Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-19@20:03:06 GMT

گروگان گرفتن دیپلمات ایرانی در قلب اروپا

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۹۷۶۷۱

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، بعد از گذشت دو سال از دستگیری اسدالله اسدی، دبیر سوم سفارت جمهوری اسلامی ایران در اتریش در تیرماه 1397 محاکمه وی در بلژیک از 7 آذرماه آغاز شده است. ایشان متهم شده در پی بمب‌گذاری در گردهمایی  منافقین در سال 2018 در پاریس بوده است. ایران چنین اتهامی را رد کرده است.

بلژیک مدعی شده دو سال قبل در خودروی دو متهم دیگر پرونده، نیم کیلوگرم مواد منفجره پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسدالله اسدی در دادگاه حاضر نشده؛ بدلیل اینکه مقام و نماینده سیاسی بوده از مصونیت برخوردار بوده است.  متاسفانه اروپایی ها ضمن نادیده گرفتن چنین مسئله ای مبادرت به دستگیری و برگزاری دادگاه برای ایشان کرده اند.

شاید از این بابت بتوان گفت محاکمه یک دیپلمات در مقطعی که هنوز دارای مصونیت است و مشغول بکار بوده امری بی سابقه در روابط بین کشورها باشد. مطابق قواعد و رویه های بین المللی حتی به فرض تخلف یک دیپلمات نیز، نهایتاً می بایست پایان ماموریت آن مامور اعلام شود.

اسدالله اسدی در زمان عبور از آلمان برای بازگشت به محل کار خود دستگیر شده، برلین بعد از مدتی وی را به کشور بلژیک تحویل داده و اتریش نیز مصونیت دیپلماتیک ایشان را لغو کرده است. در واقع کشورهای اروپایی در اقدامی هماهنگ با نقض قواعد و عرف بین المللی و مفاد کنوانسیون 1961 وین و با گروگان گیری دیپلمات ایرانی که دارای مصونیت بوده خواهان باج گیری می باشند تا از این طریق در پازل فشار به ایران که از سوی آمریکایی ها  طراحی و اجرا می شوند ایفای نقش کنند.

این در حالی است که با وجود گذشت دو سال از خروج آمریکا از برجام، اتحادیه اروپا به اجرای حداقل تعهدات خود متعهد و پایبند نبوده است. در واقع به نظر می رسد اروپایی ها از این اقدام به مثابه ابزار فشاری علیه ایران و توجیه عدم انجام تعهدات خود استفاده می کنند و احتمالاً در آینده نیز از آن با انفعالی که از سوی دولت وجود دارد به مثابه ابزاری برای امتیازگیری استفاده کنند. 

بدعت جدید اروپایی ها در حالی است که در صورت عدم واکنش مناسب در برابر آن می تواند به عنوان یک رویه در دستورکار کشورهای اروپایی علیه دیپلمات های کشورمان بکار گرفته شود. البته تاکنون به غیر از برخی موضع گیری ها گاه وبیگاه واکنش خاصی از سوی وزارت خارجه مشاهده نشده است. 

نکته جالب این جاست که دولت می باید پیگیر اعمال و رفتار کشورهای مختلف اروپا در پناه دادن به افراد و گروه های تروریست باشد. یادآوری می شود طبق معمول همیشگی در تجمع همان سال 2018 منافقین نیز با حضور مقامات اروپایی و آمریکایی برگزار شده بود.

گروهک منافقین که جنایات بی شماری در ایران مرتکب شده اند و جان انسان های بی گناه فراوانی را گرفته اند آزادانه در کشورهای اروپایی حضور دارند، اقدام به تجمع و کمپین می کنند و ... تا هزینه فعالیت های تروریستی خود را در ایران بدست بیاورند. در توطئه اخیر نیز ردپای رژیم صهیونیستی(به توجه به اعتراف خود دولت های اروپایی) و گروهک منافقین وجود دارد.

در حال حاضر هر چند از زمان دستگیری دیپلمات ایرانی دو سال می گذرد اما با توجه به اینکه زمزمه هایی مبنی بر احتمال حبس طولانی مدت وی مطرح شده ضرورت دارد دولت به شدت پیگیر این مسئله باشد تا اولاً از اتهامات و پرونده واهی سیاسی و امنیتی که علیه کشورمان تدارک دیده اند تبرئه و اعاده حیثیت شود، ثانیاً اقدامی موثر در راستای آزادی دیپلمات کشورمان صورت گیرد و ثالثاً در مقابل اقدامات این گونه اروپایی ها در آینده مانعی ایجاد نماید.

همچنین از نمایندگان مجلس شورای اسلامی انتظار است تا این مسئله را با حساسیت خاصی پیگیری نمایند تا با نظارت بر وزارت امور خارجه، زمینه را برای تحرک این وزارتخانه جهت حمایت از دیپلمات ایرانی و واکنش متناسب به اقدام ناپسند اروپایی ها صورت گیرد.

 

الف

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: دیپلمات ایرانی گروگان اروپا دیپلمات ایرانی اروپایی ها دو سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۷۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۴؛ بایرلورکوزن رکورددار طولانی‌ترین روند شکست‌ناپذیری در تاریخ پنج لیگ معتبر اروپایی

تیم ژابی آلونسو سرانجام از رکورد تاریخی یوونتوس عبور کرد.

دیدار برگشت وست هم و بایرلورکوزن در مرحله یک چهارم نهایی لیگ اروپا ۲۰۲۳/۲۴ با تساوی ۱-۱ به پایان رسید. شاگردان ژابی آلونسو در مجموع دو بازی رفت و برگشت با برتری ۳-۱ راهی مرحله نیمه نهایی شدند. 

بایرلورکوزن اخیرا با ژابی آلونسو به سلطه طولانی مدت بایرن مونیخ بر بوندسلیگا خاتمه داد و اولین قهرمانی تاریخ خود در لیگ آلمان را جشن گرفت. کار شاگردان ژابی آلونسو در فصل ۲۰۲۳/۲۴ به پایان نرسیده است؛ آنها به دنبال قهرمانی در جام حذفی آلمان و لیگ اروپا هستند. لورکوزن امشب با تساوی مقابل وست هم، یک رکورد تاریخی نیز به نام خود ثبت کرد. لورکوزن در ۴۴ بازی اخیر خود در همه رقابت ها بدون شکست بوده است. آخرین باخت آنها به حدود ۱۰ ماه پیش برمی گردد. (باخت 3-۰ مقابل بوخوم)

تیم ژابی آلونسو از این نظر از رکورد تاریخی یوونتوسِ کونته (می ۲۰۱۱ تا می ۲۰۱۲) با ۴۳ بازی پیاپی شکست ناپذیری عبور کرد و اکنون آنها رکورددار‌ طولانی ترین روند شکست ناپذیری تاریخ در بین تیم های پنج لیگ معتبر اروپایی هستند. (۳۸ برد و ۶ تساوی)

از دست ندهید ????????????????????????

خوشحالی آلونسو از تقابل با رم در لیگ اروپا؛ بی‌احترامی یا انتقام‌جویی؟ تیم منتخب گل‌سازهای فوتبال ایران کابوس انگلیسی‌ها؛ فقط نماینده بی‌ادعا آبروداری کرد! دروازه‌بان آرژانتین بازهم روی اعصاب فرانسوی‌ها رفت

دیگر خبرها

  • بعد از ۹ سال؛ لیگ برتر انگلیس بدون نماینده در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا و لیگ اروپا
  • حضور سه تیم آلمانی در مرحله نیمه نهایی مسابقات اروپایی پس از ۲۹ سال
  • ۴۴؛ بایرلورکوزن رکورددار طولانی‌ترین روند شکست‌ناپذیری در تاریخ پنج لیگ معتبر اروپایی
  • سهمیه سری آ ایتالیا برای شرکت در لیگ قهرمانان اروپا اضافه شد
  • آاس رم و صعود به مرحله نیمه نهایی مسابقات اروپایی طی ۴ فصل اخیر
  • رسمی؛ سهمیه پنجم سری آ در فصل آینده لیگ قهرمانان اروپا قطعی شد
  • هفته کابوس‌وار انگلیسی‌ها در رقابت‌های اروپایی؛ تنها استون ویلای اونای امری آبروداری کرد!
  • توماس توخل، متخصص جدید صعود به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا
  • جهش واردات برخی کشور‌های اروپایی از ایران در نخستین ماه ۲۰۲۴
  • نگرانی اتحادیه اروپا از توسعه هوش مصنوعی و تاثیر آن بر کودکان