Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کارگردان «راه ناتمام»، از دبیر چهاردهمین جشنواره سینماحقیقت درخواست کرد که این مستند را از بخش فیلم‌های نیمه‌بلند مسابقه ملی خارج کند و این اثر تنها در بخش کارآفرینی مورد داوری قرار گیرد.

مصطفی رزاق‌کریمی در توضیح درخواست خود از دبیر جشنواره سینماحقیقت گفت: «حدود یک سال قبل چند جلد کتاب از سوی اتاق بازرگانی و مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی درباره کارآفرینانی که در ایران حضور داشته‌اند در اختیار من و دیگر فیلمسازان قرار داده شد تا سوژه‌ای برای ساخت مستند از میان آنها انتخاب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

او افزود: «زندگی اصغر قندچی به عنوان آهنگری که از میدان قزوین آغاز به کار کرده برای من جالب بود. پیشنهاد ساخت مستندی درباره این فرد را دادم و گفتند که پیش از این مستندی از زندگی قندچی ساخته شده است، من هم توضیح دادم که جای خشنودی است که دوستان به زندگی این شخص اهمیت داده‌اند، من هم می‌خواهم از زاویه خود به این قصه نگاه کنم.»

این مستندساز با اشاره به شرایط دشوار ساخت «راه ناتمام» اظهار کرد: «این فیلم طی یک سال در شرایطی سخت ساخته شد و آدرس من برای ساخت آن، کارآفرینی بود. زمانی که در جشنواره اعلام کردند که این فیلم در بخش مسابقه ملی و کارآفرینی انتخاب شده است، من بدون هرگونه تردید تصمیم گرفتم این فیلم تنها در بخش کارآفرینی حضور داشته باشد.»

او ادامه داد: «این موضوع که هیات انتخاب هر دو بخش فیلم را دیده و برای حضور در بخش مسابقه ملی هم انتخاب کرده‌اند باعث خرسندی است اما دغدغه من پرداختن به مشکلات و موانع رشد اقتصادی و کارآفرینی بوده و به همین دلیل می‌خواستم «راه ناتمام» تنها در بخش کارآفرینی که از ابتدا مد نظر من بوده حضور داشته باشد.»

رزاق‌کریمی درباره هدفش از ساخت این مستند گفت: «اصغر قندچی، در مجموعه تاریخ معاصر ما فرد مهمی است و قصد داشتم در «راه ناتمام» نگاهی به دوران کارآفرینی معاصر و نقد آن داشته باشم که در آن چه اتفاقاتی رخ داده است. موضوع مهم برای من تماشای این فیلم توسط مسوولان است نه به عنوان یک فیلم صنعتی بلکه به عنوان فیلمی که مشکلات حوزه کارآفرینی در آن بیان شده است. در این مستند هشدارهایی داده می‌شود که دوستان بدانند کارآفرینی چه اهمیتی دارد و چه نگرانی‌هایی در آن وجود دارد.»

۵۷۵۷

کد خبر 1462473

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سینمای مستند فیلم مستند جشنواره سینما حقیقت راه ناتمام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۸۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رادیو صدای لحظه‌هاست

حمیدرضا افتخاری، دبیر سومین دوره جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک به عنوان اولین سخنران یادی از شهید طهرانی مقدم کرد و گفت: آنچه که باعث افتخار ما در اجرای عملیات تنبیهی وعده صادق شد، نتیجه پایمردی‌های شهید طهرانی مقدم بود. از آنجایی که حضرت آقا فرمودند امروز جنگ جنگ رسانه‌هاست. از آقای بخشی‌زاده، معاون صدا می‌خواهم بخشی به نام عملیات وعده صادق به جشنواره مستند رادیویی پژواک اضافه شود. برای این بخش جایزه‌ای درنظر گرفته می‌شود و کار داوری‌ها به صورت فشرده انجام می‌شود.

افتخاری با بیان اینکه ما صدای لحظه‌ها هستیم، افزود: رادیو این توان را دارد که به روز و به لحظه صدای خود را به مخاطب برساند و رمز موفقیت این رسانه گرم و صمیمی همین است. دبیر جشنواره پژواک در انتهای صحبت‌هایش برای مسعود اسکویی طلب سلامتی کرد.

در ادامه بیانیه هیئت داوران قرائت شد. در این بیانیه از این حیث مستند‌های رادیو را واجد اهمیت دانست، که برنامه‌سازان می‌بایست توانمندی و خلاقیت خود را با سیاست‌های شبکه‌های مبدا آمیخته کنند و اثری را تولید کنند، تا بتواند تاثیر حداکثری بر مخاطب بگذارد. در بیانیه هیئت داوران اشاره شد که برنامه‌های صبح‌گاهی مستلزم برخورداری از نشاط ذاتی است. ضروری است رویکرد اطلاع‌رسانی در برنامه‌های صبح‌گاهی با حجم مناسب و ماموریت شبکه‌ها ایجاد شود. در زمینه کاربرد موسیقی در برنامه‌های ترکیبی استفاده مناسب از قطعات با کلام و بدون کلام و تنظیم موسیقی منطبق بر محتوای برنامه ضروری است؛ چراکه می‌تواند محتوای برنامه را در ذهن مخاطب اعتلا دهد. 

در حال تکمیل ...

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • درخشش رادیو فرهنگ در جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • چهارمین جشنواره پژواک بین المللی می‌شود
  • گزارش تصویری | سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • جشنواره معلولین هند به مستند «احمد» جایزه داد
  • رادیو صدای لحظه‌هاست
  • «احمد» در هند جایزه گرفت
  • جشنواره معلولین هند به مستند «احمد» جایزه داد
  • نمایش «ملودی» در جشنواره انیمیشن «ورونژ»
  • دشواری ساخت مستند‌های رادیویی | ضرورت آموزش و مهارت در تولید مستند‌های رادیویی
  • جزییات جشنواره عکس نیکوکاری تشریح شد