع عمومی سازمان ملل می‌توان جنبه‌های مختلف ترور را پیگیری کرد و پیش‌شرط آن تکمیل شدن تحقیقات داخلی است.

وی به مراجع قضایی بین‌المللی نیز اشاره و گفت: اگر تروریست‌ها از جانب رژیم غاصب صهیونیستی باشد کار برای اثبات محکومیت اسرائیل با توجه به مسائل بین‌المللی مشکل خواهد بود.

حاتمی تصریح کرد: وقتی که ما به نتیجه‌ای در باره ترور نرسیده‌ایم در این فرصت دشمن می‌تواند محاسبات خودشان را مورد بازبینی قرار دهد.

مسئول بسیج اساتید دانشگاه‌های کردستان یکی از عوامل افزایش تروریسم در منطقه غرب آسیا را رفتار دوگانه غرب با این مسئله دانست و ادامه داد: مجلس ما برای دولت یک نعمت است و این را به گوش آمریکا می‌رساند که برای بازگشت به برجام مذاکره لازم نیست و آمریکا باید به برجام بازگردد.

در سوگ فخر علمی ایران|واکنش مردم مرزدار کردستان به ترور ناجوانمردانه شهید فخری‌زاده /کُردها خواستار انتقام سخت از تروریست‌ها شدند + فیلممحکومیت ترور دانشمند برجسته ایرانی از سوی نمایندگان ولی فقیه در استان‌ها/ انتقام سختی از عاملان ترور شهید فخری‌زاده ‌ می‌گیریمواکنش علمای اهل‌سنت به ترور شهید فخری‌زاده/ عاملان این جنایت به اشد مجازات برسند /ذره‌ای از پاسداری نظام کوتاه نخواهیم آمد

در ادامه این نشست «محرم وزیری» عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار کرد: در رابطه با ترور شهید فخری‌زاده در  بُعد حقوقی دنبال هوچی‌گری نیستیم اما بعد سیاسی آن قابل توجه است.

وی افزود: هنگامی که نتانیاهو شهید فخری‌زاده را یکی از قطب‌های صنعت هسته‌ای ایران معرفی کرد خود نشان‌دهنده اهمیت زیاد علم این دانشمند ایرانی برای صهیونیست‌ها است.

وزیری خاطرنشان کرد: اسرائیلی‌ها می‌گویند ما اگر قدرت داشته باشیم کسی جرأت روبه رو شدن با ما را ندارد همان چیزی که متأسفانه برخی از مسئولان ما آن را فراموش کرده‌اند.

وی تصریح کرد: دشمنان باید بدانند با حذف یک نفر هدف اصلی که صنعت هسته‌ای کشور است از بین نمی‌رود، چراکه اکنون صنعت هسته‌ای ما در کشور بومی شده و همین امر به دغدغه‌ای برای غرب بدل شده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی کردستان با بیان اینکه صبوری و بی‌عملی که از جانب دولت مطرح می‌شود ضعف ایران نسبت به این عمل فجیع علی‌رغم خشم عمومی مردم را نشان می‌دهد؛ مدعی شد: بخش عمده نابسامانی اقتصادی در کشور به مدیریت غلط در داخل مربوط می‌شود.

وی با ادعای اینکه متأسفانه تفکر وابسته بودن کشور به غرب در کشور وجود دارد و این رویه غیرقابل دفاع است، اظهار کرد: اگر بخاطر رویای بازگشت به برجام و رونق اقتصادی وعده داده شده بخواهیم از اقتدار و حرمت نظام دفاع نکنیم آیندگان ما را نخواهند بخشید.

وزیری افزود: رویه انقلابی یعنی شأن و جایگاه نظام ما حفظ شود همان چیزی که رهبر معظم انقلاب به تاکید فرموده، نه اینکه با جامعه جهانی روابط نداشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه شورای امنیت ملی در باره جواب‌دهی به عمل ترور شهید فخری‌زاده تصمیم نهایی را می‌گیرد گفت: دولتمردان ما باید از حوزه اقتدار صحبت کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی کردستان خاطرنشان کرد: در جواب ترور شهید سپهبد قاسم سلیمانی جوابی که ایران با حمله موشکی به پایگاه آمریکایی انجام داد باعث منزوی شدن آمریکا در منطقه شد.

«یعقوب احمدی» رئیس دانشگاه پیام‌نور استان کردستان نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: به اندازه‌ای عمل ترور نادرست است که خود آمریکایی‌ها نسبت به ترور این دانشمند ایرانی به صورت ظاهری واکنش نشان دادند.

وی افرود: باید در مورد ترور شهید فخری‌زاده کنترل افکار عمومی صورت بگیرد همان کاری که به خوبی در کشور صورت گرفت.

رئیس دانشگاه پیام‌نور استان کردستان در پایان این نشست بیان کرد: واکنشی که به این موضوع داده می‌شود بسیار واکنش درستی است همان‌گونه که در رابطه با ترور شهید سلیمانی بهترین واکنش را نشان دادیم که منجر به خروج آمریکا از منطقه شد.

انتهای پیام/487/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عضو هیئت علمی دانشگاه ترور شهید فخری زاده صنعت هسته ای بین المللی بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۶۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید دیوارکشی‌های میان رشته‌های مختلف را برداریم

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در این نشست محمدهادی همایون معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد در خصوص چرایی تشکیل این رویداد گفت: در دانشگاه، نظام اجرایی و دسته‌بندی داریم بطوریکه مدیران و کارمندان در سلسله مراتبی که قرار دارند با همدیگر ارتباط کاری دارند و نسبت به هم شناخت دارند در حالی که در نظام علمی اساتید همدیگر را نمی‌شناسند و خیلی نسبت به هم شناخت ندارند و برای این‌که این ارتباط‌ها و همفکری میان اساتید و هیئت‌علمی برقرار شود سعی کردیم تا این نشست را برگزار کنیم. باید گفت که گروه‌های رشته‌ای در دانشگاه آزاد در ۱۸ دسته‌بندی قرار می‌گیرند و با توجه به این حجم از گستردگی؛ هدایت و جمع‌بندی نسبت به موضوعات و مشکلات دانشگاه و رشته‌ها و همچنین شنیدن صحبت‌های اساتید کار سختی است که نیاز به برگزاری این چنین برنامه‌ها و شنیدن نقطه نظرات بیش‌ازپیش احساس می‌شود.

وی ادامه داد: برای این‌که نبض کاری و مسیر راه دانشکده‌ها را تعریف کنیم سعی کردیم تا بر اساس الگوی تمدن نوین اسلامی رهبری که به ۵ مرحله اشاره کردند بر آن اساس گام برداریم. در این مسیر سه مرحله را برای تحول علوم انسانی، اسلامی در پیش داریم که مرحله اول آن سازمان‌دهی است که بر اساس آن قرار است علوم انسانی را به عرصه رسانه و هنر متصل کنیم.

در نظام دانشی جدید در نظر داریم که با تخصیص دانشکده‌های جدید به واحد‌ها (به‌اصطلاح دانشکدگان) به سازمان‌دهی بهتری دست پیدا کنیم تا تعامل‌ها در سطح حداکثری خود قرار گیرند و دائم در حال سنجش مبانی تحول رشته وضعیت رشته‌ها هستیم تا بر اساس یک سیاست گذرای صحیح اقدام به تصمیم‌گیری کنیم. باید گفت که هنر و رسانه همه موجودیت ما را تقویت می‌کند و باید همه علوم را ذیل این رشته‌ها قرار دهیم.

وی خاطر نشان کرد: در صدد هستیم تا با پیوند هنر و رسانه یک معنای جدید را رقم بزنیم و در این مکان با حضور شما اساتید با تجربه تقاضا دارم تا اگر راهکار و پیشنهادی برای این پیوند میان هنر و رسانه با سایر رشته‌های علوم انسانی دارید حتماً بیان کنید. حتی می‌توان فراتر از آن به سراغ معنا و ارتباط‌هایی با رشته‌های مهندسی و پزشکی هم رفت.

همایون بیان کرد: بدون شک اگر به حلقه مفقوده ارتباطی میان گفتگو‌های علوم انسانی با بقیه علوم جدی‌تر نگاه شود می‌توان امیدوار بود که تأثیرگذاری بسزایی را میان سایر قالب علوم شاهد باشیم و به نتایج خوبی دست پیدا کنیم. همان‌طور که زیست‌فناوری تمدن غرب، بدون مبانی علوم انسانی امکان‌پذیر نبود و با تلفیق آن در علوم انسانی در هم تنیدگی ایجاد شده است ما هم باید به سراغ اجرایی کردن این موضوع برویم چون امتحان خود را پس داده است و نشان داده که چقدر این ترکیب می‌تواند موفق ظاهر شود. باید همه ظرفیت‌ها را یکپارچه کنیم و دیوارکشی‌های میان رشته‌های مختلف را برداریم و با مدیریت صحیح وارد بحران‌ها نشویم.

گفتنی است در این نشست شریف‌زاده مدیر کارگروه کشوری، حمیده جعفری رئیس دانشکده هنر و معماری تهران جنوب، قیومی معاون اندیشکده مطالعات راهبردی دانشگاه آزاد، خانم شاه منصوری رئیس دانشکده ارتباطات، خانم مجیدی رئیس دانشکده بین‌الملل و جمعی دیگر از اساتید به ارائه پیشنهاد‌ها و نقطه نظرات خود در خصوص مسائل مختلف پرداختند.

مطرح شدن ترسیم سند نقشه راه برای دانشکده و هماهنگ نبودن ضوابط خلق اثر هنری با معیارهای دانشگاه آزاد، احیای هنرهای سنتی و احترام به هنرمندان و فراهم کردن فرصت ارائه و تبلیغ آثار هنری آن‌ها از هر تریبون رسانه‌ای به مخاطب، رفع نواقص و قوانین مدون نشده در حوزه رسانه که به جرائم رسانه‌ای منجر شده، تعیین تکلیف رسانه در حوزه مدرنیته و دنیای تکنولوژی و ارتباط آن با شبکه‌های اجتماعی، فراهم شدن فرصتی برای استفاده کاربردی و عملیاتی از  تحقیقات و دستاوردهای اساتید و پژوهشگران و پایان‌نامه‌های دانشجوهای مقاطع دکتری، تعیین سازوکاری درست از رشته‌های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی و ارتباط آن با گفتمان اسلامی، مخالفت با ادغام دانشکده هنر و رسانه و ایجاد دانشکده‌ای با این عنوان، راه‌اندازی  پلاتو برای دانشجویان سینما در دانشگاه علوم تحقیقات از جمله موارد مورد بحث در این نشست بود که توسط اساتید و اعضای هیئت‌علمی با رئیس و معاون علوم انسانی دانشگاه آزاد مطرح شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی رشته اینترنت اشیاء در قوچان
  • حضور استاندار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
  • روایتی از زندگی نخستین شهید ترور پس از انقلاب
  • باید دیوارکشی‌های میان رشته‌های مختلف را برداریم
  • اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه آزاد چه گفتند؟
  • سیاستمدار صهیونیست: الان وقت ورود به جنگ با ایران نیست
  • درباره اولین شهید ترور جمهوری اسلامی ایران
  • اردوی راهیان پیشرفت ویژه اساتید برگزار می شود
  • سال جاری ۹۰ رویداد دانشگاهی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود
  • پنجره واحد خدمات هوشمند وزارت علوم جزء ۵ کشور برتر جهان