Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-25@23:57:35 GMT

کار جهان بر مبنای مذاکره است

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۹۷۶۳۵

کار جهان بر مبنای مذاکره است

وزیر نفت گفت: تلاش می‌کنیم اگر امشب توافق نشود باز هم مذاکره کنیم زیرا کار جهان بر مبنای مذاکره و حوصله است.

به گزارش ایمنا، بیژن زنگنه امشب (پنجشنبه) و پیش از دوازدهمین نشست اوپک پلاس با اشاره به اینکه دوشنبه شب جلسه وزرای نفت اوپک برگزار شد، اظهار کرد: در آن جلسه در مورد کاهش تولید در بین اعضای اوپک به اجماع نسبی رسیدیم، اما جلسه به عنوان تنفس برای مذاکره با اوپک پلاس متوقف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: الان نیز جلسه اوپک پلاس تشکیل می‌شود و امیدواریم به نتیجه برسد در این مدت نیز مذاکراتی بین اعضا صورت گرفته است.

وزیر نفت تاکید کرد: تحلیل اوپک این است که کاهش تولید نفت باید بیش از ۵.۷ میلیون بشکه‌ای باشد که در توافق اولیه مورد تاکید قرار گرفت تا بازاری که به ثبات رسیده بتواند ادامه مسیر دهد.

زنگنه با اشاره به اینکه باید تلاش کنیم تا آثار کرونا بر بازار نفت کم شود، گفت: بزرگترین اثر شیوع کرونا این بود که رشد اقتصادی را به زیر چهار درصد رساند، اما بر اساس پیش بینی‌ها در سال بعد رشد اقتصادی به مثبت چهار درصد می‌رسد که تأثیر زیادی بر تقاضای نفت خواهد داشت.

وی ادامه داد: با این حال باید منتظر باشیم و ببینیم که بازیافت اقتصاد جهانی چطور خواهد بود از همین رو اوپک اصرار دارد که کاهش تولید بیش از آنچه در توافق اولیه در بهار امسال اعلام شده، انجام شود.

وزیر نفت با بیان اینکه بعضی از اعضای اوپک سهمیه بندی تولید را رعایت نکردند، افزود: با این حال اکنون و در این جلسه بر تداوم کاهش فعلی تولید نفت بحث می‌شود.

زنگنه تاکید کرد: بحث جبران هم مطرح است تا اعضایی که از سهمیه مشخص شده تخلف کردند مکلف به جبران شوند و تولید خود را کاهش دهند.

وی گفت: از زمان اجرای توافق کاهش تولید تا کنون، یک میلیون و ۶۰۰ هزار میلیون بشکه نفت از ذخایر نفتی جهان کاهش پیدا کرد.

وزیر نفت با تاکید بر اینکه تلاش می‌کنیم اگر امشب توافق نشود باز هم مذاکره می‌کنیم، افزود: کار جهان بر مبنای مذاکره و حوصله است.

منبع: ایرنا

کد خبر 459306

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران وزارت نفت دولت دوازدهم و وزرا خاورمیانه منطقه خاورمیانه و خلیج فارس مذاکره شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کاهش تولید وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۷۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست اوپک از عراق برای ازسرگیری صادرات نفت اقلیم کردستان

سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) با ارسال درخواستی رسمی به وزیر نفت عراق از بغداد خواسته است که صادرات نفت اقلیم کردستان به ترکیه را به‌دلیل نگرانی‌های اقتصادی ازسر گیرد.

به گزارش پایگاه خبری کردستان ۲۴، یک منبع در وزارت نفت دولت مرکزی عراق به رسانه‌های عراقی اعلام کرده است که سازمان کشورهای صادرکننده (اوپک) به‌طور ویژه از حیان عبدالغنی، وزیر نفت عراق خواسته است که با هدف کاهش نگرانی‌های اقتصادی به روند ازسرگیری صادرات نفت میدان‌های نفتی منطقه کردنشین با خط لوله کرکوک-جیهان به ترکیه شتاب بخشد.

به گفته این منبع، اوپک به دولت عراق مجوز داده است که روزانه تا ۲۰۰ هزار بشکه نفت از منطقه کردنشین این کشور با خط لوله کرکوک-جیهان به ترکیه انتقال دهد و از طریق پایانه نفتی جیهان ترکیه روانه بازارهای جهانی کند.

بر اساس این گزارش، در پاسخ به درخواست اوپک، عبدالغنی این درخواست را به محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق ارسال کرده و منتظر پاسخ است.

ترکیه ۲۵ مارس (پنجم فروردین‌ ۱۴۰۲) پس از برنده شدن عراق در یک پرونده داوری، دریافت روزانه ۴۵۰ هزار بشکه نفت خام میدان‌های استان کرکوک اقلیم کردستان عراق با خط لوله کرکوک - جیهان در منطقه مرزی «فیش خابور» را متوقف کرد.

دولت مرکزی عراق فروردین‌ پارسال مجبور به توقف حدود روزانه ۴۵۰ هزار بشکه نفت خام صادراتی میدان‌های نفتی استان کرکوک در شمال این کشور با خط لوله کرکوک - جیهان به پایانه جیهان ترکیه شده بود.

عبدالغنی پیش‌تر اعلام کرده بود که  عراق با ترکیه درباره ازسرگیری صادرات نفت میدان‌های کرکوک با خط لوله کرکوک - جیهان به تفاهم رسیده است.

در حالی که وزارت انرژی ترکیه آمادگی عملیاتی شدن خط لوله صادراتی نفت کرکوک-جیهان را از چهارم اکتبر ۲۰۲۴ تأیید کرده، دولت مرکزی عراق در ازسرگیری صادرات نفت از میدان‌های نفتی منطقه کردنشین در استان کرکوک با خط لوله کرکوک-جیهان تردید دارد و مسائل پیش‌روی آن حل نشده است.

توقف طولانی مدت صادرات نفت اقلیم کردستان عراق زیان اقتصادی قابل‌توجهی را به عراق، اقلیم کردستان و شرکت‌های نفتی خارجی فعال در منطقه کردنشین وارد کرده است.

عراق در طول دوره توقف ۱۴ ماهه فعالیت خط لوله کرکوک -جیهان، زیان ۱۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلاری و جریمه روزانه ۸۰۰ هزار دلاری به‌دلیل رعایت نکردن توافق‌های صادراتی را متحل شده است.

افزون بر این، سرمایه‌گذاری به ارزش بیش از ۴۰۰ میلیون دلار متوقف و در پی آن درآمد سالانه شرکت‌های نفتی با کاهشی قابل‌توجه روبه‌رو شده و نرخ بیکاری افزایش یافته است.

کارشناسان حوزه انرژی بر این باورند که توقف صادرات نفت نه‌تنها باعث افزایش قیمت جهانی نفت شده، بلکه وجهه بین‌المللی عراق را هم خدشه دار کرده، اعتماد سرمایه‌گذاران هم کاهش یافته و تقاضای تجاری در داخل کشور را کاهش داده است.

دیگر خبرها

  • شایعات خطرناک درباره جلال‌الدین ماشاریپوف؛ بوی پیراهن قرمز!
  • رسمی: حمید مطهری در تبریز معارفه شد!
  • ازسرگیری صادرات نفت کردستان
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • کیهان: مذاکره با آمریکا به نفع آمریکا است نه ایران
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • درخواست اوپک از عراق برای ازسرگیری صادرات نفت اقلیم کردستان
  • روبن آموریم با وست هم به توافق نرسید
  • آمریکا و اوکراین مذاکره درباره توافق همکاری امنیتی را آغاز کردند