Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین ،  "محمد حیدری" به مناسبت فرارسیدن روز ۱۳ آذر، روز بیمه ، در گفت و گو با چابک آنلاین، گفت: اصالت دادن به سیستم الکترونیکی و حذف اسناد کاغذی،رویکرد اصلی صنعت بیمه دراین یکسال بود که این نگرش نقطه عطف صنعت بیمه برای ورود به یک دوره جدید است.

وی، با بیان اینکه جبران کسری ذخایر معوق به خصوص در حوزه بیمه نامه شخص ثالث از اتفاقات خوب این سال بود، افزود: همچنین ورود مناسب شرکت های بیمه ای به بازارهای مالی، ملموس بودن تغییردرترکیب پرتفوی صنعت بیمه که بیمه نامه های زندگی و بدنه اتومبیل نقش بارزتری را ایفا کردند ،همگی از اتفاقات خوب این سال بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت بیمه کارآفرین تصریح کردکه همگرایی سندیکای بیمه گران با بیمه مرکزی منجر به اقدامات شایسته عملی در احقاق حق صنعت بیمه با سایر سازمان ها همانند مطالبات شهرداری بابت عوارض محلی و پیگیری گزارشات هزینه کرد موثر عوارض شخص ثالث اتومبیل بوده که بسیار با اهمیت است.

حیدری، بیان کرد: تغییرات در صنعت بیمه از جنس مقطعی نیست بلکه از نوع فرآیندی است و در حوزه ایجاد بسترهای لازم برای عرضه محصولات بیمه در بسترهای الکترونیکی و شناساندن مظلومیت صنعت بیمه درتحمیل عوارض متعددو بازدارنده کسب و کار،، اقدامات شایسته ای انجام شده که تحقق کامل آن نیاز به پیگیری مستمر دارد.

وی اذعان داشت که صنعت بیمه در زمینه های ساده سازی کسب و کارو سهولت اجرای مقررات بالا دستی نیاز به بازنگری و به روز رسانی داشته ودرحوزه روابط فعالین داخل صنعت بیمه  اعم از شرکت های بیمه ای، شبکه فروش و بیمه مرکزی به گونه ای که هم اصل رقابت و هم اصل اختیارشرکت های بیمه  ای، هم امر هدایت بازار بیمه و نظارت سازمان ناظر ساده سازی شود،، هنوزنیاز به کار و اصلاح دارد.

مدیرعامل شرکت بیمه کارآفرین درپاسخ به این سوال که آیا اراده ای به ایجاد تغییرات بنیادی درصنعت بیمه وجود دارد؟، گفت: پاسخ کاملا مثبت است، اقداماتی که توسط بیمه مرکزی و سندیکای بیمه گران انجام شده بیانگر اراده به تغییر بنیادی در صنعت بیمه است.

حیدری افزود: صنعت بیمه یک حلقه از زنجیره اقتصاد است و خدمتی کاملا بین رشته ای است و لازمه تحقق تغییرات اساسی، پذیرش همکاری سایر سازمان ها است که صنعت بیمه به لحاظ ماهیت ، ارائه دهنده خدمت است و نیاز جدی به شنیدن صدای صنعت بیمه در حوزه های تصمیم گیری کلان کشور وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد که با وجود تلاش های صورت گرفته، حرکت مبتنی به خواست مشتریان در صنعت بیمه به کندی صورت می گیرد که عوامل متعددی دارد،ازجمله محدودیتی که در حوزه فناوری اطلاعات با آن مواجه است تا بتواند زنجیره پوشش بیمه ای و خدمات آن را برای مشتریان کامل کند.

پربیننده ترین سقف انتقال وجه کارت به کارت افزایش یافت اسکناس جدید ۱۰هزار تومانی +عکس جزییات پرداخت وام قرض الحسنه یک میلیونی/ بانک‌ها با نصف کارکنان فعالیت دارند خرید بدون کارت از سال آینده؟ سود بین بانکی ۱۹.۵درصد شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیمه صنعت بیمه بیمه عمر روز بیمه بیمه شدگان محمد حیدری سهام عدالت بیمه مرکزی صنعت بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۷۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد

نخستین نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری فناوری هوش مصنوعی در صنعت نفت، با حضور معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری و دست‌اندرکاران این حوزه تشکیل شد.

به گزارش خبرنگار شانا، وحیدرضا زیدی‌فرد دیروز (سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت‌) در نخستین نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری فناوری هوش مصنوعی در صنعت نفت، با بیان اینکه کاربرد هوش مصنوعی در صنعت نفت امروزه به بحثی مهم در جهان بدل شده است، گفت: این فناوری به‌قدری مهم است که مقام معظم رهبری در سخنان خود در سال ۱۴۰۰ تأکید کردند ایران باید جزو ۱۰ کشور برتر جهان در حوزه هوش مصنوعی قرار گیرد.

وی ادامه داد: البته مجموعه اقدام‌های مثبت انجام‌شده در صنعت نفت و در کشور در زمینه توسعه استفاده از هوش مصنوعی، هنوز با خواسته‌های مقام معظم رهبری فاصله دارد. به نظر می‌رسد دلیل اصلی این فاصله، وجود بوروکراسی اداری و ملاحظه‌های امنیتی درباره جلوگیری از حمله‌های سایبری باشد. البته رعایت دستورعمل‌های سازمان حراست صنعت نفت و سازمان پدافند غیرعامل کشور در این زمینه نیز اهمیت بسیاری دارد.

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری، توسعه هوش مصنوعی در صنعت نفت ایران را نیازمند عزم جدی مدیران و دست‌اندرکاران این صنعت دانست و افزود: برای تحقق این موضوع نیازمند نقشه‌راه واحد و عملیاتی، با درنظرگرفتن ملاحظات موجود هستیم. وزیر نفت اواخر پارسال دستور لازم برای تشکیل کارگروه راهبری به‌کارگیری فناوری هوش مصنوعی در صنعت نفت را ابلاغ کرد که امروز، پس از فعالیت‌های مقدماتی، شاهد تشکیل نخستین نشست این کارگروه هستیم. به نظر می‌رسد پس از این نشست به‌سرعت با هماهنگی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و دیگر نهادهای ذی‌ربط، برنامه‌های راهبری تدوین و سیاست‌گذاری در حوزه هوش مصنوعی در صنعت نفت انجام شود.

زیدی‌فرد با تأکید بر استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی برای تدوین برنامه‌های راهبردی و سیاست‌گذاری در حوزه هوش مصنوعی در صنعت نفت با رعایت الزامات امنیتی بیان کرد: هم‌اکنون سه اداره ‌کل‌ زیرمجموعه معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت، با متولی‌گری اداره کل نظام فنی و اجرایی و ارزشیابی طرح‌ها در حال تحقیق و بررسی برای توسعه هوش مصنوعی در این صنعت هستند.

در ادامه این نشست، پرویز سنگین، مدیرکل نظام فنی و اجرایی و ارزشیابی طرح‌های وزارت نفت با اشاره به دستور وزیر نفت مبنی بر تشکیل کارگروه راهبری به‌کارگیری فناوری هوش مصنوعی در صنعت نفت تصریح کرد: در دو سال اخیر سه بانک اطلاعاتی در زمینه‌های مختلف همچون اعضای کارگروه راهبری، متخصصان و فعالیت‌های انجام‌شده از سوی شرکت‌های اصلی در حوزه هوش مصنوعی تهیه شده است.

برگزاری دوره‌های آموزشی صنعت نفت در حوزه هوش مصنوعی

وی از برگزاری دوره‌های آموزشی صنعت نفت در حوزه هوش مصنوعی با استفاده از استادان مطرح داخلی کشور در آینده نزدیک خبر داد و افزود: تلاش می‌شود که در این حوزه مسائل و موارد مهم ازجمله ملی‌سازی استانداردهای تخصصی بین‌المللی، مطالعه تطبیقی و بهینه‌کاوی راهبردها و نقشه‌راه شرکت‌های برتر نفت و گاز دنیا (۱۲ شرکت برتر)، احصا و تجمیع پروژه‌ها و اقدام‌های انجام‌شده و در حال اجرا از سوی شرکت‌های اصلی، اداره‌های کل ستادی و سازمان‌های تابع (نظیر پژوهشگاه صنعت نفت، پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت، ...) و امنیت سایبری نیز به‌طور کامل مدنظر قرار گیرد. انتظار می‌رود راهبرد کلان و نقشه‌راه توسعه و به‌کارگیری هوش مصنوعی با مشارکت همه ذی‌نفعان داخل و خارج از صنعت نفت تهیه و تدوین شود.

عظیم کلانتری‌ اصل، رئیس پژوهشگاه صنعت نفت نیز در این نشست با اعلام آمادگی این مرکز علمی برای اجرای پروژه‌های هوش مصنوعی در سطح صنعت نفت در مقیاس کوچک، گفت: در حوزه هوش مصنوعی در این صنعت در ابتدای راه هستیم، ازاین‌رو باید بدون فوت وقت در این زمینه آغازبه‌کار کنیم.

وی با بیان اینکه بهتر است در صنعت نفت برای استفاده از هوش مصنوعی سراغ بخش‌های کم‌ریسک‌تر همچون منابع انسانی و بهداشت و درمان برویم و بعد آن را در بخش‌های صنعتی همچون پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها توسعه دهیم، گفت: برای اجرای بهتر این فناوری باید فرهنگ‌سازی‌های لازم میان نیروی انسانی نیز در دستور کار قرار گیرد.

براساس این گزارش، در نخستین نشست «کارگروه راهبری به‌کارگیری فناوری هوش مصنوعی در صنعت نفت»، نمایندگانی از امور استانداردها و ضوابط فنی معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت، مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و روباتیک، معاونت علمی، فناوری و اقتصادی دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، امور پژوهش وزارت نفت، امور فناوری وزارت نفت، مدیریت توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و دولت هوشمند وزارت نفت، پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت، امور پژوهش و فناوری چهار شرکت اصلی تابعه وزارت نفت، اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، مرکز رصد شرکت ملی نفت ایران و سازمان حراست، به بیان دیدگاه‌ها و چالش‌های موجود در بحث توسعه هوش مصنوعی در صنعت نفت پرداختند.

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش‌بنیان به رفع مشکل پرداخت بر پایه ارز در حوزه گردشگری بپردازند
  • رقابت بیش از سه هزار داوطلب کنکور در مهاباد آغاز شد
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • تربیت کنشگر حوزه جمیعت در استان مرکزی
  • برطرف شدن اغلب دغدغه‌های حوزه سلامت
  • افزایش بیمه شده‌های تأمین اجتماعی در استان مرکزی
  • نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • طرح پویش؛ از بین‌برنده شکاف دانشگاه و صنعت
  • کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی
  • فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور