Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار قضایی خبرگزاری فارس درباره آیین‌نامه اعطای تابعیت ایران به فرزندان مادران ایرانی، اظهار کرد: آیین‌نامه اعطای تابعیت ایران به فرزندان مادران ایرانی با صدور و تحویل نخستین شناسنامه فرزند حاصل ازدواج زنان ایرانی با اتباع خارجی، بعد از دو سال تلاش مستمر و تاکیدات ویژه مبنی بر برطرف کردن مشکلات این بخش از جامعه که سال‌ها با مسائل مختلف برای هویت فرزندان خود درگیر بودند، بالاخره به مرحله اجرا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گرچه از این مورد خرسندیم اما باید بدانیم که روند تصویب و اجرای قوانین ضروری و موثر بر زندگی مردم نباید تا این حد طولانی باشد و در روند سیستم بروکراسی رسیدگی به آن خللی وارد شده و موجب تنزل هویت، منزلت و مقام زن ایرانی و فرزندش شود.

نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پیش از این، فرزندان مادر ایرانی فاقد تابعیت ایران بودند که این امر، زندگی آنها را دچار مشکلات عدیده می‌کرد و حالا امید است که تمامی فرزندان مادران ایرانی این سرزمین از همه امتیازات فرزندان دیگر برخوردار شوند.

قاضی‌زاده هاشمی خاطر نشان کرد: سال‌ها بود که این فرزندان تابعیتشان به کلافی سر درگم تبدیل شده بود و به واسطه نداشتن اسناد هویتی از بسیاری از امکات رفاهی مانند آموزش محروم بودند تا اینکه بالاخره بعد از سال‌ها کار کارشناسی، این گره باز شد و این فرزندان حاصل از پدران خارجی و مادران ایرانی می‌توانند با طی مراحل پیش بینی شده در قانون تابعیت ایرانی بگیرند و این مطالبه آنها تحقق یابد.

نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی گفت: طبق آمارهای نیمه رسمی وزارت رفاه بیش از ۴۰ هزار کودک اتباع دارای مادر ایرانی بدون شناسنامه هستند؛ آمارهای غیر رسمی نیز حکایت از این دارد تعداد این کودکان ۱۲۰ هزار نفر است. طبیعتا به دلیل اینکه این کودکان امکان مدرسه رفتن نداشتند و از بیمه سلامت ایرانیان برخوردار نبودند، محرومیت‌های مضاعفی را متحمل شده‌اند.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه هویت مؤلفه‌ای بسیار مهم برای آحاد بشریت است، تصریح کرد: هویت انسانی، مقوله‌ای اجتماعی است که وابسته به عوامل جغرافیایی ـ اقلیمی، عوامل سیاسی و تاریخی، عوامل اقتصادی و معیشتی، عوامل فرهنگی و مؤلفه‌های تربیتی است و این هویت در گروی به رسمیت شناختن تابعیت شخص توسط حاکمیت یک کشور است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی مادران ایرانی تابعیت ایران مادران ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۷۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ فروردین، آخرین مهلت ثبت نام بیمه زنان روستایی وعشایر

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،   براساس اعلام اداره کل امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان غربی ، مشمولین دارای شرایط که تاریخ تولد فرزند سوم و بالاتر ایشان از تاریخ ۱۳۹۶/۰۱/۰۱ به بعد باشد، می‌توانند با مراجعه به کارگزاری‌های صندوق در سراسر استان و یا سایت صندوق به آدرس http://roostaa.ir (بخش ثبت‌نام مادران روستایی و عشایری غیرشاغل) نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند.

  پس از احراز شرایط مندرج در ماده (۲۱) از طریق سازمان ثبت احوال کشور، استعلام تأیید غیرشاغل و عدم دریافت مستمری از سایر صندوق‌ها و تخصیص بودجه، ثبت‌نام قطعی متقاضیان ثبت و نتیجه از طریق پیامک به ذینفع اطلاع‌رسانی خواهد شد.

  مادران مشمول این طرح باید دارای سه فرزند در قید حیات باشند،   با تولد فرزند چهارم و پنجم به ازای هر فرزند، دو سال به سنوات بیمه‌ای مشمول اضافه خواهد شد.

  سطح درآمدی مشمولین، سطح یک درآمدی خواهد بود و تمام حق بیمه اعم از سهم بیمه شده و دولت در سطح یک درآمدی توسط دولت پرداخت می‌شود.

  مادران مشمول این طرح، همانند یک فرد شاغل بازنشسته می‌شوند و از مستمری بازنشستگی و در صورت عدم امکان کار، مستمری کارافتادگی بهره‌مند خواهند شد.

  بیمه اجتماعی مادران روستایی ارتباطی با همسر ندارد و حتی اگر همسر شاغل باشد، مادر غیرشاغل می‌تواند تحت پوشش صندوق اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر قرار گرفته و از خدمات صندوق بهره‌مند شود.

دیگر خبرها

  • ایرانی ها چه تعداد خانه در ترکیه خریدند؟/ اتباع این کشور رتبه اول را دارند
  • پرداخت تسهیلات ازدواج به فرزندان اعضای صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران
  • ایرانی‌ها رتبه ۲ خرید خانه در ترکیه
  • ایرانی‌ها، رتبه ۲ خرید خانه در ترکیه
  • ایرانی ها، رتبه 2 خرید خانه در ترکیه
  • افزایش ۷۰ درصدی تعداد تولدها از مادران غیر ایرانی در ۴ سال
  • ایرانی ها، در رتبه 2 خرید خانه در ترکیه
  • درج نام مادران در کارت‌های ملی فرزندان‌ به کجا رسید؟
  • ۳۰ فروردین مهلت آخر ثبت‌نام بیمه رایگان ویژه آینده زنان خانه‌دار
  • ۳۰ فروردین، آخرین مهلت ثبت نام بیمه زنان روستایی وعشایر